بهرهگیری بشریت از فیوضات و نقش تربیتی ولیعصر در دوران غیبت
حجتالاسلام مجید فتاحی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی غرب گیلان در گفتوگو با خبرنگار آنا با موضوع مهدویت و انتظار اظهار کرد: خداوند متعال پیامبران الهی و اولیای گرامی را برای تربیت بشریت فرستاد تا انسان در زیر سایه آنان به کمال برسد.
وی تبیین کرد: این مقصود از ابتدای خلقت آدم ابوالبشر متوجه بشریت بوده و تا انسان، انسان است ادامه خواهد داشت؛ البته علل و عوامل مختلفی مانند جهل، غفلت، ناسپاسی انسان و... میتواند منجر به کمسو و کمفروغ شدن نور تربیتی شود.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی غرب گیلان گفت: تا جایی که خداوند مصلحت میبیند، آخرین منجی خود را غایب گردانده و ما را از وجود او محروم ساخته؛ البته غیبت به این معنا نیست که نمیشود از فیوضات و نقش تربیتی او بهره برد؛ اگر امام، حی و ناظر بوده، سرتاسر وجودش نشانگر تجلی اسما و صفات خداوند است.
فتاحی با بیان اینکه غیبت حضرت مهدی (عج) آثار تربیتی فراوانی دارد، عنوان کرد: این آثار را میتوان در دو بُعدِ فردی و اجتماعی طبقهبندی کرد.
وی عدلطلبی، دعا برای تعجیل در ظهور، تقوی و دوری از گناه، نظم و انضباط در امور، دینشناسی و... را از آثار تربیتی غیبت در بعد فردی دانست و همچنین ظلمستیزی، مهربانی و خیرخواهی، ایثار و فداکاری، بصیرت و آگاهی، امید به آینده و... را از آثار تربیتی غیبت در بعد اجتماعی برشمرد.
به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار میشود، علاقهمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام/