ضرورت نقشآفرینی نشریات دانشجویی در افزایش قدرت تفکر و تحلیل جامعه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (جشنواره قلم ۷) که از تاریخ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ آغاز شده بود، عصر امروز سه شنبه دوم بهمن با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به کار خود پایان داد.
در اختتامیه این دوره از جشنواره که در ۳۱ قالب رسانهای و چهار بخش شامل آثار برتر، نشریات برتر، فضای مجازی و نیز بخش ویژه شامل تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، تبیین سند تحول و تعالی دانشگاه، تبیین مکتب شهید سلیمانی، جهاد تبیین، بیانیه نقش دانشگاه در تعلیم و تربیت اجتماعی، آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری برپا شده بود، ۷۵ نفر از برگزیدگان و نشریات برتر این دوره از جشنواره، تجلیل شد.
فعالیت ۳۴۸ نشریه دانشجویی در دانشگاه آزاد
فرزاد جهانبین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد در این دوره از جمله نشریات فعال و تأثیرگذاری دانشگاهی هستند و در هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز از میان ۳۴۸ نشریه مستمر دانشجویی، ۱۶ هزار و ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره رسید.
وی افزود: یکی از مسایلی که باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد انتقال این تجربه و ظرفیتها به فضای حرفهای رسانهای کشور است. متاسفانه فعالیت بچههای در نشریات دانشجویی پس از پایان دوره دانشجویی خاتمه پیدا کرده و پس از این دوره به نشریات حرفهای کشور پیوند نمیخورد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: این استعدادها باید به فضای حرفهای مطبوعات و رسانهای کشور منتقل شده و ما نیز در این دوره تلاش کردیم تا با دقت نظر در تعیین شورای علمی جشنواره، گامی در این راستا برداریم.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مسائل مهم در دانشگاه بحث سبک آموزش و توانافزایی دانشجویان و همچنین ضرورت استعدادشناسی از دانشگاه در همه حوزههاست تا این استعدادهای که در دانشگاه شناسایی و توانمند میشوند بتوانند در جامعه نیز مثمر و اثرگذار باشند.
جهان بین با اشاره به جایگاه نشریات دانشجویی در عصر تبیین و روشنگری گفت: یکی از ماموریتهای مهم دانشگاه، بصیرت افزایی و افزایش قدرت تفکر و تحلیل مردم است و این رسالت بیش از همه، بر عهده فعالان رسانهای در نشریات دانشجویی است.
دانشگاه آزاد، الگویی برای توسعه علمی دانشگاهها
حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم با اشاره به گوشههایی از خاطرات خود در دانشگاه در مدت حضور خود در عرصه مدیریت و تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شجره طیبهای برخاسته از متن مردم و یک فرصت و یک ظرفیت عظیم برای رشد و اعتلای کشور است.
وی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در علمآفرینی و افزایش سطح علمی کشور تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دانشگاههای اثرگذار کشور در همه عرصهها به خصوص در حوزه ترویج علم، میتواند الگوی توسعه علمی برای دیگر دانشگاههای کشور باشد.
گفتنی است، در بخش پایانی مراسم علاوه بر قرائت بیانیه هیئت داوران جشنواره، از ۷۵ منتخب بخشهای مختلف این جشنواره، تقدیر شد. علاوه بر این، استان فارس به عنوان میزبان هشتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور معرفی شد.
انتهای پیام/