«تئاتر رضوی» جشنوارهای برای اعتلای فرهنگ کشور است
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی و ارتباطات رسانهای یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی، معاون امور هنری وزیر ارشاد درباره آخرین وضعیت آمادگی برگزاری این دوره از جشنواره گفت: برنامهریزی و هماهنگی لازم برای برگزاری جشنواره تئاتر رضوی از مدتها قبل آغاز شده و سعی کردیم با آسیبشناسی دورههای گذشته، میزان کاستیهای احتمالی را کاهش بدهیم.
علی مرادخانی تصریح کرد: یکی از موارد مهم برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره رضوی، انتخاب دبیر این دوره بود که خوشبختانه با انتخاب محمود عزیزی، قدمهای مهمی برداشته شد. چرا که بررسی رویدادهای مختلف در کشور نشان میدهد، صرف هزینه و اختصاص امکانات برای رسیدن به نتایج دلخواه کافی نیست و اگر مدیریت درستی در راس کار نباشد، نتیجهای حاصل نمیشود.
وی با بیان اینکه مدیریت جشنوارههای سراسری باید به افراد کارآمد، نخبه و با تجربه تئاتری سپرده شود، توضیح داد: عزیزی از چهرههای خوش نامتئاتر است که تجربههای بسیاری را پشت سر گذاشته و شرایط مختلفی را درک کرده است. حضور محمود عزیزی و همراهانش در گام اول موجب اقبال هنرمندان به جشنواره میشود چرا که اگر افراد اهل و لایقی در راس جشنوارهای باشند، اهالی تئاتر به آن رویداد اعتماد میکنند.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: مسائل بعدی انتخاب آثار، داوری و چیدمان بخشهای مختلف جشنواره است که کمک می کند جشنواره رضوی آهسته آهسته به جایگاه مستحکمی برسد. نگاه ما این است که در برگزاری جشنواره تئاتر رضوی با رعایت پیش شرط ها به جایی برسیم که بتوانیم دوره های پیش رو را کاملا حرفهای برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی میتواند بار جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را سبک کند، اذعان کرد: با برنامهریزی و اجرای اصولی ایدهها باید به سمتی برویم که جشنوارههایی نظیر تئاتر رضوی در استانها به جایگاه مستحکمی دست یابند و بتوانند روی پای خودشان بایستند. در کشوری مثل فرانسه، رویدادهای بسیاری در شهرهای مختلف برگزار میشود که هر کدام از این جشنواره ها در آوینیون، کن، پاریس، موناکو و جاهای دیگر جایگاه خود را پیدا کردهاند.
مرادخانی با اشاره به اینکه جشنوارههای مختلف هنری باید به جایی برسند که بتوانند با برقراری ارتباطات مختلف، اقبال عمومی را جذب کنند، ادامه داد: زمانی که جشنوارههای ما بتوانند ابتدا در کشور و سپس در منطقه جایگاه خودشان را تثبیت کنند، اتفاقات مبارکی رخ میدهد که هم میتواند به اقتصاد هنر کمک کند و هم امکان پیشرفت تئاتر کشور میسر میشود.
مرداخانی جشنواره تئاتر رضوی را راهکاری برای اعتلای فرهنگ کشور خواند و تصریح کرد: باید از همه امکانات خود برای رساندن جشنواره تئاتر رضوی به جایگاه قبال اعتنایی در حوزه بینالملل استفاده کنیم. ضمن اینکه حرکت در این مسیر آغاز شده است و ارتباطات بینالمللی قابل قبولی برقرار شده که در مجموع امیدوار کننده است.
وی در پاسخ به این سئوال که راز استمرار جشنواره تئاتر رضوی چیست، توضیح داد: اگر جشنوارهای پایه و اساس درستی داشته باشد، پایدار میشود. این در حالی است که اگر برای رفع و رجوع بعضی موارد، جشنوارهای راه بیفتد، بیشک خیلی زود هم از بین می رود.
مرادخانی در پایان خاطرنشان کرد: باید همه تلاش خود را به کار بگیریم تا جشنواره تئاتر رضوی اعتبارات پایداری داشته باشد و از طرف دیگر مسئولان استانی به این موضوع علاقهمند باشند که خوشبختانه این دو اصل در دوره حاضر برقرار است.
یازدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر رضوی به دبیری محمود عزیزی از پانزدهم تا بیست و یکم مرداد در شهرستان بجنورد برگزار میشود.
انتهای پیام/