70 جایگاه سوخت به بخش خصوصی واقعی واگذار شد
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایلنا،جعفر سبحانی در مورد بزرگترین واگذاری در سازمان خصوصیسازی اظهار داشت: پانزدهم شهریور ماه بزرگترین مزایده واگذاری جایگاه سوخت سال 95 در سازمان خصوصیسازی انجام شد ، بر این اساس 100 جایگاه سوخت در قالب 25 استان در مزایده شرکت داشتند که از این تعداد 3 استان البرز، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویر احمد به پیشنهاد قیمت نرسیدند.
وی افزود: اما استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، بوشهر، اصفهان، آذربایجان شرقی، فارس، تهران، کردستان، لرستان، مازندران، هرمزگان از جمله استانهایی بودند که موفق به قیمتگذاری نهایی در مزایده شدند که 70 جایگاه از 100 جایگاه به فروش رفت.
مشاور با بیان اینکه در سال 94 از 50 جایگاه سوخت تنها 10 درصد به فروش رفت، خاطر نشان کرد: درسال گذشته میزان پرداخت نقدی تا 40 درصد بود که امسال به 30 درصد رسید و اقساط 2 ساله نیز به نفع خریدار تا 3 و 4 ساله اصلاح شد.
سبحانی افزود: ارزش ریالی این جایگاهها 250 میلیارد تومان بود که قیمت نهایی آن تا 400 میلیارد تومان رسید که به لحاظ عددی قابل توجه بود.
وی با بیان اینکه در این مزایده حفظ رقابت برای همه متقاضیان به وجود آمد، افزود: مزایدهها اغلب بین نیم ساعت تا چهل دقیقه به طول میکشد اما این مزایده تا 6 ساعت زمان برد و 333 پاکت قیمت تاکنون به سازمان خصوصیسازی رسیده است که در تاریخ سازمان خصوصیسازی این میزان بیسابقه است.
سبحانی تصریح کرد: تیم مدیریتی در تمامی جایگاههای سوخت در سراسر کشور حضور داشتند اما برخی از جایگاهها بیش از یک متقاضی داشتند.
وی گفت: در این مزایده برای برخی از جایگاهها 5 تا 10 و گاهی از 17 و 23 برابر قیمت پیشنهادی پاکت رسیده بود، به عنوان مثال برای اسفراین 17 پاکت پیشنهادی رسید و برای استانهای پیشنهادی بوشهر 3 پاکت رسید و متقاضیان رقابت خوبی داشتند.
مشاور سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه تمامی متقاضیان از بخش خصوصی واقعی بودند و خصولتیها اصلا در این مزایده دخالتی نداشتند، گفت: به لحاظ قانونی 2 هفته فرصت است تا نفرات برنده مزایده اعلام شوند، این افراد نباید هیچ بدهی به سازمان خصوصیسازی داشته باشند و به فردی که بالاترین قیمت را داده باشد 20 روز کاری فرصت داده میشود تا قسطهای نقدی را پرداخت کند.
انتهای پیام/