هرگونه شرطگذاری برای روحانی و طرح آلترناتیو باعث ناامیدی مردم و دودستگی است
آذر منصوری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره چالشهای حسن روحانی و دولت وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 اظهار کرد: به عقیده من، پاشنه آشیل دولت آقای روحانی در یک سال آینده، ناامیدی مردم ایران است و مطمئناً سیاست و تفکر مخالفان و تخریبگران رئیسجمهوری بر مبنای ناامید کردن مردم «استوار و نهادینه» شده است.
وی در این باره اضافه کرد: مخالفان دولت همواره سعی دارند پایگاه اجتماعی آقای روحانی را ضعیف کنند تا به مقاصد و اهداف خودشان برسند.
منصوری با اشاره به اینکه «مخالفان روحانی از هر وسیلهای برای تخریب دولت تدبیر و امید استفاده میکنند»، افزود: متأسفانه تخریبگران دولت به انحای مختلف قصد دارند تا در میان حامیان و طرفداران دولت یازدهم تفرقه و دودستگی ایجاد کنند و قطعاً مخالفان آقای روحانی از تمام ظرفیتها و امکاناتی که در اختیار دارند برای ضربه زدن به دولت استفاده خواهند کرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تأکید کرد: کوچک نشان دادن «برجام» یکی دیگر از اهداف مخالفان دولت است چراکه با این کار میخواهند برجام را به مردم بیخاصیت معرفی کنند تا دولت نتواند از این فرصت برای بهبود اوضاع داخلی و خارجی کشور استفاده کند.
او به سیاست خارجی دولت روحانی اشاره کرد و گفت: مطمئناً مخالفان در این یک سال باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری به دنبال زیر سؤال بردن دیپلماسی دولت تدبیر و امید خواهند بود در واقع این افراد و گروهها میخواهند تمام اقدامات و موفقیتهای آقای روحانی را به مردم کوچک و ضعیف نشان دهند.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی ادامه داد: تاکنون مخالفان ساکت ننشستهاند و سیاستهای تخریبگرانه خودشان را مانند «حمله به سفارت عربستان» اجرایی کردند که متأسفانه بعد از این اتفاق، تحولات منطقه به ضرر ایران و دولت آقای روحانی تمام شد و آسیبهای بسیاری را متوجه مردم و کشور نیز کرد.
منصوری با تأکید بر اینکه «حسن روحانی منافع کوتاه و بلندمدت تندروها را به مخاطره انداخته است»، تصریح کرد: جریانهای خودسر و افراد تندرو به خوبی متوجه ریزش رأی و کاهش اعتبار و پایگاه اجتماعی خودشان در کشور شدهاند. بنابراین این عده تمام تلاش خودشان را در این یک سال باقی مانده به انتخابات، برای تخریب آقای روحانی به کار خواهند گرفت و از هر ابزاری هم برای ضربه زدن به دولت تدبیر و امید دریغ نمیکنند تا این دولت یک دورهای شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه به جریانهای سیاسی توصیه کرد: گروههای سیاسی و حامیان دولت باید همچون انتخابات ریاست جمهوری سال 92 منسجم رفتار کنند و همچنین باید از طرح مسائلی مانند ایجاد شرط یا طرح آلترناتیو برای آقای روحانی و دولت وی، پرهیز کنند. چراکه اینگونه رفتارها نتیجهای جز ایجاد تردید، ناامیدی و ایجاد دودستگی در پایگاه اجتماعی دولت در بر نخواهد داشت.
وی عملکرد دولت روحانی در این یک سال را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: متأسفانه تیم رسانهای دولت تدبیر و امید توان مقابله و ایستادگی در برابر هجمههای مخالفان و تخریبگران آقای روحانی را ندارد. بنابراین آقای روحانی و دولت وی باید از راهبرد اطلاعرسانی مؤثر برای آمادگی لازم در بزنگاههایی همچون چند ماه قبل که برای دولت یازدهم به وجود آمد، برخوردار باشد.
منصوری در پایان عنوان کرد: دولت یازدهم در بدترین شرایط ممکن دولت را تحویل گرفت، اما خوشبختانه در این سه سال دستاوردهای بسیار خوبی هم داشته است که تاکنون هیچیک از آنها به درستی برای افکار عمومی اطلاعرسانی نشدهاند.
گفتوگو از علی فراهانی
انتهای پیام/