تعداد آژانسهای هواپیمایی مازاد بر نیاز بازار است
محمدحسن کرمانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه بازگشت سرمایه آژانسهای مسافرت هوایی به نسبت سرمایهگذاری در آن بسیار کم است، افزود: به همین دلیل نیز توصیه میکنم تا افراد سرمایهگذاری جدیدی در این بخش نداشته باشند.
وی درباره میزان آژانسهای فعال مسافرتی هواپیمایی در کشور تصریح کرد: به نظر میرسد هیچ دستگاه دولتی آمار مشخصی از میزان آژانسهای فعال و غیرفعال مسافرت هوایی نداشته باشد، اما به نظر من آژانس مسافرتی غیرفعال معنایی ندارد چرا که در این صورت ماهیت آژانس بودن را نخواهد داشت.
کرمانی ادامه داد: در حال حاضر حدود 4 هزار و 500 دفتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری در کشور وجود دارد که به نظر من همه آنها فعال هستند، این در حالی است که برخی سایتها و مراکز غیرمجاز نیز در این بازار به صورت غیرقانونی اقدام به فروش بلیت میکنند.
وی اضافه کرد: سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان میراث فرهنگی باید برای ساماندهی این گونه مراکز و سایتهای فروش اینترنتی بلیت اقدامات لازم را انجام دهند، چرا که فروش اینترنتی مسئولیتهای بعدی خود را نیز به همراه دارد و در اغلب این موارد مسافران از دریافت خدمات لازم محروم میمانند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری درباره بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری به شرکتهای هواپیمایی برای جبران خسارت تاخیر پروازها نیز تاکید کرد: اگرچه شخصا از وجود چنین بخشنامهای مطلع نیستم، اما باید گفت ضوابطی تاکنون در این باره برای شرکتهای هواپیمایی وجود داشته و در سال جاری نیز بر اساس آن عمل میشود.
کرمانی اظهار کرد: اگر میزان تاخیر پرواز بیش از 3 یا 4 ساعت باشد، مسافر میتواند بلیت خود را پس داده و به دریافت خدمات از شرکت هواپیمایی دیگری اقدام کند؛ این در حالی است که اگر تاخیر در پرواز با خروج مسافر از محل اقامتی خود همراه باشد، شرکت هواپیمایی تا 8 ساعت اول موظف به پذیرایی از مسافر و بیش از این ساعت نیز موظف به در اختیار قرار دادن محل اقامت خواهد بود.
انتهای پیام/