۲۵/ خرداد /۱۴۰۴
18:00 20 / 03 /1404
همراه با جریان ملی دانش در ۴۳سالگی

پیشبرد پروژه‌های نوآورانه در قطب‌ رباتیک و هوش مصنوعی

پیشبرد پروژه‌های نوآورانه در قطب‌ رباتیک و هوش مصنوعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: دانشگاه با اجرای سند تحول و تعالی از آموزش صرف به سمت حل مسائل ملی حرکت کرده و با طرح‌هایی مانند توسعه فناوری در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی، آینده‌ای روشن برای جامعه می‌سازد.

مهدی ورسه‌ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در حاشیه آیین گرامیداشت چهل و سومین سالگرد راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: بر اساس سند تحول و تعالی و نظام‌نامه جدید دانشی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه برنامه‌های جامعی را از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۴ در همه واحد‌های استان قزوین پیاده‌سازی کرده‌ است.

وی افزود: دانشگاه نسل اول که صرفاً آموزش‌محور بود، دیگر پاسخگوی نیاز‌های کشور نیست. دانشگاه امروز باید در خدمت جامعه باشد و مشکلات کشور را به‌صورت حرفه‌ای حل کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با اشاره به ایجاد دانشکده‌های موضوعی و گروه‌های دانشی به‌عنوان بخشی از این تحول گفت: این ساختار‌ها از اوایل اردیبهشت ۱۴۰۴ به‌طور کامل اجرایی شده‌اند تا دانشگاه به‌سمت مأموریت‌گرایی و حل مسائل واقعی در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و تجارت حرکت کند. ظرفیت‌های بالای این حوزه‌ها در کشور، فرصت بی‌نظیری برای دانشگاه فراهم کرده تا نقش مؤثری در پیشرفت ملی ایفا کند.

طرح حامی دانشجویان؛ تکریم و حمایت همه‌جانبه

ورسه‌ای به اجرای طرح حامی دانشجویان از اواخر فروردین ۱۴۰۴ اشاره کرد و ادامه داد: این طرح برای ارائه خدمات استاندارد و تکریم دانشجویان طراحی شده است. دانشجویان می‌توانند از طریق بستر ایمیل، بدون نیاز به مراجعه حضوری، درخواست‌ها و مسائل خود را مطرح کنند.

وی توضیح داد: همکاران زبده‌ای به‌عنوان حامی دانشجویان انتخاب شده‌اند که نه فقط مسائل آموزشی، پژوهشی و اداری؛ بلکه امور مشاوره‌ای را نیز بر عهده دارند. آنها مانند برادر یا خواهر بزرگ‌تر از بدو ورود تا فارغ‌التحصیلی در کنار دانشجویان هستند و از آنها حمایت می‌کنند.

قطب رباتیک و هوش مصنوعی با پردیس فناوری نوآوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین بیان کرد: این دانشگاه یکی از قطب‌های شناخته‌شده رباتیک و هوش مصنوعی در کشور بوده؛ پردیس فناوری نوآوری دانشگاه آزاد که فقط در دو واحد نجف‌آباد و قزوین امتیاز آن اعطا شده، بستری برای انجام کار‌های بزرگ در سطح ملی و بین‌المللی است.

ورسه‌ای مطرح کرد: تغییرات ساختاری در این پردیس انجام شده و با همکاری سرای هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و مراکز تحقیقاتی مانند‌ ام‌آر‌ال، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای پیشبرد پروژه‌های نوآورانه انجام داده‌ایم و امیدواریم با همدلی و تلاش شبکه سرا‌های دانشگاه آزاد اسلامی، کار‌های بزرگی برای کشور رقم بخورد.

به گزارش آنا، ویژه برنامه مراسم سالگرد راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی به مدت سه روز (۵ تا ۷ خرداد) با حضور، بازدید و سخنرانی مسئولان عالی‌رتبه ازجمله رئیس جمهور، وزرای علوم، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و... از نمایشگاه دستاورد‌های علمی و فناورانه این دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار شد.

نمایشگاه دستاورد‌های علمی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بیش از ۶۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان از ۱۹ استان کشور در حاشیه این اجلاس سه‌روزه برپا بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب