دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 بهمن 1393 - 16:35
طباطبایی در جلسه هم‌اندیشی استادان گروه فرهنگ و معارف اسلامی:

تعلیم در حوزه علوم معارف بار سنگینی بر دوش مدرسان آن قرار می‌دهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با بیان اینکه تعلیم در حوزه علوم معارف بار سنگینی بر دوش مدرسان آن قرار می‌دهد، گفت: نشان دادن حرکت در مسیری که انسان را به علم اخلاق، انسانیت و طی مدارج عروج می‌رساند، بسیار خطیر است.
کد خبر : 1250

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سید محمود طباطبایی در جلسه هم‌اندیشی استادان گروه فرهنگ و معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و محکوم کردن توهین نشریه فرانسوی به پیامبر اکرم (ص) گفت: وظیفه همه نیروهای آزادی خواه و اخلاق مدار است که در نبرد حق با باطل همت کنند. از ابتدای خلقت بشر مبارزه با دین وجود داشته و تنها تفاوت آنها در حرکات سخیف و ناپسندی است که به دین روا می دارند.


وی افزود: بر خود وظیفه می دانیم که هر نوع اهانت را به دین و شرع اسلام محکوم کنیم و مسیر حق و درستی را در پیش گیریم که پشتیبانش خدای متعال است. اعتقاد قطعی ما بر این است که همه ادیان اسلام‌گرا و خداگرا بوده اند و رسالتی جز نشر حقایق و حرکت در راستای درستی و حق نداشته اند و تنها تفاوتشان در نوع کلام و اسم آنها بوده است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با تأکید بر اینکه نخستین آیه شریفه ای که بر نبی اکرم نازل شد بر پایه تعلیم و تعلم است، اظهار کرد: وظیفه خطیری بر عهده داریم چرا که تعلیم در حوزه علوم معارف بار سنگینی به دوش مدرسان آن قرار می دهد بنابراین نشان دادن حرکت در مسیری که انسان را به علم اخلاق، انسانیت و طی مدارج عروج می رساند، بسیار خطیر است.


وی افزود: بعد معنوی انسان و بعد معنوی دانش بر عهده اساتیدی است که در این حیطه به فعالیت مشغول هستند و با توجه به قرن حاضر که ابهامات زیادی برای جوانان وجود دارد باید درک صحیحی از رفتار، اخلاق و منش به آنان آموخته شود. باید نحوه زندگی به جوانان را یاد داد و سیر و سلوک و آداب اجتماعی را به آنان آموخت.


معاون آموزشی و قائم مقام ریاست واحد علوم پزشکی نیز با توجه به مظلومیت اسلام از ابتدا تاکنون گفت: اساس دانشگاه بر محوریت گروه های آموزشی است و گروه معارف اسلامی در این میان وظیفه مهمی بر دوش دارد چرا که دور شدن از اخلاق حرفه ای بسیار خطرناک است.


دکتر سید عباس صفوی با توجه به اینکه جان مردم در دست کارکنان گروه های پزشکی است، خاطر نشان کرد: آموزش های بالینی و اخلاقی باید به صورت اساسی و ریشه ای نهادینه شود چرا که اثرگذاری آن در آینده بیشتر است.


وی از اساتید گروه معارف درخواست کرد با همیاری معاونت آموزشی، اعتلای فرهنگ و اخلاق حرفه ای را در دانشگاه سبب ساز شوند.


معاون فرهنگی این دانشگاه هم فعالیت اساتید گروه معارف را در دو دسته طبقه بندی شده ذکر کرد که یکی از آنها بعد تعلیمی و دیگری بعد تربیتی است.


دکتر میرمسعود فاطمی از اساتید درخواست کرد با توجه به این دومقوله به سئوالات و ابهامات دانشجویان جواب مناسبی داده شود و جاذبه خوبی ایجاد شود چرا که بال پرواز فرهنگی دانشجویان نیاز به شکل دهی و جهت دهی فاخری دارد.


حجت‌الاسلام تاج آبادی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز تأکید کرد: باید جاذبه داشت تا بتوان جوانان را به خود جذب کرد. خداوند اشاره می کند بر من تکیه کن و از من بخواه تا هر آنچه شایسته توست به تو هدیه دهم. از خدا می خواهیم همگان را به درگاه حق تعالی و معرفت الله نزدیک کند.در پایان اساتید حاضر به پرسش و پاسخ پرداخته و راهکارهای مناسبی دریافت شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب