۲۹/ فروردين /۱۴۰۴
15:49 20 / 01 /1404

نهفتگی آینده اقتصاد در توانمندی و تربیت نیروی انسانی؛ دانشگاه‌ها میدان‌دار شوند

نهفتگی آینده اقتصاد در توانمندی و تربیت نیروی انسانی؛ دانشگاه‌ها میدان‌دار شوند
معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آینده اقتصاد ایران نه در مدرک، بلکه در توانمندی نیروی انسانی نهفته است. دانشگاه‌ها باید میدان‌دار تربیت افراد کار بلد شوند.

به گزارش خبرنگار آنا، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در استان همدان از مجموعه «دهکده فنی و مهارتی» این استان بازدید کرد؛ مجموعه‌ای که سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از نماد‌های تحول در آموزش مهارتی و پیوند میان دانش، تخصص و اشتغال در نظام آموزش عالی کشور شناخته شده است. این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود، ارزیابی روند توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی برای گسترش آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار انجام شد.

آینده اقتصاد ایران در توانمندی نیروی انسانی نهفته است

وی با حضور در کارگاه‌های فنی، سوله‌های تخصصی، اتاق‌های آموزش عملی و فضا‌های مهارتی دهکده با بررسی امکانات و تجهیزات در گفت‌وگو با مربیان و دانشجویان در جریان جزئیات برنامه‌های آموزشی و وضعیت اشتغال پذیری مهارت آموزان قرار گرفت و با ابراز خرسندی از روند توسعه این مجموعه، اظهار کرد: دهکده مهارتی همدان ازنظر رویکرد، امکانات و آینده‌نگری، الگویی مناسب برای کل کشور بوده و اینجا آموزش به معنای واقعی به عمل گره خورده است.

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد آموزش عالی از تئوری‌محوری به سمت مهارت‌محوری عنوان کرد: اگر امروز به‌طور جدی وارد میدان مهارت‌آموزی نشویم، فردا با بحران نیروی غیرماهر مواجه خواهیم بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد چهار سال آینده، کشور در بسیاری از حوزه‌های فنی، تولیدی، خدماتی و فناورانه با کمبود شدید نیروی متخصص و کار بلد روبه‌رو می‌شود.

آینده اقتصاد ایران در توانمندی نیروی انسانی نهفته است

گوشتیران
قالیشویی ادیب

نادی بیان کرد: آینده اقتصاد ایران نه در مدرک؛ بلکه در توانمندی نیروی انسانی نهفته است. دانشگاه‌ها باید میدان‌دار تربیت افراد کار بلد شوند، کسانی که بتوانند بلافاصله پس از فراغت از تحصیل وارد بازار کار شوند و ارزش‌آفرینی کنند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی پس از بازدید از «موزه تخصصی آمادای» دانشگاه آزاد اسامی همدان که با رویکردی نوین تلاش دارد پیوند میان فرهنگ، فناوری و مهارت را به نمایش بگذارد، بیان کرد: این موزه فضایی منحصر‌به‌فرد برای یادگیری غیررسمی است و می‌تواند به مرکزی برای جذب گردشگران علمی و علاقه‌مندان به تاریخ مهارت در ایران تبدیل شود.

آینده اقتصاد ایران در توانمندی نیروی انسانی نهفته است

وی تأکید کرد: باید از ایده‌های خلاقانه در حوزه مهارت، پشتیبانی مادی و معنوی داشته باشیم. مرکز رشد باید نقش واسطه‌ای میان فکر، عمل و بازار را ایفا کند.

نادی پس از بازدید از ساختمان «فرهیختگان» دانشگاه آزاد اسلامی همدان که با هدف تمرکز بر فعالیت‌های علمی، فرهنگی و مهارتی نسل جوان طراحی شده و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید، مطرح کرد: توانمندسازی جوانان نیازمند ترکیب آموزش نظری و مهارتی است. فضا‌هایی مانند ساختمان فرهیختگان می‌تواند به کانون پرورش ایده، مهارت و خودباوری در جوانان تبدیل شود.

آینده اقتصاد ایران در توانمندی نیروی انسانی نهفته است

به گزارش آنا، در حاشیه این بازدید، نشستی تخصصی میان نادی و مهدی عسگری‌کیا، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شد. دو طرف در این نشست بر حمایت از ایده‌های نو، شتاب‌دهنده‌های مهارتی، شرکت‌های دانش‌بنیان فنی و توسعه زیست‌بوم مهارت‌محور در استان تأکید کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر