از تمرکز بر «سرمایهگذاری برای تولید» تا تقویت هویت شهری و ساخت نیروگاه

خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید با رویکردی جامع به استقبال فعالیتهای خود رفته، از تأکید بر تکریم ارباب رجوع و دانشجویان تا تمرکز بر سرمایهگذاری برای تولید و تقویت هویت شهری، دانشگاه آزاد اسلامی تلاش میکند تا نقش مؤثری در توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور ایفا کند.
در این راستا، رؤسای واحدهای مختلف دانشگاهی در دیدارهای نوروزی اول سال با کارکنان و اعضای هیئت علمی با تبیین اهداف و برنامههای خود، بر اهمیت همکاری و همدلی بین کارکنان، استادان و مسئولان تأکید کردهاند تا با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، گامهای مؤثری در راستای تحقق شعار سال و سند تحول و تعالی دانشگاه برداشته شود.
تأکید بر درآمدزایی غیرشهریهای با رویکرد تکریم اربابرجوع
به گزارش خبرنگار آنا، در دیدار نوروزی سیدعبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در محل یادمان شهدای گمنام واحد ساری برگزار شد تکریم ارباب رجوع و دانشجویان بهعنوان یک وظیفه و مسئولیت اساسی مورد تأکید قرار گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این دیدار خواستار تعالی و پیشرفت دانشگاه در زمینههای علمی و اقتصادی شد.
میرغیاثی با تأکید بر اهمیت نحوه برخورد و تعامل کارکنان با افراد (ارباب رجوع) و دانشجویان که رکن اصلی دانشگاه هستند، گفت: مسئولیت همگانی تکریم ارباب رجوع و احترام به دانشجویان وظیفه یک فرد یا بخش خاص نیست، بلکه همه در هر جایگاه و مسئولیتی باید این امر را رعایت کنند، چراکه نحوه برخورد با ارباب رجوع که میتواند شامل والدین دانشجویان، فارغالتحصیلان و عموم مردم باشد، بر تصویر و اعتبار دانشگاه تأثیرگذار است.
وی، تکریم ارباب رجوع و دانشجویان را «مومن بودن به دانشگاه» دانست و تأکید کرد: این پیوند نشان میدهد رفتار محترمانه و مسئولانه با ذینفعان دانشگاه، بخشی جداییناپذیر از تعهد و وفاداری به دانشگاه است، کسی که به دانشگاه خود ایمان دارد، به طور طبیعی درراستای حفظ و ارتقای جایگاه آن تلاش میکند و یکی از راههای این تلاش، ارائه بهترین برخورد و خدمات به کسانی است که با دانشگاه در ارتباط هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، درآمد غیرشهریهای را بهعنوان یک راهکار برای بهبود وضعیت معاش همکاران حائز اهمیت دانست و بیان کرد: این موضوع نشان میدهد دانشگاه دنبال منابع درآمد پایدار و متنوع است تا وابستگی صرف به شهریه دانشجو کاهش یابد؛ بنابراین نقش اعضای هیئت علمی در این زمینه مورد توجه است و این بدان معناست که تلاش برای افزایش درآمد غیرشهریهای یک مسئولیت جمعی است و همه بخشهای دانشگاه باید در این راستا همکاری و همفکری داشته باشند.
میرغیاثی در راستای تقویت حس تعلقخاطر و مسئولیتپذیری کارکنان و استادان دانشگاه تأکید کرد که همه باید نسبت به دانشگاه خود مومن باشیم، بنابراین به معنای واقعی و باور قلبی به اهداف، رسالت و ارزشهای دانشگاه و همچنین تعهد و دلسوزی نسبت به پیشرفت و سربلندی آن داشته و در جایگاه وظایف خودبایستی احساس مسئولیت کنیم و با یکدیگر همدل و متحد بوده و برای رفع مشکل و پیشبرد اهداف علمی، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی همدیگر را باور داشته و تلاش کنیم.
وی بر بر ضرورت دقت و حساسیت در انتخاب استادان بهخصوص دستیاران آموزشی و استادان تأکید کرد و عواقب انتخاب استادان نالایق را برای اعتبار و جایگاه دانشگاه برشمرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران همچنین بر لزوم قدردانی از منزلت استادی و انجام انتخابهای آگاهانه برای حفظ ثبات و ارتقای دانشگاه تأکید کرد.
میرغیاثی، تأسیس دانشکدههای موضوعی را فرصتی برای ارتقای کیفیت و تخصصی شدن فعالیتهای دانشگاه دانست و ادامه داد: نباید صرفاً با ایجاد ساختار و نام جدید برای دانشکدهها اکتفا شود، تغییرات نباید سطحی و بدون تحول اساسی در محتوا و عملکرد باشد، چراکه ایجاد دانشکدههای موضوعی رویکرد تخصصیتر و متمرکزتری در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی را فراهم میکند و این میتواند به توسعه رشتههای بینرشتهای و ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی منجر شود.
وی، چهار عنصر اساسی را بهعنوان نقش کلیدی در دانشکدههای موضوعی عنوان و تأکید کرد: تحقق اهداف مبتنی بر محتوا، رسالت، مأموریت و وظایف مشخص نیازمند رویکرد عمیق است که نقش رؤسای دانشکدهها در این زمینه بسیار حیاتی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تغییر و تحولات در اداره ساماندهی و نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ساری اشاره کرد و افزود: این میتواند نشاندهنده این باشد که رئیس دانشگاه از مسائل و چالشهای موجود در حوزه ساماندهی و نیروی انسانی آگاه است و به دنبال رفع آنهاست.
برای تحقق شعار سال باید تلاش کنیم
رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با حضور در مزار دو شهید گمنام این واحد دانشگاهی با آرمانهای شهدای گمنام تجدیدمیثاق کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: بهترین شیوه خدمت به مردم و انقلاب اسلامی حرکت در مسیر شهدایی است که چراغ راه را برای ما روشن ساختند و امنیت، آرامش و پیشرفت ایران اسلامی در همه حوزهها را مدیون خون پاک شهدا هستیم.
مجتبی ملکی چوبری عنوان کرد: امسال بهار طبیعت مقارن با بهار قرآن شد و ما این تحول را به فال نیک میگیریم که هم در روح و هم در جسم و دل و همچنین در طبیعت قابل احساس است، امیدواریم در کنار هم از این سال جدید که مقام معظم رهبری به سال «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردند، بهرهبرداری کنیم، همچنین دانشگاه آزاد اسلامی بتواند درراستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال اقدامات مؤثری را در این باره انجام دهد.
وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان سال گذشته سالی با موفقیت و افتخارات زیادی را پشتسر نهاد و برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حوزههای پژوهش، در حوزههای آموزش و در حوزه فرهنگ مهدویت نیز افتخاراتی کسب شد، امیدواریم متناسب با شعار سال و ساختاری که در دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شده، بتوانیم اهداف از پیش تعیین شده را که مبتنی بر سند تحول و تعالی است در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تکرار کنیم.
شهرستان مرودشت ظرفیت بالایی برای تقویت هویت شهری دارد
رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با فرماندار ویژه شهرستان مرودشت دیدار و درباره مسائل فرهنگی، اجتماعی و دانشگاهی گفتوگو کردند.
فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در این نشست با قدردانی از نقش علمی و آموزشی دانشگاه، بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و فرهنگی دانشگاه درراستای ارتقای توسعه اجتماعی و غنای فکری و فرهنگی شهرستان مرودشت تأکید کرد.
مسعود طهماسبی با اشاره به چالشهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه، خواستار همکاری دانشگاه در تولید محتوای علمی، فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیازهای امروز جامعه شد.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ و ارتقای هویت و فرهنگ شهری، خاطرنشان کرد: شهرستان مرودشت با داشتن ظرفیتهای عظیم فکری، تاریخی و همچنین داشتن علما، شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و مفاخر بزرگ علمی و فرهنگی از ظرفیت بالایی برای تقویت هویت شهری برخوردار است و باید از این سرمایهها به نحو مؤثری استفاده شود.
سیروس فارسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم آمادگی خود را برای مشارکت در برنامهها و طرحهای علمی فرهنگی مشترک اعلام و بر اهمیت پیوند میان علم، فرهنگ و جامعه در توسعه پایدار تأکید کرد.
لزوم کار روی حوزه فرهنگی و دانشجویی در سال «سرمایهگذاری برای تولید»
سید میرالله حسینی رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با سید عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دیدار کردند.
حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل به ارائه گزارشی از عملکرد این دانشگاه پرداخت.
میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم در این دیدار بیان کرد: باید رعایت تکریم ارباب رجوع اولویت کاری ما دانشگاهیان باید قرار گیرد و در بحث درآمد غیرشهریهای تلاش بیشتری از ناحیه اعضای هیئت علمی صورت گیرد، دانشگاه آزاد بابل یکی از واحدهای موفق در استان مازندران در حوزه فرهنگی و دانشجویی است که متولیان فرهنگی باید فعالیت و نظارت بیشتری انجام دهند.
وظیفه دانشگاه تولید علم و خدمتگزاری به جامعه است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در دیدار نوروزی استادان و کارکنان این دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه گفت: دانشگاه مطلوب باید در خدمت جامعه و مفید باشد.
میثم عربزاده بیان کرد: اکنون بیش از ۸ هزار دانشجو و دانشآموز در این دانشگاه مشغول به تحصیل بوده و در زمینههای علمی، فرهنگی و پژوهشی در سال گذشته به توفیقات خوبی دست پیدا کردهایم.
وی، تأسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان را در روزهای پایانی سال گذشته حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: همچنین با تلاش مطلوب رتبه عالی در حوزه فرهنگی و ارتقای درجه مرکز معماری و انرژی در حوزه پژوهش را داشتهایم و در زمینه مالی نیز به انضباط مالی شایستهای دست یافتهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان یادآور شد: تلاش کردهایم تا تمام کلاسها در زمان مقرر تشکیل شود و با برنامهریزی صورت گرفته شاهد رشد در پذیرش دانشجو خواهیم بود که نکته مهم درراستای نیل به این هدف کسب رضایتمندی عمومی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هم با اشاره به آیات و روایات به اهمیت برادری و همدلی در پیشبرد اهداف اشاره کرد.
حجتالاسلام ماشاءالله صدیقی با بیان اینکه رمز موفقیت جامعه علمی دانشگاه حفظ ارزشها و رعایت تقوای الهی در انجام امور است، شکلگیری نهاد مقام معظم رهبری را اتفاقی مبارک و از افتخارات ریاست و هئیت رئیسه فعلی دانشگاه دانست و با بیان اینکه رمز موفقیت جامعه علمی دانشگاه حفظ ارزشها و رعایت تقوای الهی در انجام امور است، گفت: بزرگترین امتیاز مؤمنین پیوند برادری و عقد اخوتی است که به تعبیر «انما المومنون اخوه» بین آنها بسته شده و اصلاح ذاتالبین و همدلی زمینه لطف و رحمت خداوند را به فراهم خواهد کرد.
وی با استناد به آیه ۱۰ سوره حشر گفت: سه اصل استغفار و تکریم پیشکسوتان عرصه ایمان و عمل و دین و اخلاق و تطهیر قلوب از حقد و کینه و بغض و دشمنی زمینه رافت و رحمت الهی را فراهم خواهد کرد و با اخلاص در عمل دانشگاه در جایگاه علمی و عملی خود قرار خواهد گرفت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، همدلی، همفکری و هم اندیشی را لازمه حرکت علمی عنوان و برای رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه از خداوند منان درخواست موفقیت کرد.
به گزارش آنا، پیش از این نشست استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور بر مزار سه شهید گمنام مدفون در این دانشگاه و قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام والای این فرزانگان با آرمانهای بلند شهیدان و امامین انقلاب تجدبدپیمان کردند.
تأسیس مرکز تحقیقات انرژی احداث نیروگاه ۲۱ مگاواتی
اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با استادان و کارکنان این دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در این دیدار درباره تأسیس شرکت صدرا سومین شرکت در سطح دانشگاه آزاد اسلامی کشور که از این پس فعالیتهای اقتصادی و تجاری این دانشگاه در این شرکت ادامه خواهد یافت و تصویب احداث نیروگاه خورشیدی ۲۱ مگاواتی در شصت و چهارمین جلسه اقتصاد دانشبنیان توضیحاتی ارائه کرد.
امیررضا بازرگان در ادامه مهمترین برنامههای سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را با هدف رسیدن به اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه، شروع احداث مسکن، تأسیس مرکز تحقیقات انرژی احداث نیروگاه ۲۱ مگاواتی، احداث نیروگاه ۲۰۰ کیلوواتی، احداث ساختمان فناوری، آغاز پروژه احداث مدارس، تأسیس دو دانشکده ساخت و تولید و لجستیک، خرید و تأمین تجهزات کمک آموزشی و فناوری، برقی، پایش تصویری و مواد مصرفی انبار، خرید تجهیزات موردنیاز کارگاهها و آزمایشگاهها، افتتاح سلف سرویس و بوفه، احداث سلف استادان و کارکنان، اصلاح ورودی دانشگاه، احداث پارکینگ مسقف به پنل خورشیدی و خرید مینیبوس بیان کرد.
وی با قدردانی از تلاشهای روسای گذشته دانشگاه اعلام کرد: نهالی که بیش از ۳۵ سال گذشته در این شهرستان به نام دانشگاه آزاد اسلامی کاشته شد امروز به درخت تنومندی تبدیل شده که رسیدن به این جایگاه و نام پرافتخار دانشگاه در کشور و شهرستان مدیون تلاشهای روسای گذشته و همکاران است.
در پایان این دیدار از علی یعقوبیپور و زهرا خادمی همکاران بازنشسته سال ۱۴۰۳ دانشگاه تجلیل شد.
در این مراسم معاونان گزارش عملکرد سال گذشته حوزه کاری خود را بیان کردند، همچنین استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه از مقام شامخ شهدا با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل تجلیل کردن و با آرمانهای امام و شهدا تجدیدمیثاق کردند.
راهاندازی مرکز مطالعات هوش مصنوعی و جذب سرمایهگذار
همزمان با سال جدید، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب با استادان و کارکنان دیدار کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میاندوآب در این دیدار با تقدیر از سخنرانی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و ارائه برنامههای سال آینده دانشگاه درراستای ایجاد تغییر و تحولات اساسی در پیشرفت واحدهای دانشگاهی گفت: دانشگاه باید در زمینه مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان، راهاندازی مرکزمطالعات هوش مصنوعی، جذب سرمایهگذار برای راهاندازی واحدهای تولیدی و ارتباط بیش از پیش صنعت با دانشگاه فعال باشد تا شاهد پیشرفت واحد و ارتقای کیفیت خدمات آموزش و تربیتی دانشجویان باشیم، در این راستا حضور تمامی دانشجویان و استادان درکلاسهای آموزشی بسیار مهم و تأثیرگذار است.
پیام خدایی افزود: در سال جدید که به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری شده، برنامه اصلی دانشگاه درراستای تحقق بخشیدن به شعار سال با ایجاد شرکتهای دانشبنیان، تجاریسازی علم، خلّاقیت و نوآوری برای اعتلای نامدانشگاه و ساختن ایرانی آباد و سربلند در برابر تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی خواهد بود.
وی بر لزوم اجرای منظم برنامههای فرهنگی، ایجاد فضایی سالم و معنوی درمحیط کار، همدلی و همیاری همکاران و نیز صرفهجویی تأکید کرد و تکریم و توجه به مشکلات دانشجویان از لحاظ آموزشی، فرهنگی و پژوهشی و تکریم ارباب رجوع را جزء مهمترین اولویتهای کاری قلمداد کرد.
ساخت یکمیلیون و ۴۰۰ هزار ایمیل برای دانشجویان تا اجرای طرح پیشخوان دانشجویی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به ضرورت شناخت تحولات دیجیتال و هوش مصنوعی از اجرای طرح پیشخوان دانشجویی برای ارائه بهتر خدمات در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
محمدرضا دهقانی اشکذری در جلسه صمیمانه آغاز سال ۱۴۰۴ خانواده دانشگاه آزاد اسلامی یزد اظهار کرد: خدا را شاکر به نعمت ولایت، امنیت و سلامت هستیم، معاشرت دل و مطالعه مغز را زنده میکند، این جمع برآمده از سنت زیباییاست که بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی مرحوم علی سلطانی آن را بنیان گذاشت.
وی با اشاره به بیانات دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سرعت تغییرات دیجیتال آنقدر زیاد است که اگر آن را درک نکنیم محکوم به شکستیم و دانشگاه بهعنوان متولی آموزش، اگر در هوش مصنوعی عقب ماند، دانشجویان و نسل جدید از آن عبور خواهند کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، پرورش را به فعل رساندن استعداد ذاتی افراد با فراهم کردن شرایط محیطی دانست و ادامه داد: والدینی باید رفعکننده موانع پیشرفت فرزندان باشند و نسلی که همه چیز برای او فراهم است و حاضر نیست سختی را تحمل کند محکوم به شکست است.
دهقانی اشکذری یادآور شد: سال گذشته جشن فارغالتحصیلی ۶۰ دانشجو که واحدهای خود را در صنعت گذراندهاند برای نخستینبار برگزار کردیم و اکنون ۳۰۰ دانشجو بورسیه این کارخانه هستند.
وی با اشاره به منحل شدن دانشکدگان سنتی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد دارای ۱۰ دانشکده مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی، صنعت ساختمان و محیط زیست، بازار و کسب و کار، تمدن و مطالعات جهان، فرهنگ و زندگی، جامعه و رسانه، مهارت و کارآفرینی، تعلیم و تربیت اسلامی، پزشکی و دانشکده فضای مجازی - هوش مصنوعی و فناوریهای پیشرفته است که خواهند توانست تحول عظیمی را در آموزشهای کاربردی ایفا کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به تغییر اتوماسیون اداری و پیشخوان دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: یکمیلیون و ۴۰۰ هزار ایمیل برای دانشجویان درست شده و تمام دانشجویان درخواستهای خود را در ایمیل نوشته و با استفاده از حامی آنها به شبکه دانشگاه متصل میشوند.
دهقانی اشکذری در ادامه توضیح داد: ۶ هزار مدیر در دانشگاه تصمیم میگیرند که بتوان به نحو احسن خدمات به دانشجویان ارائه کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد متذکر شد: دانشجویان در ایمیل با ۱۵۰ نوع خدمات آشنا شده و بهوسیله همیار دانشجو که برای هر ۶۰۰ نفر یک همیار وجود دارد، میتوان از خدمات دانشجویی در کمترین زمان بهرهمند شد.
تحول فناوری و تغییر نگرش مهمترین رویکرد اصلی دانشگاه آزاد قزوین
آیین سال جدید با حضور مهدی ورسهای سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، حجتالاسلام محمد محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، معاونان، مدیران، استادان و کارکنان در مزار شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در این نشست گفت: در دیدار نوروزی رؤسای واحدها با دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، ایشان تحول فناوری و تغییر نگرش را از مهمترین رویکردهای اصلی این دانشگاه در سال جدید برشمرد.
ورسهای افزود: برای رشد و بالندگی به تغییر رویکرد و استفاده از تکنولوژیهای جدید هم، چون هوش مصنوعی نیاز است و با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یکی از دانشگاههای پیشرو و پیشگام در علم هوش مصنوعی است میتوان در این راستا گامهای بسیار بزرگی را برداشت.
وی با تأکید بر لزوم همراهی و همکاری همه ارکان برای رشد و تعالی خاطرنشان کرد: بنده به آینده دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین بسیار خوشبین هستم و مطمئناً با حضور استادان فرهیخته و کارکنان متخصص و زحمتکش میتوانیم برای کسب موفقیت و دستاوردهای جدید گامهای بسیار خوبی را برداریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین بیان کرد: براین اساس با افزایش درآمدهای شهریهای و غیرشهریهای میتوانیم درراستای رفع مشکلات رفاهی، مسکن و افزایش حقوق استادان و کارکنان برنامهریزی و حرکت کنیم
ورسهای گفت: برای اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین چون گذشته بهعنوان یکی از دانشگاههای پیشرو و پیشگام در سطح کشور مطرح باشد؛ تلاش، همدلی و صبوری خانواده بزرگ این دانشگاه را نیاز دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین هم با اشاره به شعار سال امسال گفت: مقام معظم رهبری امسال را سال سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری کردند و در این راستا دانشگاه میتواند برای تحقق این شعار نقش ویژهای را بر عهده داشته باشد.
حجتالاسلام محمد محبی افزود: با استفاده از سرمایههای عظیم کشور هم، چون سرمایههای انسانی، فرهنگی و علمی میتوان با تولید فکر و اندیشه در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری و با استعانت از خداوند متعال و توسل به اهل بیت (ع) گام برداشت.
ورسهای بعد از حضور در مزار شهدای گمنام و دیدار نوروزی از بخشهای اداری، مرکز تحقیقات رباتیک (MRL) دانشکده برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازدید کرد.
ارتقای فرهنگ اشتغالزایی و تولید در دانشگاه آزاد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در دیدار نوروزی با استادان و کارکنان این دانشگاه در مسجد پیامبر اعظم (ص) گفت: ما انسانها نیز همانند طبیعت نیاز به شکوفایی مجدد داریم و باید موجب پیشرفت کشور شویم.
علی افروس افزود: در سال جدید ما نیز باید با علم روز دنیا پیش برویم و مجموع اقدامات براساس یک برنامهریزی صحیح و اصولی باشد و وابستگی خود را به درآمدهای شهریهای کمتر کنیم.
وی متذکر شد: یکی از اتفاقات مبارکی که سال گذشته رقم خورد افتتاح پارک علم و فناوری و استقرار شرکتهای تولیدی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بود و در صورت تحقق و راهاندازی چندین کارخانه موردنظر میتوانیم ۴۰ درصد از حقوق و مزایای کارکنان و اساتید دانشگاه را تأمین کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری گفت: این دانشگاه نیز میتواند در این امر نقش بسزایی داشته باشد و یکی از کارهایی که ما بهعنوان یک مرکزآموزش عالی میتوانیم انجام دهیم ارتقای فرهنگ اشتغالزایی و تولید در راستای منویات مقام معظم رهبری است.
افروس با تأکید بر برگزاری دورههای مهارتافزایی خاطرنشان کرد: دانشجویان باید علاوه بر یادگیری متون نظری بهصورت عملی نیز در دورههای مهارتافزایی شرکت کنند تا آماده ورود به بازار کار شوند.
نقش راهبردی نهاد امامت جمعه در هدایت فرهنگی جامعه دانشگاهی
به مناسبت آغاز روزهای کاری در سال نو دیدار نوروزی، سعید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه به همراه اعضای هیئت رئیسه با حجتالاسلام سید محمد معلمی امام جمعه تربتحیدریه دیدار و گفتوگو کرد و پیرامون موضوعات فرهنگی، علمی واجتماعی دانشگاه به گفتوگو پرداخت.
میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه با ارائه گزارشی از برنامهها و دستاوردهای فرهنگی و آموزشی دانشگاه، بر ضرورت اهمیت تعمیق فعالیتهای فرهنگی مبتنی بر ارزشهای اسلامی در فضای دانشگاهی تأکید کرد و از نقش راهبردی نهاد امامت جمعه در هدایت فرهنگی جامعه دانشگاهی سخن گفت.
امام جمعه تربتحیدریه هم ضمن قدردانی از زحمات مجموعه دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه را ظرفیتی ارزشمند برای تقویت فرهنگ دینی، ارتقای سطح بینش دانشجویان، و تولید محتوای فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیازهای نسل جوان دانست.
معلمی، خواستار تعامل مستمر میان نهاد دانشگاه و نهادهای فرهنگی شهرستان درراستای پاسخ به دغدغههای فرهنگی و مقابله با آسیبهای اجتماعی شدند و بر نقش کلیدی اساتید و نخبگان در هدایت فکری جامعه تأکید کرد و همچنین خواستار افزایش حمایت معنوی و تشویق دانشجویان نخبهای شد که در کنار موفقیتهای علمی به ارزشهای دینی، رعایت حجاب و عفاف و شئونات شرعی پایبند هستند.
وی، این گروه از دانشجویان را الگوهای فرهنگی جامعه دانشگاهی دانست و بر ضرورت برجستهسازی و الگوسازی از آنها تأکید کرد.
در این دیدار، طرفین با آرزوی سالی پرثمر برای جامعه علمی و فرهنگی، بر توسعه همکاریهای فکری، تربیتی و فرهنگی میان دانشگاه و نهادهای ارزشی فرهنگی تأکید کردند.
علمآموزی در کنار فرهنگ موجب کمال میشود
دیدار نوروزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ارسنجان با فرمانده سپاه و امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان با علی قانع فرمانده سپاه شهرستان ارسنجان و حجتالاسلام محمدامین عزیزی امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتوگو کرد.
