ترسیم مسیر پیشرفت دانشجویان با برنامههای توانمندسازی
اعظم انبارکی مدیر امور پژوهشی و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در گفتوگو با خبرنگار آنا با موضوع توانمندسازی مهارتهای عملی دانشجویان و تأکید سازمان مرکزی به این امر اظهار کرد: اشتغال در رفاه مردم جامعه نقش انکارناپذیری دارد.
وی با تأکید بر اینکه ارائه آموزشهای توانمندسازی برای همه دانشجویان رویکرد اصلی برنامههای علمی و پژوهشی دانشگاه است، توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در این راستا به دنبال مفهوم میانرشتهای توانمندسازی بوده تا دانشجویان علاوه بر دریافت اطلاعات آموزشی و مهارتی رشته تحصیلی خود، آگاهیها و اطلاعات مقدماتی از دیگر عرصههای فعالیتی جامعه نیز کسب کنند.
مدیر امور پژوهشی و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با تأکید بر اینکه یکی از وظایف مراکز آموزش عالی با توجه به حضور و فعالیت نسل جوان در دانشگاه، امیدآفرینی است، عنوان کرد: تجربه نشان داده معمولاً دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه با اصول فعالیت حرفهای آشنا نبوده و اگر استعداد، ظرفیت و نیروی جوانی آنان در مسیر صحیح قرار داده نشود، دچار یأس خواهند شد؛ اما با ارائه برنامههای توانمندسازی میتوان مسیر موفقیت و پیشرفت را برای دانشجویان ترسیم کرد.
انبارکی اضافه کرد: ازاینرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزاری مستمر برگزاری دورهها، کارگاهها، بازدیدها و رویدادهای علمی را در دستور کار دارد بهنحویکه در یک سال گذشته بیش از ۴۴ دوره و کارگاه و بازدیدهای علمی در این واحد دانشگاهی برگزار شده است.
وی درباره این دورهها و بازدیدها گفت: یکی از کارگاههایی که با استقبال مناسب دانشجویان برگزار شد، اصول طراحی کنترلکنندهها با استفاده از نرمافزار متلب بود؛ چراکه در عملیات صنعتی، استراتژیهای نگهداری نقش مهمی در بهبود بهرهوری، ایمنی و مدیریت هزینهها ایفا میکنند. از مزایای بهکارگیری نت پیشگیرانه با توجه به نیاز صنایع میتوان کاهش قابل توجه هزینهها، افزایش در دسترس بودن تجهیزات، افزایش ایمنی کاری، کاهش زمان توقف پیشبینینشده، بهبود توزیع حجم کار بهطور نسبی انجام نگهداری و تعمیر آسانتر را ذکر کرد.
مدیر امور پژوهشی و تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با اشاره به وجود همه مقاطع تحصیلی در گروه آموزشی برق در این واحد دانشگاهی بیان کرد: دوره تشخیص و تحمل خرابی در سیستمهای مهندسی برق نیز با هدف شناسایی انواع ایده افزونگی و نحوه استفاده از آنها، رسم درخت خطا در ترانسفورماتورهای قدرت، شناسایی و استفاده از انواع RAID و تشخیص بهموقع خرابی در سیستمها برای این دسته از دانشجویان برگزار شد.
انبارکی افزود: کارگاه آموزشی حسابداری بازار کار، حل مدل برنامهریزی خطی به کمک python، اصول تحلیل دادهها به کمک نرمافزارهای آماری، نحوه تنظیم قراردادهای تجاری، بازرگانی ترخیص کالا، محاسبات عددی با متلب، مفاهیم انتزاعی ریاضی، نرمافزار SPSS، تحلیل و ارزیابی دادهها از اهم این کارگاه بود.
وی از برگزاری ۱۲ بازدید علمی دانشجویان خبر داد و تشریح کرد: بازدید از گمرک، بازدید از نیروگاه هستهای، بازدید از بیمارستان اعصاب و روان شیراز، بازدید از آموزشگاههای کودکان استثنایی و ... از این موارد است.
انتهای پیام/