مدیر شبکه مستند اعضای اتاق فکر شبکه را منصوب کرد/ برگزاری اولین جلسه
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، نادر طالب زاده، مهدی همایونفر، محمدعلی فارسی، حامد شکیبانیا، محسن یزدی و حسین افشار اعضای اتاق فکر شبکه مستند هستند.
این 6 تن که از فعالان شناخته شده در عرصه مستند به حساب می آیند، سه شنبه پنجم مرداد در اولین جلسه اتاق فکر با حضور مدیر شبکه مستند شرکت می کنند.
نادر طالب زاده متولد ۱۳۳۲ تهران کارگردان، تهیهکننده، مجری برنامههای تلویزیونی، مستندساز و روزنامهنگار است که از جمله آثار او می توان به بشارت منجی اشاره کرد و از دیگر فعالیتهای او از تدریس در مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی و مدیریت مرکز تحقیقات و مطالعات سینمایی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نام برد.
مهدی همایونفر متولد 1339 گرمسار رییس موسسه سینمایی روایت فتح و از پایه گذاران گروه تلویزیونی جهاد بوده است و سابقه فعالیت های هنری بسیاری از جمله همکاری با شهید آوینی را در کارنامه خود دارد. همایونفر تهیه کننده آثار سینمایی بسیاری در حوزه دفاع مقدس از جمله «۳۳ روز»، «آنکه دریا می رود»، «اتوبوس شب»، «هیام» و «صنوبر» بوده است.
محمدعلی فارسی متولد 1336 ورامین از پیشکسوتان عرصه مستندسازی است تاکنون آثاری چون «مهاجران»، «گلستان آتش»، «شلمچه»، «ماه و خورشید»، «سراب ۲»، «تصویرگران جنگ»، «سرزمین نخبگان»، «پایان انتظار»، «قصه های جنگ»، «غواصان»، «کبوتران امید»، «حقیقت گمشده»، «فانوس رو به باد»، «ابرها در راهند» و… را کارگردانی کرده است.
محسن یزدی دیگر عضو این اتاق فکر است که از سال ۱۳۷۹ در حوزه رسانه و تولید فیلم مستند مشغول به فعالیت بوده است و اکنون مدیر مرکز مستند حوزه هنری است. یزدی همچنین مدیرکلی سرویس فرهنگی خبرگزاری فارس را در کارنامه خود دارد. وی در حوزه مستند آثاری چون مسافر ایران، ۹۹ درصد را کارگردانی و آثاری مانند روزهای خرداد و خاطرات خانه متروک تهیه کرده است.
حامد شکیبانیا متولد 1351 تهران عضو انجمن تهیه کنندگان و مستندساز است و عضویت در هیئت داوران جشنواره های مختلف در حوزه مستند را در کارنامه دارد. وی کارگردانی آثاری چون ترینیتی: دانشمند، سیاستمدار و بمب، من انرژی هسته ای نیستم، جنگ به شیوه آمریکایی و ملاقات پشت دیوار اشرف را برعهده داشته است . شکیبانیا علاوه بر تهیه کنندگی برنامه های تلویزیونی مانند این شب ها، هنگام درنگ و حماسه در حوزه مستند نیز تهیه آثاری مثل «مادرکشی» و «زمناکو» را بر عهده داشته است.
حسین افشار، مدیر خانه مستند انقلاب اسلامی سازمان اوج دبیری جشنواره هایی مانند جشنواره ۱۰۰ و جشنوراه فیلم سپید را در کارنامه خود دارد. افشار تهیه کنندگی آثاری چون برنامه تلویزیونی گره، مستند کوتاه مالکیه، مستند ما اینجاییم؛ موگادیشو، مستند تولدی دیگر، مستند روایت مقاومت و… را نیز بر عهده داشته است.
انتهای پیام/