۲۰/ فروردين /۱۴۰۴
15:57 29 / 11 /1403

منصوری: در جهان هر ۱۵ ثانیه یک نفر بر اثر حوادث کاری جان می‌بازند

منصوری: در جهان هر ۱۵ ثانیه یک نفر بر اثر حوادث کاری جان می‌بازند
رئیس کانون صنفی انجمن‌های صنفی مسئولین حفاظت، ایمنی و بهداشت کل کشور اعلام کرد که براساس آمار سازمان بین‌المللی کار، هر ۱۵ ثانیه یک نفر در جهان به دلیل حوادث ناشی از کار یا بیماری‌های شغلی جان خود را از دست می‌دهد.

به گزارش خبرنگار آنا، نشست تخصصی «صنعت پایدار از دانشگاه تا محیط کار ایمن» با حضور سید اشرف منصوری رئیس کانون صنفی انجمن‌های صنفی مسئولین حفاظت، ایمنی و بهداشت کل کشور و محمدامین شایگان معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در سالن دانشکده مهندسی این دانشگاه برگزار شد.

رئیس کانون صنفی انجمن‌های صنفی مسئولین حفاظت، ایمنی و بهداشت کل کشور در این نشست گفت: در روز ملی کارآفرینی، اهمیت سلامت و ایمنی در محیط کار برای دانشجویان به‌عنوان آینده‌سازان شغلی مورد تأکید قرار می‌گیرد و طبق آمار سازمان بین‌المللی کار، هر ۱۵ ثانیه یک نفر در جهان به دلیل حوادث ناشی از کار یا بیماری‌های شغلی جان خود را از دست می‌دهد.

سید اشرف منصوری افزود: براین اساس، دانشگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط مانند سازمان فنی و حرفه‌ای و تأمین اجتماعی در حال همکاری برای ارتقای فرهنگ کار و ایمنی در محیط‌های شغلی هستند.

وی متذکر شد: طرح پویش به‌منظور تربیت نیروی کار ماهر و آشنا به مسائل ایمنی و بهداشت شغلی طراحی شده و این طرح به دانشجویان کمک می‌کند تا قبل از ورود به بازار کار، مهارت‌های لازم را در مؤسسات آموزشی کسب کنند.

منصوری: در جهان هر ۱۵ ثانیه یک نفر بر اثر حوادث کاری جان می‌بازند

گوشتیران
قالیشویی ادیب

رئیس کانون صنفی انجمن‌های صنفی مسئولین حفاظت، ایمنی و بهداشت کل کشور تبیین کرد: آموزش‌های تئوری و عملی در این زمینه برای آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به محیط کار ضروری است و باید برای پیشبرد کار، دانشجویان در این طرح مشارکت فعال داشته باشند تا بتوانند رزومه‌ای قوی برای خود ایجاد کنند و در جذب در بنگاه‌های اقتصادی موفق‌تر عمل کنند.

کارگزار فن بازار منطقه‌ای استان فارس و کارگزار ترویج معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری هم تشریح کرد: هدف ما تسهیل ارتباط صنعت با دانشگاه است و در این همایش به دانشجویان توصیه می‌کنم که از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

میلاد سلطانی افزود: در دو هفته اخیر، تغییرات مثبتی در حوزه پژوهش دانشگاه رخ داده که به دانشجویان و استادان این امکان را می‌دهد تا ارتباط بهتری با صنعت برقرار کنند.

وی عنوان کرد: امروز، فرصت‌های شغلی متعددی در استان فارس وجود دارد و در شهرک صنعتی بزرگ شیراز ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ واحد صنعتی و ۳۹۰ شرکت فناوری و ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان فعال هستند و برای موفقیت در این زمینه، دانشجویان باید مهارت‌های لازم را کسب کنند و دانشگاه آزاد نیز با راه‌اندازی دانشکده مهارت، در این راستا گام برداشته است.

کارگزار فن بازار منطقه‌ای استان فارس و کارگزار ترویج معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: همچنین، تشکیلات صنفی ایمنی در سراسر کشور می‌توانند به آموزش افراد در این زمینه کمک کنند.

سلطانی بر ضرورت اهمیت آموزش‌های ایمنی و بهداشتی به‌عنوان یک نیاز اساسی در تربیت نیروی کار ماهر و ایمن تأکید کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز یادآور شد: این همایش به‌عنوان پیش‌رویدادی برای رویداد اصلی که در اردیبهشت‌ماه سال آینده برگزار می‌شود بوده و شامل نمایندگانی از نهاد‌های مختلفی مانند اتاق بازرگانی، اداره کار، استانداری، شورای فضای مجازی، انجمن‌های مختلف و سازمان‌های مرتبط با صنعت و کارآفرینی است. 

شایگان بیان کرد: برنامه همایش به دو بخش تقسیم شده، در بخش نخست ، پنل تخصصی با حضور استادان دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود که به بحث و تبادل‌نظر درباره مسائل مرتبط می‌پردازد و در بخش دوم، رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه‌اشتغال) افتتاح و به مدت سه روز در مجتمع ورزشی دانشگاه برگزار می‌شود.

منصوری: در جهان هر ۱۵ ثانیه یک نفر بر اثر حوادث کاری جان می‌بازند

وی توضیح داد: هدف این برنامه، ایجاد تعامل بیشتر بین دانشجویان و صنایع است تا دانشجویان بتوانند با شرکت‌های مختلف آشنا شوند و فرصت‌های شغلی برای خود ایجاد کنند و این برنامه دنبال تقویت مهارت‌های عملی دانشجویان در کنار تحصیلات علمی است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ابراز امیدواری کرد که این ارتباطات به شکل‌گیری فرصت‌های شغلی و همکاری‌های بیشتر بین دانشجویان و صنایع منجر شود.

مسئول اداره آموزشی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس هم به ارائه خدمات این اداره به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و افزود: این اداره با ۵۵ مرکز آموزش دولتی و ۲۰۰۰ و ۳۰۰ آموزشگاه خصوصی، دوره‌های مهارت‌آموزی رایگان را برای ۱۳ هزار حرفه مهارتی در اختیار دارد.

شمس به چالش‌های اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: بسیاری از جوانان به دلیل فقدان مهارت و توانایی کسب درآمد، به اشتغال پایدار دست نمی‌یابند.

وی تأکید کرد که دوره‌های مهارت‌آموزی باید همزمان با تحصیلات دانشگاهی آغاز شود تا جوانان بتوانند در بازار کار موفق‌تر عمل کنند.

مسئول اداره آموزشی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس همچنین به تعامل مثبت با مسئولان دانشگاه اشاره کرد و از آمادگی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای برای همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی و مهارت‌آموزی خبر داد.

شمس از دانشجویان خواست که از فرصت‌های موجود برای یادگیری مهارت‌های مورد نیاز بازار استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر