جذب جوانان و نوجوانان با زبان هنر در قالب فعالیتهای فرهنگی

به گزارش خبرنگار آنا، داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه چهارمین دوره جشنواره «شعر بشارت» به زبان عربی از سری برنامههای چهارمین جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با برشمردن سه ساحت فرهنگ، علم و فناوری برای نهاد دانشگاه با استناد به سخنان دکتر طهرانچی، هدف از بهوجود آمدن ساحت فرهنگ را یکپارچگی اجتماعی خواند و تأکید کرد: یکپارچگی اجتماعی زمانی اتفاق میافتد که جریانسازی، گفتمانسازی، شبکهسازی، نهادسازی، نمادسازی و در نهایت رفتارسازی صورت گرفته باشد.
عضو هیئتمدیره مؤسسه امامت و مهدویت، هدف اصلی این مؤسسه از برگزاری برنامههایی همچون جشنواره امامت و مهدویت را جریانسازی و در نهایت رفتارسازی عنوان و بیان کرد: هدف نهایی انقلاب اسلامی حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی است که همان ظهور امام زمان(عج) است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری این جشنواره در بازه زمانی ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان، این بازه زمانی را به واسطه ولادت امامان شیعه، تقویم فرهنگی دانشگاه به اعتقاد ریاست آن دانست.
وی با تشریح دورههای قبلی جشنواره امامت و مهدویت از نظر تعداد استانهای برگزارکننده و مخاطبان آن، هدف مدیریت دانشگاه و مؤسسه امامت و مهدویت را توسعه این جشنواره به سایر مراکز آموزش عالی عنوان و بیان کرد: با افزایش تعداد مخاطبان این جشنواره میتوان به گفتمانسازی مدنظر جشنواره که در نهایت به رفتارسازی منتج میشود، دست یافت.
جاوید اضافه کرد: همانگونه که استان خوزستان با وجود شعرایی که در رثای اهل بیت میسرایند، تاکنون این جشنواره را به بهترین شکل برگزار کرده، انتظار میرود در توسعه جشنواره به سایر مراکز آموزش عالی استان نیز پیشتاز باشد؛ چراکه اعتقاد ما بر این است که مؤسسات آموزش عالی نقطه عطف هر شهرستان هستند و استان خوزستان با وجود چند دانشگاه بزرگ میتواند در این زمینه نیز موفق عمل کند.
وی سپس به نقش استان خوزستان در دفاع مقدس اشاره و ابراز امیدواری کرد که این استان در توسعه فعالیتهای فرهنگی نیز دستگیر دانشگاه و کشور باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تلاش هیئت مدیره مؤسسه امامت و مهدویت برای توسعه فعالیتهای فرهنگی و کارهای نو و ابداعات، تشریح کرد: اگر برای توسعه جشنواره و سایر فعالیتهای فرهنگی، کارهای بدیع و نو انجام نگیرد و مخاطب بیشتری جذب نشود و نتوانیم جوانان و نوجوانان را با زبان هنر و ابداعات روز با فعالیتهای فرهنگی و اهل بیت آشنا کنیم، جذب شبکههای ماهوارهای میشوند و در این جنگ فرهنگی تمام عیار دچار چالش میشویم.
وی در همین راستا جشنواره امامت و مهدویت را مبتنی بر هنر دانست و بیان کرد: نفوذ کلام هنر از هر چیزی بیشتر است و هر آنچه مبتنی بر هنر باشد، جا میافتد.
جاوید با اشاره به قرارداشتن در چهارمین سال اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه، تمام یرکات و اقدامات دانشگاه از ابتدای دوره ریاست دکتر طهرانچی را مبتنی بر این سند دانست و افزود: سند تحول و تعالی مشتمل بر ۳ محور راهبردی، ۱۰ بسته کاری و بیش از ۶۰۰ راهکنش است که بخشی از این محورهای راهبردی و اقدامات در دانشگاه مبتنی بر سند فرهنگ است.
انتهای پیام/