تدوین سرفصلهای درسی دانشگاه آزاد مطابق با نیاز صنعت؛ اجرای طرح کارآموزی «پویش و صدرا» در محیط کارخانه
به گزارش خبرنگار آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در نشست با داود عظیمی مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد (سهامی عام)، دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی «از مردم برای مردم» برشمرد و گفت: بهلحاظ اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه دولتی، پایینتر، اما بهرهوری بالاتری دارد.
وی افزود: در چند سال اخیر، رویکرد دانشگاه تغییر کرده و آموزشهای عرصهمحور مانند آنچه که در پزشکی اتفاق افتاده در سرلوحه تصمیمگیری سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد متذکر شد: برای اینکه دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی جذب صنایع شوند، از بدو ورود به دانشگاه عرصه و یادگیری مهارت را کارخانه در نظر گرفته که این طرح در شرکت ایفا سرام آغاز کرده و نخستین جشن فارغالتحصیلانی صنعت را با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کردیم و در شیوا نساج در حال پیگیری هستیم.
دهقانی اشکذری افزود: این توانایی در دانشگاه وجود دارد که کلاسهای خود را در محیط صنعت تشکیل دهد و سرفصلهای خود را مطابق با نیاز صنعت تدوین کند که تدوین سرفصل طراحی کوره کاشی و کاردانی خودرو از این جمله است.
وی از طرح کارآموزی پویشی، پویش و صدرا در محیط کارخانه خبر داد و متذکر شد: این برنامهها سبب شده دانشجو با محیط کارخانه آشنا و و بتواند با اهل فن ارتباط برقرار کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، مرکز رشد، سرای رباتیک و سرای پوشاک و نوآوری نوین را محلهایی برای استقرار شرکتًها برشمرد و عنوان کرد: بهدلیل وجود این مراکز در دانشگاه، دانشجویان راحتتر ارتباط برقرار کرده و زمینهای برای حضور صنعت است.
در ادامه تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی یزد و شرکت فرانسوز یزد (سهامی عام)، درراستای دستیابی به اهداف چشم انداز و سیاستهای کلی نظام درراستای بهرهمندی مستمر از خرد جمعی و تجربیات و توانمندیهای طرفین، بین دانشگاه آزاد اسلامی یزد با نمایندگی محمدرضا دهقانی اشکذری و شرکت فرانسوز یزد (سهامی عام) با نمایندگی داود عظیمی مدیرعامل شرکت فرانسوز یزد (سهامی عام) منعقد شد.
هدف از این تفاهمنامه توسعه همکاریهای مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و صنعتی برای استمرار ارتباط سازمان یافته بین دانشگاه و شرکت به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل با استفاده از امکانات طرفین اعم از توانمندیهای علمی، پژوهشی، تجهیزاتی و آزمایشگاهی است.
تعریف و انجام طرحهای پژوهشی موردنیاز شرکت، برگزاری رویدادها و دورههای آموزشی تخصصی بر حسب نیاز شرکت، استفاده از توان علمی اعضای هیئت علمی و توان فنی کارشناسان صنعتی، ایجاد زمینه مناسب برای برگزاری بازدیدهای علمی و گذراندن دورههای کارآموزی دانشجویان از اهداف این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/