دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آدم‌ربایی معلم فیزیک و چهار دانش‌آموزش به خاطر طلب ٦٠ میلیونی‌/ دانش‌آموزان نوجوان: معلم ما را فریب داد!

معلمی که با همکاری دانش‌آموزانش، پسر یک بنگاهدار را دزدیده بود تا طلب ٦٠ میلیونی‌اش را از او پس بگیرد، در دادگاه اعتراف کرد که با دروغ ناموسی، شاگردانش را با خود همراه کرده بود. آنها روز حادثه وقتی پسر ١٨ ساله روبه‌روی خانه منتظر پدرش بود، به سمت او یورش بردند و با این تهدید که داعشی هستند، او را دزدیدند و دو روز بدون آب و غذا در یک باغ نگهداری کردند.
کد خبر : 121821

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از اعتماد، ٢٤ مرداد ٩٤، مردی به کلانتری پیشوا مراجعه کرد و به ماموران گفت که پسرش به دست افراد ناشناس ربوده شده و آدم‌رباها درخواست ٣٠٠ میلیون تومان پول در ازای آزادی‌اش کرده‌اند. او به کارآگاهان گفت: «امروز صبح قرار بود با پسرم بیرون برویم. وقتی او در ماشین نشسته بود، من لحظه‌ای به خانه رفتم تا چیزی بردارم اما زمانی که برگشتم دیدم پسرم در ماشین نیست. هنوز مدت زیادی از مفقود شدن او نگذشته بود که مردی غریبه با گوشی‌ام تماس گرفت و مدعی شد پسرم را دزدیده. او ٣٠٠ میلیون تومان در ازای آزادی فرزندم خواست و گفت که حق ندارم پای پلیس را به ماجرا باز کنم.»
مدتی کوتاه پس از ثبت شکایت پدر گروگان و در حالی که تحقیقات پلیس برای شناسایی آدم‌رباها آغاز شده بود، شاکی بار دیگر به پلیس مراجعه و این‌بار سرکرده آدم‌رباها را معلمی معرفی کرد که با او اختلاف مالی دارد. او گفت: «امروز معلمی که از چندی پیش سر معامله ماشین، ٦٠ میلیون تومان به او بدهکار بودم با من تماس گرفت و گفت پسرم را دزدیده و باید طلبش را پس بدهم تا آزادش کند. » با کسب این سرنخ، محل‌های تردد معلم تحت تعقیب نامحسوس پلیس قرار گرفت و طولی نکشید که با کشف مخفیگاه او و چهار همدستش و محل نگهداری گروگان در باغی در حاشیه پایتخت، هر ٥ آدم‌ربا (مرد) دستگیر و پسر ١٨ ساله آزاد شد.
با دستگیری و اعتراف متهمان که سه نفر از آنها دانش‌آموزان ١٧ ساله معلم و دیگری دانش‌آموز ٢٤ ساله سابق او بود، کیفرخواست پرونده صادر شد و برای رسیدگی در اختیار شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی قرار گرفت. صبح دیروز، در ابتدای جلسه رسیدگی به پرونده در این شعبه، پسر ١٨ ساله درباره روز حادثه گفت: «آن روز در ماشین نشسته و منتظر پدرم بودم که آدم‌رباها به سمتم حمله کردند و با این تهدید که داعشی هستند، مرا به زور داخل ماشین‌شان انداختند. آنها مرا به باغی در حاشیه پایتخت بردند و دو روز با دست و پای بسته و بدون آب و غذا نگه داشتند.»


پس از او، صاحب باغ که قبل از رسیدن ماموران از آدم‌ربایی باخبر شده و سعی داشت گروگان را نجات دهد، به عنوان مطلع گفت: «چند روز قبل از حادثه معلم به من گفت می‌خواهد همراه خانواده‌اش برای تفریح به باغ برود. برای همین کلید باغ را به او دادم. روز بعد، دوباره سراغم آمد و گفت پای همسرش شکسته و مجبورند چند روز دیگر در باغ بمانند. به حرفش شک کردم و خودم را به باغ رساندم، دیدم چهار جوان یک طرف ایستاده‌اند و پسری همسن و سال آنها هم با دست و پای بسته روی زمین افتاده است. خودم را به او رساندم و در حالی که سعی داشتم طناب‌هایش را باز کنم، مامورها رسیدند.»


با ثبت اظهارات صاحب باغ، نوبت به معلم فیزیک ٢٧ ساله رسید. او که همراه چهار متهم دیگر، سه ماه پس از دستگیری با قرار وثیقه از زندان آزاد شده است، طلب ٦٠ میلیون تومانی را به عنوان انگیزه آدم‌ربایی اعلام کرد و گفت: «از مدتی پیش برای خرید ماشین، مبلغ ٦٠ میلیون تومان به پدر شاکی که نمایشگاه ماشین دارد داده بودم اما او نه تنها به من ماشینی نداد که پولم را هم پس نمی‌داد. برای همین تصمیم گرفتم پسرش را بدزدم تا به این طریق بتوانم پولم را پس بگیرم. روز حادثه همراه سه دانش‌آموز ١٧ ساله و یکی از دانش‌آموزان سابقم (٢٤ ساله) پسر شاکی را با تهدید اینکه داعشی هستیم، از جلوی خانه‌اش دزدیدیم و به باغ بردیم. سپس با پدرش تماس گرفتم و ابتدا ٣٠٠ میلیون تومان خواستم. وقتی فهمیدم ماجرا را به پلیس گفته، خودم را معرفی کردم و همان ٦٠ میلیون تومانم را خواستم اما دیگر فایده‌ای نداشت و پلیس دستگیرمان کرد.»


پس از او نوبت به سه دانش‌آموز نوجوانش رسید. آنها از دروغی که معلم‌شان گفته بود پرده برداشتند و گفتند: «ما نمی‌دانستیم اختلاف سر پول است. معلم به ما گفته بود پسر شاکی به خواهر یکی از دوستان او تجاوز کرده و حالا او نقشه آدم‌ربایی را کشیده تا ادبش کند. اگر می‌دانستیم موضوع چیست، اصلا دخالت نمی‌کردیم. الان با این خطا، از درس و مدرسه هم دورافتاده‌ایم.»


دانش‌آموز سابق معلم هم با تکرار این حرف گفت: «من آن‌موقع دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران بودم و به خاطر ارتکاب این جرم، از تحصیل جا ماندم. قصدم فقط کمک به معلمم بود چون گفته بود مساله ناموسی است. اصلا نمی‌دانستم او سر پول قصد آدم‌ربایی دارد وگرنه وارد ماجرا نمی‌شدم.» وکیل متهمان نیز با تاکید بر اینکه موکلانش از انگیزه آدم‌ربایی اطلاعی نداشتند از نوشتن توبه نامه از سوی آنها در زندان خبر داد و خواستار تخفیف مجازات‌شان شد.


در پایان دادگاه نیز معلم برای آخرین دفاع پشت جایگاه ایستاد و با ابراز پشیمانی گفت: «تقصیر تمام این اتفاقات با من است و شاگردانم به خاطر من وارد قضیه شدند. از شاکی می‌خواهم آنها را ببخشد و در عوض هر مجازاتی بخواهد، بر من اعمال کند. » رای دادگاه به زودی صادر می‌شود. براساس قانون مجازات اسلامی، آدم‌ربایی ٥ تا ١٥ سال حبس دارد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب