دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با خبرنگار آنا

دانشور: نپذیرفتن استعفای جلال پور مخالف آیین‌نامه بود/بخش خصوصی ما به بلوغ پارلمانی نرسیده است

‌یک عضو اتاق بازرگانی ایران تصمیم هیات رئیسه این اتاق مبنی بر نپذیرفتن استعفای کاظم جلال پور را مخالف آیین نامه دانست و گفت: هیات رئیسه در رد استعای جلال پور مخالف آیین‌نامه عمل کرده است. برای این امر باید هیات نمایندگان به سرعت جلسه فوق‌العاده تشکیل دهد و موضوع را طرح کند تا با حضور هیات نمایندگان در این خصوص تصمیم‌گیری شود.
کد خبر : 107357

فاطمه دانشور،در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا در خصوص این استعفا افزود: دلیل استعفای وی بیماری قلبی بوده است اما فکر می‌کنم این همه ماجرا این نیست و باید منتظر بود و دید که چه اتفاقاتی افتاده و چه عواملی سبب شده است که رئیس اتاق به این نتیجه برسد که استعفای خود از ریاست اتاق بازرگانی را ارائه کند.


این عضو شورای شهر تهران ادامه داد:جلال‌پور انسان قوی‌ای است و به نظر نمی‌آید به خاطر بیماری قلبی بخواهد استعفا دهد، شاید علت این تصمیم فشار و هجمه‌هایی مانند بحث حقوق‌های نجومی باشد که به دلیل تخریب دولت انجام می شود.


وی گفت:در این پروسه تخریب، اتاق بازرگانی هم نمی‌تواند از این موضوع مستثنی باشد.


دانشور با اشاره به انتخابات یک سال و نیم گذشته در اتاق بازرگانی افزود:در آن انتخابات با استفاده از تعاملاتی که با دولت انجام شد، یک اتاق بسیار همسو وهم‌پیمان با دولت شکل گرفت که این امر به مذاق عده‌ای خوش نمی‌آید.


وی یکی از مشکلات اتاق بازرگانی در دوره‌های مختلف را رئیس‌محور بودن آن دانست و گفت: هیات‌رئیسه هم این باور را دارد که می‌تواند به جای هیات نمایندگان تصمیم بگیرد که این باوری غلط است.


عضو اتاق بازرگانی ایران افزود: من به عنوان فردی که پارلمان شهری را تجربه کرده‌ام و اطلاعاتی از پارلمان کشوری دارم، همواره بر این عقیده‌ام که پارلمان بخش خصوصی به بلوغ کافی نرسیده تا برای هیات نمایندگانش جایگاه واقعی قائل شود.


عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مثلا در شورای شهر هیچگاه هیات‌رئیسه به تنهایی تصمیم نمی‌گیرد بلکه این اعضای شورای شهر هستند که تصمیمات را اتخاذ می‌کنند. در مجلس نیز اوضاع به همین شکل است و رئیس مجلس به‌تنهایی در خصوص مسئله‌ای تصمیم نمی‌گیرد.


دانشور در پایان گفت: اما اکنون در پارلمان بخش خصوصی همه تصمیمات در هیات‌رئیسه گرفته می‌شود که یکی از چالش‌های جدی پارلمان بخش خصوصی است و فکر می‌کنم در مقایسه با جامعه سیاسیون هنوز بخش خصوصی ما به بلوغ پارلمانی نرسیده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب