۱۴/ فروردين /۱۴۰۴

سردار حسنی آهنگر: دانشگاه‌ها باید نقشی اساسی در تمدن‌سازی ایفا کنند

سردار حسنی آهنگر: دانشگاه‌ها باید نقشی اساسی در تمدن‌سازی ایفا کنند
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید نقشی اساسی در تمدن‌سازی ایفا کنند، گفت: مبدأ اصلی تحول دانشگاه است؛ ما به دنبال این هستیم که الگوی دانشگاه تراز اسلامی را ارائه دهیم و از این طریق باید به‌دنبال آن باشیم که کشور را به مرجعیت علمی برسانیم.

به گزارش خبرگزاری آنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمدرضا حسنی آهنگر» فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) در برنامه بازدید جمعی از نخبگان از پارک علم و فناوری این دانشگاه اظهار داشت: از سال ۱۳۸۴ با مساعدت همکاران عزیزمان، پروژه‌های ملی در این دانشگاه آغاز شد و در سال ۱۳۸۸ با بازدید رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های این دانشگاه به نمایش گذاشته شد.

دانشگاه‌ها باید نقشی اساسی در تمدن‌سازی ایفا کنند

سردار حسنی آهنگر با بیان اینکه در حال حاضر، نزدیک به ۷۰۰ نفر از نخبگان در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) به دنبال ایجاد زنجیره‌ای از آزمایشگاه‌های مرجع و تخصصی برای ارتقای علم و فناوری است و این نوآوری‌ها را به‌عنوان نقطه قوت دانشگاه می‌شناساند.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) ادامه داد: ما باید یک دانشگاه بومی و مبتنی بر اندیشه اسلامی داشته باشیم. در حال حاضر، بسیاری از دانشگاه‌های ما تحت تاثیر مکتب‌های مختلف غربی هستند.

وی افزود: تحول نیاز به نیروی جوان دارد. جوانان نخبه باید میدان را در دست بگیرند و به تکامل این فرآیند کمک کنند. دانشگاه‌ها باید شاخص باشند؛ برای شکل‌گیری تمدن اسلامی، الگو‌ها و نظام‌ها قوی باید ساخته شود.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

این مسئول تاکید کرد: مبدأ اصلی تحول دانشگاه است. ما به دنبال این هستیم که الگوی دانشگاه تراز اسلامی را ارائه دهیم و از این طریق باید به دنبال آن باشیم که کشور را به مرجعیت علمی برسانیم.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع)، به هفت مؤلفه اصلی که باید در سیستم‌های آموزشی لحاظ شوند اشاره کرد و گفت: این مؤلفه‌ها شامل سرمایه انسانی، استاد و دانشجو، رشته‌های تحصیلی، محتوای آموزشی، پژوهش، فناوری و نوآوری می‌شود.

سردار حسنی‌آهنگر با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید نقشی اساسی در تمدن‌سازی ایفا کنند، افزود: برای تحقق این هدف دو نیاز اساسی وجود دارد؛ تربیت انسان‌های توانمند و ایجاد مرجعیت علمی و فناورانه که اگر این دو محور به درستی دنبال شوند، می‌توانیم به اقتدار ملی و بین‌المللی دست یابیم.

وی تأکید کرد: الگو‌های آموزشی باید پژوهش‌محور و دانشجو محور باشند و باید به سرعت به تولیدات علمی و فناورانه منجر شود.

فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) یادآور شد: ما به‌دنبال ارائه مدلی از علوم پایه هستیم که به تربیت دانشمندان متعهد و برای اهداف انقلاب اسلامی کمک کند و این مسئله با تأکید بر رهنمود‌های رهبر معطم انقلاب اسلامی به‌عنوان چراغ راه ما در پیشبرد برنامه‌هایمان لحاظ شده است.

وی با اشاره به آغاز همکاری‌ها با پارک علم و فناوری، گفت: مأموریت‌های مورد نظر در این زمینه به طور کامل دنبال شده و دانشکده‌ای مبتنی بر نیاز‌های این مجموعه شکل گرفته است.

سردار حسنی‌آهنگر از شکل‌گیری زیست‌بومی نوآورانه در پارکی ویژه خبر داد و خاطرنشان کرد: این زیست بوم شامل مجموعه‌ای از استارت آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر