دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 تير 1395 - 16:31
دبیر علمی سومین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی:

پزشکی بازساختی موجب کاهش مرگ و میر بیماران سوخته می‌شود

دبیر علمی سومین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی گفت: بیشترین استفاده از مهندسی بافت در دنیا برای ترمیم غضروف، استخوان و پوست به خصوص در بیماران سوخته کاربرد دارد و این مسأله سبب کاهش مرگ در بیماران می‌شود.
کد خبر : 96838

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی صمدی کوچکسرائی با اشاره به اینکه سومین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی که از 28 تا 30 مهر ماه جاری در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود، گفت: این کنگره با هدف ارتقاء پیشرفت‌های علمی و عملی گروه‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران و با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پژوهشگاه رویان، مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.


وی بیان کرد: در این کنگره محورهایی همچون ترمیم دستگاه عصبی، پوست، استخوان و غضروف، دهان، فک و صورت، کبد و دستگاه گوارش، کلیه و دستگاه ادراری، قلب و عروق، ترمیم ریه و دستگاه تنفسی، بیولوژی سلول‌های بنیادی، مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.


دبیر علمی سومین کنگره پیشرفت‌های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی با بیان اینکه کاربرد مهندسی بافت در ترمیم بافت‌های آسیب دیده با استفاده از سلول‌های زنده و موادی که شبیه ماتریس خارج سلولی در بدن هستند مورد استفاده قرار می‌گیرد و در ادامه افزود: امروزه بیشترین استفاده از مهندسی بافت در دنیا، در ترمیم غضروف، استخوان و پوست به خصوص در پوست بیماران سوخته کاربرد دارد و استفاده از این تکنولوژی موجب کاهش مرگ و میر در بیماران سوخته می‌شود.


صمدی عنوان کرد: یکی از مشکلات کنونی در کشور ما این بوده که فرآورده‌های این حوزه، از خارج از کشور وارد می‌شوند و بسیار گران هستند و اگر ما بتوانیم این فرآورده‌ها را با روش‌هایی که قیمت آن کم‌تر از خارج باشد در داخل تولید کنیم، کمک بسیاری به بیماران بخصوص به بیماران سوخته می‌کنیم.


دبیر علمی سومین کنگره پیشرفت های مهندسی بافت گروه‌های هدف در این کنگره را جراحان، متخصصان داخلی در تخصص‌های مختلف، پزشکان، پیراپزشکان، پرستاران، متخصصان علوم انسانی، سول‌های بنیادی، رشته‌های مهندسی، مهندسی بیو مواد بر شمرد و یادآور شد: آخرین مهلت ارسال مقالات به این کنگره تا 31 مرداد ماه جاری است و حداکثر امتیاز بازآموزی برای همه شرکت کنندگان در این کنگره در نظر گرفته شده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: مهندسی بافت
ارسال نظر
قالیشویی ادیب