آیت الله هاشمی رفسنجانی: کارگران محور تولید و رونق اقتصادی کشور هستند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در این دیدار که حسین کمالی، دبیر کل حزب نیز حضور داشت، برنامهها و فعالیتهای حزب اسلامی کار را در راستای فعالیتهای حزبی خوب توصیف و به اعضا توصیه کرد همین شیوه را برای فعالیتها و برنامههای آینده ادامه دهند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، جامعیت فعالیت حزب اسلامی کار را خوب توصیف کرد و گفت: در سراسر کشور و از بین همه اقشار جامعه، افرادی به برنامهها و فعالیتهای این حزب وفادارند که این برای مسئولین حزب بسیار ارزشمند است.
در آغاز این دیدار، مهندس انتشاری، معاون دفتر سیاسی، ضمن ارائه گزارشی از برنامهها و فعالیتهای کمیته سیاسی و حزب اسلامی کار، به بیان دیدگاههای خویش درباره مسایل اقتصادی پرداخت و بر ضرورت تقویت بخش خصوصی برای ایجاد رقابت با دیگر بخشها تأکید کرد.
مهندس سرخو، عضو شورای شهر تهران و عضو کمیته سیاسی حزب هم در سخنانی، فرصت سوزی را یکی از مشکلات کشور در تولید و رونق اقتصادی دانست و با ارائه تحلیلی از نرخ بیکاری در دولتهای پس از جنگ 8 ساله، گفت: در یک مقطع 8 ساله، علی رغم فروش نفت 100 دلاری و شعارهای عدالت خواهی و مهرورزی، کشور عقب گرد داشت و نهادهای مسؤول هیچ عکس العملی در خصوص حیف و میلهای اقتصادی نشان نمیدادند.
مهندس بادامچی، نماینده مردم شهر تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو دفتر سیاسی حزب اسلامی کار، با تشریح اوضاع اقتصادی در زمان دولت قبل، به نقش آیتالله هاشمی رفسنجانی برای تغییر آن شرایط پرداخت و گفت: هر چند دولت تدبیر و امید، دستاوردهای خوبی داشته، اما بهتر است در ماههای باقی مانده به مطالبات اجتماعی بپردازد تا مردم مطمئن شوند که دولت میخواهد مسایل و مشکلات کشور را حل کند.
مهندس نجف هم به نگرانی و دغدغه مردم درباره حقوقهای نجومی و واگذاری املاک و مستغلات شهرداری پرداخت و گفت: مردم عملکرد هر یک از مسؤولین کشور را به نظام نسبت میدهند و سکوت در برابر فسادهای اقتصادی یک عده محدود، آغاز انحراف از اهداف و آرمانهای انقلاب و امام است.
فاطمه ذوالقدر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیته دفتر سیاسی نیز به تشریح اوضاع کارگران به ویژه تفاوت حقوقی آنان با دیگران پرداخت و در خصوص عملکرد صداوسیما نیز گفت: متأسفانه رویکرد اخیر رسانه ملی، خشونتهای فرهنگی است و همچنین بیشتر کارهای بنگاههای تبلیغی و تجاری را انجام میدهد.
سید حسن موسوی، عضو کمیته سیاسی حزب هم در سخنانی به اشکالات نظام اداری کشور و عدم توجه به تجربیات میدانی، مخصوصاً در دولت گذشته پرداخت و گفت: ماندگاری مدیران دولت گذشته به گونهای است که مردم به طنز میگویند اگر دولت قبلی بود، این مدیران تا به حال چندین بار عوض میشدند، اما در دولت فعلی ثابت و ماندگارند.
کمالی، دبیر کل حزب اسلامی کار هم به جایگاه کارگران در نظامهای قانونی دنیا پرداخت و گفت: باید آنچه که این روزها به عنوان قانون کار مورد بحث است، به دور از فضاسازیهای سیاسی، کارشناسانه در یک گفتوگوی ملی سه جانبه بین کارگران، کارفرمایان و دولت مورد بحث و بررسی قرار گرفته و سپس به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
وی در ادامه به قانون فعالیت احزاب، بایدها و نبایدهای جرم سیاسی و قانون انتخابات اشاره کرد و گفت: خوب است مجامع و نهادهای قانونی مرتبط، به این سه موضوع نگاه ملی داشته باشند.
همچنین رضایی، عضو دفتر سیاسی، گزارش کاملی از لایحه قانون کار و نکات مثبت و منفی آن ارائه کرد.
انتهای پیام/