دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 مهر 1395 - 15:38

روستاها و عشایر دوستدار کتاب ایران اسفندماه معرفی می‌شوند

سومین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب، به منظور گسترش عدالت فرهنگی در سراسر کشور و پشتیبانی از اقدامات انجام شده و طرح‌های ابتکاری در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی و جلب توجه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط به اهمیت کتاب در جامعه، در سطح روستاها و عشایر سراسر کشور برگزار و 10 روستا و آبادی عشایری دوستدار کتاب در اسفندماه معرفی می‌شود.
کد خبر : 126466

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از ستاد خبری این جشنواره، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که مجری برگزاری این جشنواره است در فراخوان خود ضمن تاکید بر اینکه روستاها و مجموعه‌های عشایری متقاضی شرکت در این جشنواره باید تا 20 آذر 1395 طرح‌ها و برنامه‌های خود را به ستاد اجرایی ارسال کنند، یادآور شده است که مجموعه فعالیت‌های فرهنگی ـ ترویجی مرتبط با کتابخوانی که با مشارکت‌های مردمی، نهادها و سازمان‌های فعال در میان روستائیان و عشایر اجرا شده یا برای اجرا در سال آینده برنامه‌ریزی شده است، می‌توانند نامزد شرکت در جشنواره باشند. در هر برنامه، اعم از اجرا شده یا پیش‌بینی‌شده، باید اهداف، شیوه اجرا، نهادهای مشارکت‌کننده و نحوه تأمین بودجه آن مشخص شود.


بنابر این گزارش، قرار است در نهایت از 10 روستا یا مجموعه عشایری برتر تقدیر به عمل آید. این 10 روستا که به انتخاب هیات داوران برگزیده می‌شوند علاوه بر اینکه در جشنی در تهران مورد تقدیر قرار می‌گیرند در استان‌های خود نیز مورد تقدیر مسئولان استانی نیز قرار خواهند گرفت.


این جشنواره با مشارکت برخی از نهادهای دولتی و غیردولتی از جمله معاونت توسعه روستایی ومناطق محروم ریاست جمهوری،بانک ملت، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، و ... برگزار می‌گردد.


این گزارش می‌افزاید، هیات داوران جشنواره شاخص‎هایی را برای انتخاب روستای دوستدار کتاب اعلام کرده اند که به قرار زیر می‌باشد:


1. متناسب با نیازهای محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی باشد.


2. تأثیرات پایداری در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی داشته باشد.


3. از مشارکت مردمی و پشتیبانی واحدهای اجرایی روستا و عشایر برخوردار باشد.


4. پوشش جمعیتی مناسب داشته باشد و به خصوص زنان، کودکان و نوجوانان را مورد توجه قرار دهد.


5. قابلیت الگوبرداری و اجرا در سایر مناطق را داشته باشد.


6. از تازگی و کیفیت در محتوا و شیوه اجرا برخوردار باشد.


متقاضیان باید پرونده روستا یا آبادی عشایری خود را با مهر و امضای دهیار، رئیس شورای اسلامی روستا یا تیره عشایری و مسئول طرح و نیز مستندات خود را تا پایان وقت اداری روز شنبه 20 آذر 1395 از طریق پست به دبیرخانه‌های استانی مستقر در اداره کل ارشاد اسلامی استان‌ها و یا به صورت مستقیم به دبیرخانه مرکزی «جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب» به نشانی زیر ارسال کنند:تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان فجر (جم سابق)، شماره 7، ساختمان فجر، طبقه 6، کدپستی 1589743111 ارسال کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب