عقد تفاهمنامه و برگزاری کارگاه آموزشی اصول و مبانی پدافند غیرعامل در دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هدف از این تفاهم استفاه از تواناییهای علمی، پژوهشی و توسعه همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در راستای استمرار ارتباط سازمان یافته و برطرف کردن نیازهای متقابل عنوان شد.
کلاس آموزشی اصول و مبانی پدافند غیر عامل و مدیریت بحران از سری دورههای آموزش عمومی و تخصصی با حضور کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی برگزار شد.
کلاس آموزشی پدافند غیر عامل و مدیریت بحران به مدت 2 ساعت برای بالا بردن سطح علمی و آموزشی و بهمنظور آمادگی هرچه بیشتر کارکنان و استادان در مقابل هرگونه تهدیدات دشمنان بویژه تهدیدات نرم در سالن سمینار برگزار شد.
شرکتکنندگان در این دوره با مباحثی همچون: تعاریف و اصلاحات پدافند عامل و غیرعامل، انواع دفاع غیر عامل و اهمیت آن، نظریههای استراتژیک و اهمیت و لزوم توجه به دفاع غیر عامل، تاریخچه پدافند غیر عامل، مقاوم سازی و استحکام و استراتژی ٥ حلقه و ... آشنا شدند.
مدیرکل مرکز پدافند غیر عامل استان آذربایجان شرقی که به مباحث و موضوعات مطروحه اشراف کامل داشت با بیان شیوا و کامل، شرکت کنندگان را در یادگیری موضوعات یاری کرد..
سردار جهانسری با بیان اینکه برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی در زمینه دفاع غیر عامل یکی از گامهای مهم و زیربنایی در نیل به اهداف راهبردی دفاع غیرعامل برای تقویت توان دفاعی، ارتقای آستانه مقاومت ملی در برابر تهدیدات بالقوه و بالفعل دشمن و حفاظت از سرمایههای کلان ملی کشور است گفت: «آگاه سازی همه مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی یکی از اهداف مهم آموزش ها است.»
مدیرکل مرکز پدافند غیرعامل استان آذربایجان شرقی، هدف از برگزاری و اجرای آموزش پدافند غیر عامل را کاستن آسیب پذیری نیروی انسانی، تاسیسات و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم کشور بر شمرد و گفت: «از موارد پدافند غیر عامل نیز میتوان استتار، اختفا و ایجاد سر پناه برای تاسیسات مهم را نام برد.»
وی توضیحاتی درباره مدیریت بحران ارایه داد و افزود: «بحران رویدادی است که به طور طبیعی یا به وسیله بشر بطور ناگهانی یا به صورت فزاینده به وجود آید و سختی و مشقتی را به جامعه انسانی تحمیل کند که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اضطراری، اساسی و فوق العاده باشد.»
این مسئول افزود: «در تقسیم بندی کلی مدیریت بحران به سه مرحله تقسیم میشود: مرحله قبل از بحران، مرحله حین بحران، مرحله پس از بحران.
جهانسری درباره تهدیدات از سه نوع تهدیدی در جوامع با عنوان:تهدید نرم، تهدید نیمه نرم، تهدید سخت نام برد و درباره هر کدام توضیحاتی ارایه داد.
انتهای پیام/