دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک مقام مسئول وزارت نیرو اعلام کرد؛

کاهش 20 درصدی خاموشی در کشور

«سیدمحمد هاشمی» در سخنرانی پیش از خطبه های نماز عبادی- سیاسی جمعه این هفته تهران گفت: امروز از برق به عنوان زیرساخت همه زیرساخت‌ها و مادر صنایع یاد می‌شود و این خدمت با ورود به بخش‌های آب، تلفن، خدمات بانکی، پزشکی، حمل و نقل و ... بطور عملی در زندگی انسان‌ها عجین شده است.
کد خبر : 109241

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایرنا،به گفته این مقام مسئول شرکت توزیع برق تهران بزرگ با دارا بودن 17 هزار پست برق و 31 هزار کیلومتر شبکه،حدود یک سوم تاسیسات زمینی فشار متوسط کشور را بر عهده دارد و به چهار میلیون و 370 هزار مشترک خدمات رسانی می کند.


وی آمار فروش برق این شرکت را 20 هزار میلیون کیلو وات ساعت برشمرد و بیان داشت: برای خدمات‌رسانی مطلوب،سال گذشته سه تریلیون ریال (300 میلیارد تومان) برای تقویت و توسعه شبکه برق تهران هزینه شده است.


شرکت توزیع برق تهران بزرگ دارای سه میلیون و 300 هزار مشترک خانگی، 375 هزار مشترک عمومی، هزار و 200 مشترک کشاورزی، 11 هزار و 748 مشترک صنعتی،دو هزار و 86 مشترک اداری، پنج هزار و 451 روشنایی معابر و 685 هزار سایر مشترکان است که در مجموع با تعداد چهار میلیون و 370 هزار مشترک، 14 درصد کل مشترکان کشور را شامل می‌شود.


هاشمی بیان داشت: بهینه‌سازی شبکه‌برق،نصب 34 هزار کنتور هوشمند، نصب 350 پست اتوماسیون شده،مانیتور 12 هزار فیدر،استفاده از انرژی‌های نو،خورشیدی، DG (مقیاس کوچک) و CHP (تولیدکننده همزمان برق و حرارت)،از جمله اقدام‌های انجام‌شده در شرکت توزیع برق تهران بزرگ است.


وی تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در صنعت برق کشور، کاهش تلفات انرژی است؛به طوری که از سال 92 و با برنامه ریزی انجام شده،مقرر شد میزان تلفات برق در کشور از 15 به 10 درصد کاهش یابد که امروز به حدود 10 درصد کاهش یافته است.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ خاطرنشان کرد:میزان تلفات در پایتخت نیز از 9.3 به 6.2 درصد تقلیل یافته که بسیار مطلوب است.


وی یادآور شد:گسترش خدمات دولت الکترونیک و پرداخت قبوض به صورت غیرحضوری سبب شد تا امسال وقایع و اتفاقات شبکه در تهران 25 درصد کاهش یابد، تماس های مردم در همسنجی با پارسال 30 درصد کاهش یافته و شاهد کاهش 20 درصدی خاموشی‌های برق در سطح کشور باشیم.


به گفته هاشمی، امسال پیک (اوج) مصرف برق کشور از مرز 52 هزار مگاوات فراتر رفت و این رقم در تهران به چهار هزار و 334 مگاوات رسید،اما نکته مهم مدیریت و کاهش پیک به میزان دو هزار مگاوات در سطح کشور و 270 مگاوات در تهران بزرگ بود.


وی با تقدیر و تشکر از آحاد مردم برای مدیریت مصرف برق و صرفه‌جویی، یادآور شد: برخی کشورها موفق به مدیریت پیک بار به میزان 48 درصد مصرف خود شده‌اند و بر این اساس، مدیریت هر چه بیشتر مصرف امکان پذیر است.


این مقام مسئول ادامه داد:در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد، در 18 روز مصرف برق به بیش از چهار هزار مگاوات در تهران رسید و 41 روز نیز مصرف بالای سه هزار و 500 مگاوات مصرف داشتیم.


وی گفت: 20 درصد مصرف برق مربوط به ادارات و سازمان‌ها است. با مدیریت مصرف در ساعت‌های پیک (11 تا 16 و 19 تا 23) و انتقال آن به ساعات غیرپیک می‌توان تا 20 درصد مصارف را کاهش داد.


هاشمی اضافه کرد: هفت درصد مشترکان خانگی و تجاری در تهران، مصرفی بیش از الگو دارند که از آنها می‌خواهیم با انجام ملاحظات لازم و مدیریت مصرف،صنعت برق را در خدمات‌رسانی بهتر یاری کنند.


وی، قیمت برق را در ساعت‌های اوج مصرف دو برابر ساعت‌های میان باری و در ساعت‌های کم باری نصف میان‌باری برشمرد و از آحاد مردم درخواست کرد تا مصرف لوازم برقی به جز یخچال،فریزر،تلویزیون و کولر (آن هم در سطح متعارف) را به ساعت‌های غیرپیک منتقل کنند.


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در پایان خواستار توجه و مراقبت مردم از کنتورها و فیوزها به منظور جلوگیری از هر گونه دست کاری توسط برخی افراد ناصالح و پیش‌بینی میزان برق مصرفی توسط ساخت و سازکنندگان شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب