هماهنگ سازی تکنولوژی و طبیعت با استفاده از معماری اکوتک
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امین تجدد با توجه به اهداف مقاله پژوهشی خود گفت: واژه اکوتک ترکیبی از واژههای اکولوژی یا بومشناسی و تکنولوژی یا فناوری است و مقصود از معماری اکوتک گونهای از معماری است که تکنولوژی را در برابر طبیعت قرار نمیدهد، بلکه از آن به موازات و در کنار طبیعت برای بهره برداری هر چه بیشتر و بهتر از امکانات محیطی و تامین آسایش انسان و پایداری ساختمان بهره میجوید.
وی افزود: هر نوع توسعه یا پیشرفت در مهندسی ساختمان تنها به یاری قوانین الهام گرفته از طبیعت امکان پذیر است و به دلیل سادگی ذاتی موجود در طبیعت میتوان اطمینان داشت که با این الهام گیری ساختمانی موزون و زیبا پدیدار شود.
کارشناس ارشد معماری با توجه به اهداف این مقاله، تصریح کرد: در این مقاله به اهداف معماری اکوتک که همواره بر موارد کاهش اتلاف و پخش انرژی در محیط، کاهش تولید عوامل تاثیر گذار بر تندرستی انسان، بهره گیری از مواد بازگشت پذیر به چرخه طبیعت و رفع سموم و زیان باری موارد تاکید دارد، پرداخته شده است.
تجدد، با توجه به نمونههای بارز موجود در زمینه معماری اکوتک افزود: در این مقاله به بررسی مرکز فرهنگی ژان ماری تیجیبائو به عنوان یک نمونه معماری اکوتک بصورت تفصیلی پرداخته شده است.
این مقاله در مجله سال بیست سوم، دوره سوم، شماره ۲۳۵-۲۳۳ ماهنامه فنی- تخصصی دانشنما با صاحب امتیازی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/