فلاحت زاده: سرمربی ایرانی یا موسیمانه چه فرقی میکرد؟/ تفاوت مدیریت استقلال و پرسپولیس را در انتخاب سرمربی ببینید
فرشاد فلاحت زاده در گفتوگو با خبرگزاری آنا، در خصوص اینکه استقلال با سرمربیگری پیتسو موسیمانه هم غرق در مشکلات گذشته است، اظهار کرد: انگیزه بازیکنان استقلال برای قهرمانی از بین رفته و بازیکنان امیدی به کسب سهمیه آسیایی هم ندارند. طبیعتاً باید از لحاظ روحی روانی در تیم انقلاب جدیدی رخ داد تا بازیکنان به خود بیایند. آنها در حد نام استقلال بازی نمیکنند و وقت تنبیه برخی بازیکنان مثل رامین رضاییان نیست. سرمربی استقلال میتواند به شکلی رفتار کند تا بازیکن خدمت لازم را به تیم کند و در مورد دیگر مباحث، بهتر است که مدیریت باشگاه به مسائل مختلف برسد.
بازیکنان استقلال نیاز به ایجاد انگیزه دارند
وی ادامه داد: صبر تماشاگران استقلال سر آمده و دیگر طاقت توقف تیم را ندارند. از طرفی باید شور و شوق را در بازیکنان ایجاد کرد تا برای ایستادن در ترکیب رقابت خوبی کنند. در فاصله خیلی کمی که تا پایان پنجره نقل و انتقالات باقی مانده، باید مهرههایی که میتوانند به تیم کمک زیادی کنند جذب شوند. بازگشت حردانی اتفاق خوبی است و البته سهرابیان هم بیاید خوب است ولی در مجموع نیاز به جذب بازیکنانی است که اثرگذار باشند. از طرفی نیاز به ایجاد انگیزهای است که بازیکنان بهترین بازی را به نمایش بگذارند و اصطلاحاً تشنه پیروزی باشند. فراموش نکنیم بازیکنانی که ملیپوش بودند مثل روزبه چشمی هم پا به سن گذاشتهاند و به خاطر مصدومیتها، توانایی سابق را ندارند.
سرمربی ایرانی یا موسیمانه چه فرقی میکرد؟
بازیکن سابق استقلال خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم از محمد نوازی و سهراب بختیاری زاده به عنوان دستیاران ایرانی نباید انتظار خاصی داشت، چون به آنها مسئولیتی واگذار شده و به اندازه کافی هم به پیتسو موسیمانه کمک میکنند. حتی شاهد بودیم در بازی با ملوان، بختیاری زاده به خاطر اعتراض به داوری میرفت تا اخطار بگیرد و چه بسا اخراج شود. از سویی دیگر اگر سرمربی استقلال یک ایرانی بود با اینکه موسیمانه سرمربی باشد چه فرقی میکرد؟ برابر ملوانی که در ۵ بازی آخر خود یک امتیاز گرفته بود بدتر از تساوی صفر بر صفر که نتیجه نمیگرفت. چه بسا نتایج استقلال بهتر هم میشد.
مدیریت جدید درد استقلال را میفهمند
وی یادآور شد: برای رقیب ما، سرمربی از ترکیه میآورند که سابقه هدایت یکی از تیمهای مطرح کشورش را داشته و درک عمیقی از تیمهای پرهوادار دارد. برای استقلال مدیریت سابق، سرمربی را آورده که در آفریقا و تیمهای متوسط آسیا سرمربی بوده است. بالاخره تفاوتها را سرمربیان ایجاد میکنند. اگر قرار بود استقلال همانند زمان نکونام بازی کند چه دلیلی برای هزینه کردن وجود داشت؟ شاید با نکونام اوضاع تیم درست میشد، چون تیم را خود او بسته بود. البته تیم مدیریتی که شامل نظری جویباری، اسدی، تاجرنیا، بابای و خانم شجاعی هستند، درد استقلال را میفهمند. البته باید به آنها زمان داد تا شرایط تیم را بهبود بخشند. قطعاً در کوتاه مدت تیم مدیریتی جدید نمیتواند همه مشکلات را حل کند.
نکونام نهایتاً ۴۰ تا ۵۰ درصد مقصر نتایج استقلال است
فلاحت زاده در خصوص اینکه در نظرسنجی صورت گرفته، اکثریت آرا بر این بود که جواد نکونام عامل اصلی ناکامیهای این فصل استقلال است، تصریح کرد: نمیتوانیم همه مشکلات را گردن نکونام بیندازیم. نکونام فصل قبل تیم را نایب قهرمان کرد و اگر تا الان سرمربی استقلال بود و همین نتایج را میگرفت، آن وقت مسبب و عامل اصلی ناکامیها بود. مدیریت با آوردن دو بازیکن بوسنیایی با نکونام درگیری جدیدی را راه انداخت و تمرکز را از او گرفت. نکونام نهایتاً ۴۰ تا ۵۰ درصد مقصر نتایج استقلال است و آن هم به خاطر تنشهایی بود که با مهدی هاشمی نسب به راه افتاد. نکونام تنها بود و به غیر از نوازی، دیگر کمکهای استقلال نتوانستند با او همکاری کنند. شاید با اضافه شدن دو دستیار قوی به کادرفنی نکونام، نتایج بهتری رقم میخورد و نباید همه تقصیرها را گردن نکونام انداخت.
انتهای پیام/