دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1398 - 20:17
مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی مطرح کرد؛

شناسایی 25 هزار معتاد بی‌خانمان در کشور

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی گفت: در کشور 25 هزار معتاد بی‌خانمان وجود دارند که 17 هزار تن از آنان متجاهر هستند.
کد خبر : 444902

فرید براتی‌سده در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره گلایه شهرداری تهران از مشارکت نکردن بهزیستی در ساماندهی افراد بی‌سرپناه در گرم‌خانه‌ها اظهار کرد: باید پرسید مدیریت شهرداری درباره نگهداری افراد بی‌سرپناه در گرم‌خانه‌ها چه انتظاری از بهزیستی دارد؟ چراکه سازمان بهزیستی ملزم به نگهداری این افراد نیست.


وی با بیان این‌که بهزیستی تنها به افراد نیازمند خدمات ارائه می‌دهد، گفت: شهرداری برای افراد متکدی بی‌خانمان سرپناه ایجاد کرده و سازمان بهزیستی در قبال جانمایی و ایجاد فضا برای نگهداری این افراد مسئولیتی ندارد.


مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی گفت: 100 مرکز در کشور برای نگهداری معتادان وجود دارد که سرپناه و محل استراحت آن‌ها است، ضمن این‌که یک وعده شام به علاوه استحمام و نظافت برای این افراد در نظر گرفته می‌شود.


براتی ‌سده اضافه کرد:‌ 13 مرکز برای نگهداری معتادان در تهران وجود دارد که از این میان 10 مرکز برای مردان و 3 مرکز برای زنان است. 120 زن معتاد بی‌سرپناه در سه مرکز شبانه روزی زنان و 400 مرد معتاد بی‌سرپناه در 10 مرکز شبانه‌روزی مردان نگهداری می‌شوند.


وی درباره آمار معتادان در سطح کشور نیز گفت: در کشور 25 هزار معتاد بی‌خانمان وجود دارد که 17 هزار تن از آنان متجاهر هستند. در مراکز بهزیستی علاوه بر سم‌زدایی معتادان، کلاس‌های مهارت آموزی نیز برگزار می‌شود تا معتادان بعد از طی کردن مراحل درمانی با توجه به مهارتی که کسب کرده‌اند وارد بازار کار شوند. برگزاری کلاس‌های مهارت آموزی با این هدف دنبال می شود تا معتادان بعد از بازگشت به جامعه دوباره به سمت مصرف مواد مخدر نروند.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب