معاون سیاسی وزیرکشور: اقدامهای دولت روحانی نباید نادیده گرفته شود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، محمدحسین مقیمی شامگاه سه شنبه در جریان سفر یک روزه خود به قزوین در نشست با احزاب و تشکلهای استان ضمن گرامیداشت یاد شهدای 17 شهریور و فاجعه منا، اظهار کرد: خوشبختانه احزاب و تشکلها در قانون اساسی و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی از جایگاه خاصی برخوردار بوده و تمامی آنها میتوانند در این چهارچوب مصوب به فعالیت خود بپردازند.
وی ادامه داد: براساس ماده 10 قانون احزاب، تمامی کسانی که مشتاقند در چهارچوب قانون به فعالیت سیاسی بپردازند قانون گذار راه این فعالیت را برای آنها بازگذاشته و اگر در این زمینه اقدام نشود، کوتاهی از سوی احزاب و تشکلها بوده است.
وی با بیان اینکه 250 حزب تاکنون در کشور مجوز فعالیت دریافت کردهاند، یادآور شد: از نظر قوانین هیچ محدودیتی برای فعالیت قانونمند و شناسنامه دار این احزاب وجود نداشته و احزاب میتوانند در تمامی طول سال، و نه تنها در زمان انتخابات، به کار سیاسی خود مشغول باشند.
وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید در سه سال گذشته کوشیده احزاب منتقد و رقیب و نیز احزاب هم راستا با خود را فعال نگاه داشته تا شور و نشاط سیاسی در جامعه را افزایش دهد.
وی با بیان اینکه در انتخابات 7 اسفند سال گذشته شاهد حضور همه جناحها و احزاب در انتخابات بودیم، ادامه داد: امیدواریم در انتخابات آینده نیز شاهد حضور حداکثری همه جریانها و احزاب باشیم تا کشور به سمت فعالیت احزاب قوی تر، سوق یابد.
وی با اشاره به اینکه رقیب قوی تر، احزاب را تقویت کرده و رقبای ضعیف در نهایت به ضعف احزاب میانجامند، افزود: باید تلاش کرد تا میدان برای رقابت همه احزاب در جامعه فراهم شود و با افزایش آستانه تحمل خود جلوی ناهنجاریهای اجتماعی نظیر حقوقهای نامتعارف و اختلاسهای کلان را بگیریم.
وی با بیان اینکه هر حزبی در کشور مجوز دریافت میکند از نظر دولت و نظام جمهوری اسلامی به عنوان حامی نظام و دولت محسوب میشود، گفت: اگر ما به احزاب اجازه دهیم تا آزادانه حرف خود را بزنند و از متهم کردن آنها دست برداریم فساد و چاپلوسی کنار زده شده و زمینه برای تربیت نخبگان برای مدیریت آینده کشور نیز فراهم میشود.
وی در ادامه یکی از وظایف احزاب را کادرسازی و تربیت نیرو برشمرد و یادآور شد: هر حزبی که در کادرسازی موفق تر باشد با قدرت و توان بیشتری به سوی مدیریت کشور پیش رفته و در اداره کشور نیز موفق تر عمل خواهد کرد.
مقیمی با بیان اینکه هر موقع دولت مصمم شد که به احزاب یارانه پرداخت کند موج مخالفتها آغاز شد، ادامه داد: در دولت هشتم پرداخت یارانه به احزاب آغاز شد اما در دولتهای بعد این نوع پرداختها قطع شده و اکنون نیز برای پرداخت دوباره یارانه به احزاب مخالفتهایی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه امکان دارد در اجرای امور نقاط ضعفی نیز باشد که در رقابتهای سالم می توان آن را شناسایی کرد، گفت: همیشه سعی میکنیم نقاط ضعف را اصلاح کرده و هر وقت از اصول فاصله گرفتیم باید با اصلاح این نقاط دوباره به اصول خود بازگشته تا کارها به درستی پیش رود.
مقیمی با بیان اینکه تجربه موفقی را در انتخابات 7 اسفندماه سال گذشته پشت سر گذاشتیم، افزود:در آن انتخابات همه جریانها و احزاب خود را پیروز میدان تلقی میکردند اما مساله مهم نشاط سیاسی و آرامش کشور به دلیل تاکید بر نقش پررنگ احزاب و حقالناس بود که این مساله در آن زمان به حد اعلای خود رسیده بود.
وی با اشاره به موفقیت کشور در برجام و اینکه چه کسی میگوید شکست خوردیم، اضافه کرد: مقام معظم رهبری بارها از تیم مذاکره کننده هستهای حمایت کردند چرا که این تیم توانست در برابر 5 قدرت جهانی و قویترین تیم مذاکره کننده دنیا و با دعای خیر مردم ایران به موفقیت چشمگیری دست یابد.
وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید با سعی و تلاش مضاعف توانست تورم 43 درصدی را به 8 درصد کاهش داده و رشد اقتصادی را به حدود 14.8 دهم درصد برساند که نباید این دستاوردها کوچک و نادیده انگاشته شود.
وی با بیان اینکه پس از سال 84 به تناوب از 6 تا 8 میلیون تن گندم خریداری شده به کشور وارد کردیم، افزود: امروز بعد از سالها واردات بی رویه این محصول، به خودکفائی رسیده و دیگر نیازی برای خرید آن از دیگر کشورها نداریم.
مقیمی با بیان اینکه این دولت برآمده از رای مردم است و در جهت رفع همه مشکلات اقدام میکند، گفت: باید قبول کرد که دولت یازدهم در شرایط بسیار سختی به سر میبرد و با گران شدن حاملهای انرژی در دولت قبل تنها 28 هزار میلیارد تومان نصیب دولت می شود که باید 43 هزار میلیارد تومان آن را به پرداخت یارانهها اختصاص داد.
وی در پایان اضافه کرد: برای نخستین مرتبه در کشور صادرات ما از واردات جلو زده و تراز تجارت خارجی ما نیز مثبت شده که باید همه این موارد را پاس داشته و فراموش نکنیم.
انتهای پیام/