دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1403 - 12:13

میزبانی مسابقات ورزشی؛ راهی برای توسعه ورزش و درآمدزایی پایدار در دانشگاه‌ها

میزبانی مسابقات ورزشی؛ راهی برای توسعه ورزش و درآمدزایی پایدار در دانشگاه‌ها
رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی میزبانی مسابقات ورزشی را به‌عنوان راهی مؤثر برای توسعه ورزش در دانشگاه‌ها و بهبود درآمدزایی پایدار برای واحد‌های دانشگاهی دانست.
کد خبر : 954684

به گزارش خبرنگار آنا، امیرعباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جلسه هم‌اندیشی گروه ورزش منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد به بررسی موضوعات مختلف پیرامون زیرساخت‌ها و امکانات ورزشی دانشگاه‌ها و راه‌های توسعه و بهبود وضعیت ورزش در این استان‌ها پرداخت و با تأکید بر اهمیت ورزش در محیط‌های دانشگاهی از رؤسای دانشگاه‌ها خواست تا مدیران واحد‌های خود را به دریافت میزبانی مسابقات و رویداد‌های ورزشی تشویق کنند.

وی میزبانی مسابقات ورزشی را به‌عنوان راهی مؤثر برای توسعه ورزش در دانشگاه‌ها و بهبود درآمدزایی پایدار برای واحد‌های دانشگاهی دانست و افزود: میزبانی مسابقات ورزشی نه فقط به بهبود امکانات ورزشی کمک می‌کند؛ بلکه فرصتی عالی برای معرفی دانشگاه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی است.

میزبانی مسابقات ورزشی؛ راهی برای توسعه ورزش و درآمدزایی پایدار در دانشگاه‌ها

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی بر لزوم رعایت شأن و منزلت مهمانان به‌ویژه در سطح ملی و بین‌المللی تأکید کرد و گفت: باید در زمان برگزاری هرگونه مسابقه یا رویداد ورزشی، نهایت دقت در حفظ شأن و کرامت مهمانان و ورزشکاران را داشته باشیم. این امر نه فقط موجب افزایش اعتبار و احترام به دانشگاه آزاد اسلامی می‌شود؛ بلکه موجب تقویت روابط بین‌المللی در حوزه ورزش نیز خواهد شد و باید همه جوانب مهمان‌نوازی و فراهم کردن فضای مناسب برای برگزاری رقابت‌ها لحاظ شود.

لشگری عنوان کرد ۲۰ درصد از درآمد‌های حاصل از رویداد‌های ورزشی دانشگاه‌ها به اداره ورزش کشور اختصاص خواهد یافت این تخصیص درصدی از درآمدها، علاوه بر تقویت زیرساخت‌های ورزشی در سطح دانشگاه‌ها به توسعه ورزش در کشور و ارتقای شرایط ورزشی کمک خواهد کرد. لازم است واحد‌های دانشگاهی در برنامه‌ریزی‌های مالی خود، این موضوع را به‌طور جدی مدنظر قرار دهند.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای فرصت‌ها برای دانشجویان مستعد در حوزه ورزش تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید فضا‌هایی را برای شناسایی و حمایت از استعداد‌های ورزشی فراهم کنند تا دانشجویان مستعد بتوانند در رقابت‌های ملی و بین‌المللی به موفقیت‌های بیشتری دست یابند باید از ظرفیت اداره‌های ورزش استان‌ها و همکاری‌های بین دستگاهی برای ارتقای این فرصت‌ها استفاده شود.

رئیس مرکز ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد‌هایی را برای بهبود درآمدزایی و افزایش بهره‌وری اقتصادی از امکانات ورزشی دانشگاه‌ها مطرح کرد و توضیح داد: دانشگاه‌ها باید از منابع موجود خود به نحو بهتری بهره‌برداری کنند. استفاده بهینه از استخرها، سالن‌های ورزشی و سایر اماکن ورزشی دانشگاه‌ها می‌تواند به‌عنوان منابع درآمدی قابل‌توجهی باشد. دانشگاه‌ها می‌توانند مسابقات و دوره‌های آموزشی ورزشی برگزار کرده تا علاوه بر بهبود وضعیت ورزشی، درآمدی پایدار ایجاد کنند.

میزبانی مسابقات ورزشی؛ راهی برای توسعه ورزش و درآمدزایی پایدار در دانشگاه‌ها

لشگری تأکید کرد: باید در نظر داشته باشیم که دانشگاه‌ها می‌توانند با استفاده از زیرساخت‌های ورزشی خود، نقشی مؤثر در توسعه ورزش در کشور ایفا کرده و از این طریق هم به ارتقای جایگاه خود در جامعه کمک کنند و هم در راستای درآمدزایی پایدار گام بردارند.

وی بر لزوم تعامل بیشتر و همکاری نزدیک‌تر بین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره کل ورزش و جوانان هر استان تأکید کرد و ادامه داد: تعامل مؤثر و هم‌افزایی این دو نهاد می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای درآمدزایی و توسعه ورزش در دانشگاه‌ها فراهم کند. همکاری نزدیک‌تر با اداره کل ورزش و جوانان هر استان به دانشگاه‌ها این امکان را می‌دهد تا در برگزاری مسابقات، تربیت قهرمانان ورزشی و بهبود وضعیت زیرساخت‌ها قدم‌های مؤثرتری بردارند.

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین جلسه هم‌اندیشی گروه ورزش منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رؤسای دانشگاهی استان‌های همدان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی و لرستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان با هدف بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی دانشگاه‌های منطقه در زمینه‌های ورزشی و علمی، تبادل تجربیات و هماهنگی بیشتر میان دانشگاه‌ها درراستای ارتقای سطح علمی و ورزشی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب