دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 بهمن 1403 - 12:17

خطر دین‌زُدایی در دانشگاه‌ها؛ علوم انسانی غربی ترامپیسم را تجویز می‌کند

خطر دین‌زُدایی در دانشگاه‌ها؛ علوم انسانی غربی ترامپیسم را تجویز می‌کند
دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه خطر دین‌زُدایی در دانشگاه‌ها جدی‌تر شده است، گفت: علوم انسانی غربی ترامپیسم را تجویز می‌کند.
کد خبر : 954035

به گزارش خبرنگار آنا، حسن بنیانیان دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه همایش «امامت‌پژوهی در دنیای مدرن» از سری برنامه‌های چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد  که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فناوری پردیس برگزار شد با قدردانی از کسانی که صد‌ها ساعت برای این همایش زحمت کشیدند، گفت: جنگ اکنون جنگ نرم است و کشور‌های سلطه‌گر چشم به این ‏جنگ بسته‌اند و ‏ در جامعه امروزی جهانی‌سازی صورت می‌گیرد، به همین دلیل جنگ نرم به وجود آمده است.

وی اضافه کرد: استادان باید با جهاد تبیین ‏همپای دانشجویان باشند و مشکلات را رفع کنند، ‏ تفکر اسلامی که در رأس آن ولایت فقیه است و ولایت فقیه هم شعبه‌ای از اسلام است، مردم و جامعه را آگاه می‌کند و دشمنان از ‏این آگاهی مردم نسبت به مسائل جامعه هراس دارند؛ بنابراین استادان دانشگاه باید برای تببین جهادی این موضوع باید در وسط میدان باشند.

دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نقش ‏ کشور‌های سلطه‌گر مانند انگلیس، فرانسه و آمریکا در جذب و ضبط استعداد‌های درخشان کشور‌های جهان سوم تبیین کرد: این کشور‌ها ‏مخالف آرامش و امنیت کشور‌های جهان سوم هستند و در این کشور‌ها بحران ایجاد می‌کنند تا این کشور‌ها احساس امنیت و راحتی ‏نکنند.

بنیانیان اضافه کرد: این حقیقت قصه است، وقتی اتفاقی در داخل رژیم صهیونیستی رخ می‌دهد، تمامی کشور‌های استعمارگر و حتی آمریکا سراسیمه از ‏این کشور حمایت می‌کنند، بنابراین با سلطه جهانی کشور‌های استعماری مواجه هستیم و آموزش و پرورش وظیفه مهمی در این زمینه به عهده دارد، البته از دانشگاه‌ها هم انتظار می‌رود به فریاد آموزش و پرورش برسند و پیشرفت کشور باید فراهم شود تا فرار مغز‌ها صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه به تجربه عرض می‌کنم که جدایی دین از سیاست در هیچ کشوری امکانپذیر نیست، ادامه داد: البته برخی وقتی با آنان بحث شود به علت ناآشنایی، فوراً از این موضع عقب‌نشینی می‌کنند، اما وقتی انسان با دین الهی گره می‌خورد، دین بر روی انسان اثر می‌گذارد؛ حکومت هم برای تنظیم روابط بین انسان‌ها آمده و اگر حکومتی را پیدا کنید که نوع حکمرانی او بر روی باور‌های مردم نسبت به خالق عالم تأثیر مثبت و منفی نداشته باشد من حاضرم جایزه بدهم.

دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با طرح این سؤال که آیا می‌توان اقتصادی یافت که وقتی مقررات اقتصادی وضع می‌کند بر روی رابطه انسان‌ها با خدا اثرگذار نیست؟ گفت: اگر پیدا کردید جایزه می‌دهم، اما متأسفم که هنوز هم در دانشگاه‌های ما استاد می‌گوید اقتصاد اسلامی نداریم و ۷۴ درصد مردم ما وقتی وارد نهاد‌های مالیاتی و اقتصادی می‌شوند از اینکه برای فرار از مالیات نمی‌توانند دروغ بگویند ناراحت هستند.

بنیانیان با بیان اینکه افراد زیادی از اینکه نمی‌توانند به چه کسی و چگونه رشوه بدهند ناراحت هستند، عنوان کرد: وزارت اقتصاد و دارایی با این نحوه مالیات گرفتن روزانه بر دور کردن مردم از دین کمک می‌کند و ۱۷ سال پیش ولی‌فقیه در کشور گفتند که برای طرح‌های مهم، پیوست فرهنگی داشته باشید، اما هنوز روی زمین مانده و یک وزیر اقتصاد نداریم که چنین کاری انجام دهد.

وی افزود: عزیزان دانشگاهی ارتباط هیچ علمی حتی مهندسی عمران با دین قطع شدنی نیست و اگر کسی خواست دین را از سیاست جدا کند بفهمیم چنین چیزی ممکن نیست، چراکه یک مدیر در پیوند بین افکار و عقایدش تصمیم می‌گیرد، نه فقط با سواد علمی و مهارتش. امروز مصیبتی بر نظام فرهنگی کشور حاکم است و نظام تبلیغی ما فقط محدود به طیف وفادار نظام شده، اما دشمن از طریق فضای مجازی و ... در حال ربودن فکر و اندیشه افراد خاکستری است و اگر ما نتوانیم راهی بیابیم دشمن بین این گروه‌ها فاصله ایجاد خواهد کرد.

خطر دین‌زُدایی در دانشگاه‌ها؛ علوم انسانی غربی ترامپیسم را تجویز می‌کند

دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بچه حزب‌اللهی‌ها باید بدانند چگونه از بین کسانی که دور شده‌اند یارگیری کنند؛ برپایی همایش‌هایی مانند «امامت‌پژوهی در دنیای مدرن» نقش مهمی در تعمیق اندیشه و دانش نیرو‌های متدین دارد، اما باید بتوانیم مهارت لازم را در بچه حزب‌اللهی‌ها ایجاد کنیم که غیرمذهبی‌ها را جمع کنند، درغیراینصورت این همایش‌ها موجب تخلیه هیجان خودمان می‌شود، اما کارایی لازم را نخواهد داشت.

بنیانیان تأکید کرد: این آفت اکنون در مدیران پرورشی مدارس هم وجود دارد و بچه‌هایی رها هستند که والدین مذهبی ندارند و نماز نمی‌خوانند؛ عدالت آن است که مدیران مدارس بیشتر به بچه‌هایی توجه کنند که خانواده متدینی ندارند و آموزش و پرورش باید به فرساد دانشگاه برسد.

وی با بیان اینکه هنوز در دانشگاه بحث است که علوم انسانی اسلامی داریم یا خیر؟ گفت: اگر خودمان علوم انسانی نداشته باشیم انسان مطلوب غرب برای ما الگو می‌شود که این انسان مطلوب، امروز ترامپ است؛ کثیف‌ترین کسی که همه جنایت‌ها را انجام داده و تمامی آلودگی‌های انسانی را دارد، اما در تمدن غربی آمریکایی ار مردمش رأی می‌گیرد.

دستیار و مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: باید انسان مطلوب را از دین بگیریم و چاره‌ای جز تولید علوم انسانی اسلامی و بومی نداریم و متأسفانه هنوز اندیشه‌های اسلامی در وجود ما مستقر نشده و یک نماینده مجلس ممکن است با دروغ وارد مجلس شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب