تعیین تکلیف ۹ هزار میلیارد تومان از اموال تملیکی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست خبری مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهرشب دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ در خلال نهمین تور رسانهای مرکز رسانه قوه قضائیه در عسلویه برگزار شد. در این نشست علاوه بر رئیس کل۶ دادگستری استان، امام جمعه و فرماندار عسلویه، مدیر کل ثبت اسناد و املاک، دادستان مرکز استان، دادستان عسلویه و... حضور داشتند.
مهرانگیز در ابتدای این نشست با زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تقدیر از حضور اهالی رسانه در این نشست و تبریک سال جدید گفت: با افتخار میگویم بهترین مردم ایران مردم استان بوشهر هستند که در تقوا و مبارزه با استعمار و استکبار پرچمدار بودند و خدا به من لطف کرد که در بین این مردم خوب و نازنین هستم. و نوکری آنها را میکنم. مردم بوشهر به مهمان نوازی معروف و شهره هستند، بعید است مهمانی به این استان بیاید و خاطره بدی از این استان داشته باشد. خوب بودن مردم مسئولیت ما را ییشتر کرده است و ما از بدو ورود به فکر حل مصائب مردم بودیم.
وی افزود: مهمترین مسئله مردم بحث بنادر و گمرکات بود که کالاها و ماشین آلات سبک و سنگین در این استان گیر کرده بودند و در حال فرسوده شدن بودند. با دستور آیتالله اژهای و همراهی همکاران ما در مسیر حل مشکلات قدم گذاشتیم. استان ما یک استان گمرکی است ولی با این وجود کالای ماندهای تقریبا در استان نداریم و تمام کالاهایی که در انبارها بود
ما نزدیک به ۹ هزار میلیارد تومان در زمینه اموال تملیکی را زنده کردیم و جنس های را فروخته و کالاها را استرداد کردیم. این رقم در استانی مثل بوشهر رقم زیادی است. سال قبل رئیس قوه قضائیه دو بار در عرض ۶ ماه به استان ما سفر کردند و در این سفرها اسناد تکمیلی مردم ۱۰ روستا را در اختیارشان قرار دادیم. برخی از این اسناد با دستان رئیس قوه قضائییه رخ داد و ماجرایی که بیشتر از ۳۰ سال بود متوقف مانده بود عملیاتی شد و رئیس قوه قضائیه بابت تاخیر به وجود آمده در این خصوص عذرخواهی کردند.
وی ادامه داد: ما با کمک مسئولین سازمان ثبت مشکلات برخی از مردم استان را پس از ۷۰ سال برطرف کردیم. هر زمانی روسای کل و دادستانهای مراکز استان و قضات به خدمت رئیس قوه قضاییه رسیدیم تاکید ایشان بر حل مشکلات مردم بود. ایشان ما را در استانها نماینده خود برای حل مشکلات مردم عنوان کردند. هر شهری از شهرستانهای استان بوشهر برای کشور حائز اهمیت است، مثل خارک که ۹۶ درصد صادرات نفت ایران را برعهده دارد. وقتی مردم عسلویه بابت سوختن و هدر رفتن گاز در شهر در دیدار با رئیس قوه قضائیه گلایه کردند، بعد از یک سال میزان سوخت گاز در شهر بسیار کاهش یافته و این قول را دادند که میزان سوخت گاز به ۲.۹ میلیون مکعب کاهش یابد، رقمی که تا پیش از این بیش از ۸ میلیون مکعب بود. هم صنعت و هم پتروشیمی و هم گاز باید مسئولیت خود را برای مردم عالی کند.
مهرانگیز ادامه داد: دلیل اینکه صدای گلایههای مردن استان در پایتخت شنیده نمیشود متانت مردم استان است. نا در بحث جاده، انرژی، فضای آموزشی و بیمارستان مشکل داریم. ولی وقتی استانی مثل بوشهر که تا این حد درآمد دارد و بیشترین وصول مالیاتی در کشور را دارد باید حضور صنعت و تاثیر آن را در زندگی خو ببینند. این پذیرفتنی نیست که در زمینه اشتغال ما افرادی را از خارج استانها بیاوریم. طبق مصوبه دولت حداقل باید ۵۰درصد استخدامیها از استان خودمان باشد. البته این حداقل است و همه میتوانند این رقم را بالا ببرند. وقتی من در عسلویه براثر استنشاق گازهای سمی هستم و ممکن است خودم یا خانوادهام آسیب ببینم حتما باید در زمینه استخدام نگاه ویژهای به بومیها داشته باشیم و به سمتی برویم که در بوشهر بیکار نداشته باشیم. اشتغال حق مسلم مردم بومی استان است و باید صنعت هم به استخدام بومیان همت ورزد تا بیکاری در این استان نداشته باشیم. ما باید از ظرفیتهای صنایع در اشتغال بومیان استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: در بحث حق آلایندگی سالها هیچ توجهی به مردم نشده بود و ما در دو سال و نیم گذشته ۵.۵ همت از حق آلایندگی را دریافت کردیم و برای بهبود زندگی مردم استان هزینه کردیم. مردم ثمره این موضوع را در زندگی خود دیدند. همچنین ۷۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات پتروشیمیها وصول شده که جزو حقوق عامه بوده و در کل کشور به مصرف رسیده است.
در ادامه مراسم حجتالاسلام محمدی امام جمعه عسلویه و پاسالار فرماندار این شهر در رابطه اقدامات انجام شده در عسلویه و کمبودهای موجود در این شهر صحبت کردند.
انتهای پیام/