۲۵/ خرداد /۱۴۰۴
10:10 20 / 03 /1404

پژوهش‌های کاربردی ابزاری مؤثر در حل مسائل منطقه‌ای

پژوهش‌های کاربردی ابزاری مؤثر در حل مسائل منطقه‌ای
فرماندار شهرستان دشتی با تأکید بر اینکه پژوهش‌های کاربردی ابزاری برای حل مسائل منطقه‌ای است، تصمیم‌سازی علمی را با تکیه بر دانشگاه‌ها مؤثر دانست.

به گزارش خبرنگار آنا، رضا مقاتلی فرماندار شهرستان دشتی در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج با تأکید بر نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در توسعه منطقه‌ای، خواستار بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در فرآیند تصمیم‌سازی و حل مسائل اساسی شهرستان شد.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت آموزش در دانشگاه‌ها عنوان کرد: این امر تنها با برنامه‌ریزی علمی، تقویت منابع انسانی و تعامل اثربخش دانشگاه‌ها با نهاد‌های اجرایی محقق می‌شود.

فرماندار شهرستان دشتی افزود: شهرستان دشتی از ظرفیت‌های علمی و آموزشی متنوعی برخوردار است که باید با بهره‌گیری درست از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شده و در خدمت توسعه پایدار شهرستان قرار گیرد.

مقاتلی، پژوهش‌های کاربردی را ابزار مؤثری در حل مسائل منطقه‌ای دانست و بیان کرد: طرح‌های پژوهشی دانشگاهی می‌توانند به‌عنوان موتور محرک توسعه شهرستان عمل کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز موظف‌اند از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شده و زمینه همکاری مشورتی و پژوهشی با مراکز علمی را فراهم کنند.

پژوهش‌های کاربردی؛ ابزار مؤثر در حل مسائل منطقه‌ای/تصمیم‌سازی علمی با تکیه بر دانشگاه‌ها باشد

وی افزود: تصمیم‌سازی علمی به‌خصوص در حوزه‌های توسعه شهری، اشتغال، کشاورزی، آموزش و محیط زیست باید با تکیه بر پشتوانه علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها صورت گیرد، براین اساس، تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج را یک ضرورت راهبردی برای مدیران شهرستان می‌دانم.

دانشگاه در مسیر حل مسائل شهرستان دشتی و توسعه تحصیلات تکمیلی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج هم با بیان اینکه این دانشگاه آماده ایفای نقش مؤثر در توسعه علمی، فرهنگی و اقتصادی شهرستان دشتی است، ادامه داد: در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم فعالیت‌های دانشگاه را از چارچوب صرفاً آموزشی خارج کرده و به‌سمت کاربردی‌سازی دانش و ارتباط مؤثر با جامعه سوق دهیم.

پژوهش‌های کاربردی؛ ابزار مؤثر در حل مسائل منطقه‌ای/تصمیم‌سازی علمی با تکیه بر دانشگاه‌ها باشد

غلامرضا نادری‌زاده از آمادگی دانشگاه برای تعریف پروژه‌های مشترک پژوهشی با ادارات شهرستان خبر داد و افزود: بسیاری از اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه‌های کشاورزی، علوم انسانی، فناوری اطلاعات، علوم پایه و آموزش تخصص دارند و می‌توانند در قالب طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌های مسئله‌محور و مشاوره علمی، در حل مسائل شهرستان ایفای نقش کنند.

وی با اشاره به توسعه تحصیلات تکمیلی در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: «با پیگیری‌های ویژه نماینده محترم مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، رشته حقوق کیفری و جرم‌شناسی در مقطع کارشناسی‌ارشد به رشته‌های دانشگاه افزوده شده و از ابتدای سال تحصیلی جدید در این رشته پذیرش دانشجو خواهیم داشت. همچنین، دو رشته دیگر در مقطع کارشناسی‌ارشد در مراحل نهایی تصویب در وزارت علوم قرار دارند و پنج رشته در مقطع کارشناسی نیز در حال پیگیری و طی مراحل اداری برای تصویب هستند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج خاطرنشان کرد: این دانشگاه آمادگی کامل دارد که در قالب همکاری مشورتی با شورای برنامه‌ریزی شهرستان و نهاد‌های اجرایی، در حوزه‌هایی مانند نیازسنجی آموزشی، ارتقاء فرهنگی و سیاست‌گذاری علمی مشارکت کند.

نادری‌زاده، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پژوهشی را لازمه توسعه دانست و افزود: با حمایت فرمانداری و سایر دستگاه‌های شهرستان، می‌توان بستر راه‌اندازی مراکز نوآوری، کارآفرینی و پژوهش‌های توسعه‌محور را در منطقه مهیا کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب