دبیر انجمن برنج: منطقی برای افزایش قیمت برنج در مناسبتها وجود ندارد
جمیل علیزاده شایق در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا به بیان اینکه سازمانهای نظارتی باید با افزایش قیمتهای بیمنطق در بازار برخورد کند، افزود: همه کسانی که در ماههای محرم و رمضان نذورات در نظر میگیرند، یقینا از قبل هم پیشبینی مایحتاج خود از قبیل برنج را دارند بنابراین منطقی هم برای افزایش قیمت با فرا رسیدن ایام خاص وجود ندارد.
وی تصریح کرد: ماه محرم میتواند بهانهای برای سوداگران در جهت افزایش قیمتها باشد اما با این حال سازمانهای نظارتی با هر گونه افزایش قیمت در بازار برخورد میکنند.
علیزاده شایق با تاکید بر اینکه هیچ دلیلی برای افزایش نرخ بازار برنج نه تنها در ماه محرم بلکه در ماههای آینده نیز وجود ندارد، تاکید کرد: سازمانهای نظارتی بر امر قیمت کالا و اقلام در بازار باید توجه بیشتری بر این موضوع و جلوگیری از سودجویی برخی افراد از مناسبتها داشته باشند.
هیچ ارگانی واردات برنج امسال را اعلام نکرد
دبیر انجمن برنج کشور درباره واردات امسال برنج نیز اظهار کرد: میزان واردات از ابتدای امسال تاکنون از سوی هیچ ارگانی اعلام نشده است و حتی گمرک نیز آماری را در این زمینه ارایه نکرد. البته از ابتدای امسال واردات 150 هزار تنی برنج را به کشور داشتیم که اصلا مشخص نشد چه کسی این واردات را انجام داده و کسی هم در این باره پاسخگو نیست.
وی ادامه داد: نیاز وارداتی سال 95 بازار برنج کشور 800 هزار تن است که باید مسئول تنظیم بازار یعنی وزارت جهاد کشاورزی، بازار واردات برنج را به دست گرفته و تنظیم کند. به عبارت دیگر وزارت جهاد کشاورزی باید میزان واردات از سوی ارگانها و شرکتها را مشخص و از سقف نیاز وارداتی امسال کسر کند و سپس مجوز باقیمانده کسری واردات را به انجمن واردکنندگان برنج ارایه دهد.
شایق خاطر نشان کرد: زمانی تنظیم بازار بر عهده وزارت صنعت بود و حالا که این مسئولیت به وزارت جهاد کشاورزی تفویض شده است بنابراین باید تنظیم بازار را بر عهده گرفته و واردات را مدیریت کند.
انتهای پیام/