حجتالاسلام طیبی: باید به چالش های ارزشی ورود پیدا کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام ابوالقاسم طیبی در نشست هماهنگی مدیران گروههای معارف اسلامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که به میزبانی واحد دماوند برگزار شد، با تشریح موقعیت کنونی کشور در زمینه اعتقادی اظهار کرد: «ما هم اکنون در مرحله گذار به سر میبریم و در این دوران استادان و مدرسان گروه معارف باید پژوهشهای دینی را به سمت سالمسازی سوق دهند و اجازه ورود افکار ناسالم و ضد اسلامی را به ذهن و قلب جوانان ندهند.»
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: «تعاریف جامعه امروز ما از مسائل مختلف فرهنگی و ارزشی تغییر کرده است، البته موضوع عوض نشده و ارزشها همان است اما شرایطی که اکنون دنیا را احاطه کرده است نگاه دیگری را میطلبد که حفظ ارزشها و اصول و مفاهیم الهی را تبلیغ کند.»
وی ادامه داد: «باید به چالشهای ارزشی ورود پیدا کنیم و با ارائه راهحل، بینش خود را با مسائل روز تطبیق دهیم و توضیحات منطقی و مصلحتی که با اصول مغایرت نداشته باشد و به روز باشد را ارائه دهیم تا خوراک فرهنگی جامعه را تامین کینم.»
طیبی خاطرنشان کرد: «باید با وسعت نظر به مفاهیم دینی بنگریم و جاذبههای دین را برای جوانان به تصویر بکشیم و نگاه همگان را به ارزشها معطوف کنیم.»
به گزارش آنا، دکتر محمود صفری رئیس و حجت مداحی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد دماوند در ابتدای این نشست گزارشی کوتاهی از فعالیتهای مختلف این واحد دانشگاهی به ویژه در حوزه فرهنگی ارائه کردند.
نشست هم اندیشی نحوه اجرای طرح نیروگاه CHP در واحد دماوند
به گزارش آنا، نشست هماندیشی نمایندگان شورای برنامهریزی و امور دانشبنیان تعدادی از استانهای کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این نشست گزارش کوتاهی از سابقه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی شهر دماوند و همچنین نحوه شکلگیری دانشگاه آزاد اسلامی در این منطقه ارائه کرد.
صفری خواستار دقت در سه مولفه اساسی در امور دانشبنیان و درآمدزایی واحدها شد و اظهار کرد: «مطالعه بعد جغرافیایی مناطق برای اجرای طرحهای درآمدزا ، تسریع در اجرایی کردن پروژهها و داشتن اعتقاد و علاقه به کار سه فاکتور اساسی در امور دانشبنیان و درآمدزا است.»
معاون امور دانش بنیان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با قدردانی از میزبانی واحد دماوند، دستور کار این نشست را بررسی ابعاد مختلف اجرای طرح نیروگاه ترکیبی گاز موسوم به CHP برای 12 واحد دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد.
دکتر باقری افزود: «کمیته امور دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته است طرح توجیهی اقتصادی یا BP تیپ یا هماهنگ برای تمامی این 12 واحد ارائه دهد. همچنین تشکیل یک گروه مشورتی یا هلدینگ (دارنده حق کنترل) که متخص امور مربوط یه CHP باشد نیز مورد نظر سازمان مرکزی است.»
در ادامه جلسه نمایندگان شورای برنامهریزی واحدهای کرمان، اردبیل، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، رودهن و دماوند به بیان نظرات خود پرداختند.
پیشنهاد عقد قرارداد خرید تضمینی برق دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت نیرو نیز از سوی حاضرین در جلسه مطرح و مقرر شد این موضوع به سازمان مرکزی انتقال داده شود.
بهرهوری 80 درصدی نیروگاه CHP نسبت به نیروگاه فسیلی، امکان استفاده از وامهای بزرگ بانکی، تناسب این نیروگاه با فاکتورهای زیست محیطی و امکان استفاده از گرمای تولید شده در این سیستم از نقاط قوت نیروگاه های CHP است.
برگزاری نشست شورای مدیران گروههای آموزشی واحد دماوند
به گزارش آنا، شورای مدیران گروههای مختلف آموزشی با حضور رئیس، معاون آموزشی، معاون دانشجویی فرهنگی، معاون اداری مالی و جمعی از مسئولان و مدیران گروههای آموزشی واحد دماوند برگزار شد.
رئیس واحد دماوند در این نشست گفت: «انسجام هر چه بیشتر در کارها و بالا بردن کیفیت آموزشی از جمله خواستههای دانشگاه از مدیران گروههای آموزشی است.»
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند نیز با برشمردن نکات مهم آموزشی، به تشریح بخشنامه سازمان مرکزی در خصوص ترمیم معدل ونحوه دفاع از پروپوزالهای دانشجویی پرداخت و گفت: «برای رفاه حال دانشجویان مقطع دکتری که اکثرا شاغل هستند، مقرر شد روزهای جمعه نیز دانشگاه دایر باشد و برخی دروس در این روز ارائه شود.»
هادی عبداللهیفر افزود: «در صورت درخواست گروههای آموزشی، این کار برای دانشجویان مقطع ارشد نیز قابل اجرا است.»
محمد رنجبر مدیر کل تحصیلات تکمیلی واحد دماوند هم موارد مختلف آموزشی از جمله برگزاری آزمون EPT در این واحد، ایجاد امکان دسترسی مدیران گروه به بخش نظرسنجی استادان و بررسی امکان ایجاد رشته مدیریت عملیات که به پیشنهاد دکتر جهرمی ارائه شده بود را مطرح کرد.
محمدرضا عسگریان مدیر آموزش واحد دماوند نیز در سخنانی به تدوین جدول زمانبندی انتخاب واحد نیمسال مهرماه و پاسخ به سوالات مدیران گروه پرداخت و گفت: «مدیران گروه باید برنامههای کلاسی و تقویم آموزشی نیمسال مهر ماه را حداکثر تا 20 مرداد تحویل دانشگاه کنند.»
انتهای پیام/