رستمپور در این دیدار ابراز امیدواری کرد که با بهرهمندی از رهنمونهای امام جمعه ارسنجان و برخورداری از همکاریهای مؤثر سایر مسئولان و تکیه به ظرفیتهای ایجاد شده، در کنار تعلیم و تربیت بتوان امید مضاعفی را برای دانشجویان و جامعه علمی ایجاد کرد.
فرمانده سپاه ارسنجان هم در این دیدار بیان کرد: نقش دانشگاه در تولید علم و تربیت نیروی کارآمد و همتراز انقلاب نقش مهمی است.
قانع تبیین کرد: براساس فرمایش مقام معظم رهبری استفاده از استادان مجرب، انقلابی و متعهد به دین اسلام در دانشگاهها و حوزههای علمیه میتواند نقش مؤثری در نسل آینده داشته باشد.
امام جمعه ارسنجان هم در این دیدار خاطرنشان کرد: کار اصلی دانشگاه تولید علم است و مقام علم در جامعه جایگاه ویژهای دارد و در کنار علمآموزی نباید به مسائل فرهنگی بیتفاوت باشیم.
عزیزی در بخش دیگری از سخنان خود، دانشگاه را یک ارگان علمی دانست و ادامه داد: از علم راضی باشیم و برای پیشرفت علم باید تلاش دوچندان کنیم، اما قانع نباشیم.
وی در ادامه توضیح داد: مقام معظم رهبری فرمودند که امام خمینی(ره)، امام تحولآفرین بودند، افزود: شهرستان ارسنجان نسبت به ظرفیتهای موجود جای پیشرفت زیادی در زمینه علم و علمآموزی دارد و باید همتراز دانشگاههای مرکز استان تحولات زیادی بوجود آورد و پیشرفت کند.
امام جمعه ارسنجان با اشاره به شعار سال تأکید کرد: یکی از راههای کمک به اقتصاد، جوانی جمعیت و فرزندآوری است و دشمنان در هیچ زمینهای نمیتوانند بر کشور پیروز شوند، مگر اینکه جمعیت کشور رو به پیری رود.
نقش نخبگان، دانشگاهیان و مراکز علمی در تحقق شعار سال بسیار مهم است
سرپرست و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه دیدار و گفتوگو کردند و پیرامون مسائل فرهنگی، اجتماعی و دانشگاهی پرداختند.
فرماندار ویژه شهرستان تربتحیدریه در این نشست با قدردانی از نقش علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربیتحیدریه بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی و هنری دانشگاه درراستای ارتقای نشاط اجتماعی و غنای فکری دانشجویان تأکید کرد.
مجتبی شجاعی با اشاره به چالشهای فرهنگی و آسیبهای اجتماعی موجود در جامعه، خواستار همکاری دانشگاه در تولید محتوای علمی، فرهنگی و اجتماعی متناسب با نیازهای امروز جامعه شد.
وی با تأکید بر اهمیت راهبردی این شعار، نقش نخبگان، دانشگاهیان و مراکز علمی را در تبیین مبانی علمی و اجرایی آن بسیار مهم دانست و خواستار ورود فعال دانشگاه در زمینه تولید محتوای علمی، پژوهشی و فرهنگی در ارتباط با حمایت از تولید ملی و سرمایهگذاری هدفمند شد.
فرماندار ویژه شهرستان تربتحیدریه با اشاره به ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه و با استفاده از هوش مصنوعی بر لزوم پیوند میان دانش و تولید و فراهمسازی بسترهای لازم برای تربیت نیروی انسانی توانمند در عرصههای کارآفرینی و نوآوری تأکید کرد.
در این دیدار محور گفتوگوها حول شعار سال با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» بود که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است.
سعید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربتحیدریه آمادگی خود را برای مشارکت در برنامهها و طرحهای فرهنگی مشترک اعلام و بر اهمیت پیوند میان علم، فرهنگ و جامعه در توسعه پایدار تأکید کرد.
این دیدار با تأکید بر تداوم همکاریهای بینبخشی و نقش دانشگاه بهعنوان محور داناییمحور در منطقه به پایان رسید.
انتهای پیام/