دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 شهريور 1395 - 12:42
با سرمایه گذاری 75 میلیارد ریالی؛

مرحله نخست نیروگاه تولید پراکنده «ایپنا» به بهره برداری رسید

مرحله نخست نیروگاه تولید پراکنده ایپنا به ظرفیت چهار مگاوات با حضور مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع برق ایران (توانیر) امروز (پنجشنبه) در شهرک صنعتی « عباس آباد » شهرستان پاکدشت به بهره برداری رسید.
کد خبر : 116707

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا، «آرش کردی» مدیرعامل توانیر در این مراسم، گفت :دولت از نیروگاه های مولد مقیاس کوچک حمایت می کند و در برنامه ششم توسعه حمایت های خوبی برای ساخت این نوع نیروگاه ها پیش بینی شده و بخش خصوصی می تواند برای تحقق این مهم از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کند.
به گفته این مقام مسئول، نیروگاه های تولید پراکنده و مقیاس کوچک به دلیل نزدیکی به محل مصرف، می تواند با به حداقل رساندن تلفات شبکه موجب صرفه جویی در هزینه ها شود.
وی افزود: عملیات اجرایی ساخت این نیروگاه از اواخر سال گذشته آغاز شده و تاکنون 75 میلیارد ریال صرف آن شده است.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: همزمان با بهره برداری از مرحله نخست این نیروگاه، زیرساخت های لازم برای ساخت مراحل بعدی نیز تامین شده است.


کردی تصریح کرد: قرار است در مراحل دوم و سوم توسعه این نیروگاه به ترتیب دو و 6 مگاوات دیگر به ظرفیت آن اضافه می شود که تا اواسط سال آینده وارد مدار خواهند شد.
وی گفت: نیروگاه مزبور برای تامین برق واحدهای موجود در شهرک صنعتی عباس آباد مورد استفاده قرار خواهد گرفت و برق تولیدی آن به شرکت برق منطقه ای تهران فروخته خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول، ساخت چنین نیروگاه هایی در تحقق اهداف پدافند غیرعامل، رونق تولید و کاهش رکود اقتصادی است و تاکنون نزدیک به 818 مگاوات نیروگاه تولید پراکنده به بهره برداری رسیده است.
پیشتر، رضا میرزا زاده حسینی مجری طرح نیروگاه های تولید پراکنده توانیر اظهار داشت، طرح های نیروگاه های تولید پراکنده در قالب یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی مطرح و در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تایید شده است.


به گفته وی، تعهد وزارت نیرو در این زمینه بهره برداری از 300 مگاوات نیروگاه های تولید پراکنده در سال 1395 است.
شهرک صنعتی عباس آباد، یکی از فعال ترین شهرک های صنعتی کشور است که در میان 700 شهرک و ناحیه صنعتی موجود در کشور، فعالیت به سزایی در ارتقای اقتصاد کشور ایجاد می کند.
بسیاری از تولیدات صنعتی مورد نیاز بازار، از جمله مواد غذایی، شیرآلات بهداشتی، صنایع فلزی، سلولزی، پلیمر، برق و الکترونیک، قطعات خودرو و لوازم خانگی در این شهرک تولید و با ارزش افزوده فراوان روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب