3 هسته پژوهش هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اهواز ایجاد میشود
خبرگزاری آنا؛ هفدهمین گردهمایی سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع فرهنگی، رفاهی و آموزشی فرهیختگان (سیسرا) برگزار شد.
معاونان پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست سه روزه که با حضور مسئولان معاونتهای موضوعی دانشگاه برگزار شد به بررسی مسائل جاری و برنامهریزی برای پیگیری اهداف دانشگاه منطبق بر رویکردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیونهایتخصصی پرداختند.
در دومین روز از این نشست از معاونان پژوهش و فناوری برتر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور طهرانچی تجلیل شد. در این مراسم پژمان تقیپور بیرگانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و رئیس شورای معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با توجه به بررسیهای انجامشده از سوی سازمان مرکزی به عنوان معاون پژوهش و فناوری برتر کشور در سال ۱۴۰۳ انتخاب و از رئیس دانشگاه لوح سپاس دریافت کرد.
تقیپور بیرگانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، طرحهای پژوهشی کلان با صنایع از سوی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، توسعه حوزه فناوری و مرکز رشد و سرای نوآوری انرژی، استقرار شرکتهای فناور دانشبنیان در زیست بوم فناوری، افزایش سطح مراکز تحقیقاتی، عملکرد مطلوب در حوزه پیش دفاع و دفاع، نمایه شدن مجلات در پایگاههای معتبر و برگزاری دورهها و کارگاههای درآمدزا را از دلایل و مولفههای برتری دانست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اجرای طرح پژوهشی کلان با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، استقرار شرکتهای جدید در سرای نوآوری انرژی، عملکرد و آمار خوب در پیش دفاع و دفاع را از فعالیتها و دستاوردهای جدید و تازه حوزه پژوهش و فناوری واحد اهواز برشمرد.
وی برنامههای پیش روی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز را بیان و اظهار کرد: اجرای برنامهها و مأموریتهای دانشکدههای موضوعی(در ساختار جدید روسای دانشکدهها موضوعی زیر نظر حوزه معاونت پژوهش و فناوری فعالیت میکنند) استانداردسازی آزمایشگاه مرکزی اهواز و اخذ ایزو ۱۷۰۲۵، اجرای طرح پژوهشی کلان با شرکت ملی حفاری ایران و صنایع، ایجاد هستههای پژوهش هوش مصنوعی (۳ هسته) ازجمله این برنامههاست.
رئیس شورای معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، استقرار شرکتهای فناور و افزایش فعالیتهای درآمدزایی سرای نوآوری شیلات و محصولات زراعی، برگزاری کنفرانسهای برند و درآمدزا، نمایه شدن مجلات در پایگاههای معتبر و برگزاری کارگاهها و دورههای درآمدزا را از دیگر برنامههای پیش روی حوزه پژوهش و فناوری واحد اهواز عنوان کرد.
انتهای پیام/