بزرگترین و مجهزترین بیمارستان تخصصی دامپزشکی آذربایجانشرقی گشایش یافت
فرهاد احمدپور معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار آنا از گشایش بیمارستان تخصصی دامپزشکی استان آذربایجانشرقی در دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تبریز خبر داد.
وی افزود: بیمارستان تخصصی دامپزشکی تبریز در یک ساختمان سه طبقه مجهز به مساحت یکهزار مترمربع و در دو بخش پاراکلینیکی و کلینیکی با حضور ۱۸ عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی و هفت پرسنل آماده ارائه خدمات به تمامی مراجعین شمالغرب کشور است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی عنوان کرد: بخش پاراکلینیک بیمارستان تخصصی دامپزشکی استان آذربایجانشرقی شامل داروخانه، پتشاپ، آزمایشگاه (پاتولوژی)، آزمایشگاه (کلینیکال پاتولوژی)، رادیولوژی، سونوگرافی، آندوسکوپی و فیزیوتراپی است و بخش کلینیکها این بیمارستان هم شامل بخش داخلی (دام کوچک و دام بزرگ)، بخش جراحی (دام کوچک و دام بزرگ)، آبزیان، مامایی، فوقتخصص چشم پزشکی و پرندگان است و شستشو، پانسیون و آرایشگاه از خدمات جانبی این بیمارستان است.
احمدپور به اداره این بیمارستان به صورت هیئت عاملی از شهریور سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: فرهاد احمدپور رئیس هیئت عامل بیمارستان دامپزشکی و معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی، مجید فرتاشوند رئیس بیمارستان دامپزشکی، علی حسنپور معاون درمان، افشین دواساز تبریزی معاون آموزشی و امین مرادیاقدم معاون اجرایی و علیرضا طباطبایی مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در ادامه توضیح داد: این بیمارستان دارای بخش اورژانس است که از ساعت ۸ صبح تا ۸ عصر همهروزه به جز روزهای تعطیل (جمعه) آماده ارائه خدمات به شهروندان کلانشهر تبریز، استانها و شهرستانهای شمالغرب کشور برای معاینه و درمان حیوانات هستند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی هم در مراسم افتتاح این بیمارستان و معرفی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از مظاهر رشد جمهوری اسلامی دانست و گفت: در حال حاضر بالغ بر یکمیلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل میکنند و ۴۰ درصد آموزش پزشکی کشور را برعهده دارد که با ۶ هزار دانشآموخته بعد از انقلاب اسلامی بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان مطرح است.
علیرضا منادی با تأکید بر لزوم رشد رشتههای پزشکی در کشور و توجه جدی به آموزش در این حوزه افزود: بهدلیل کمبود امکانات آموزشی، افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی در کشور در سالهای اخیر موجب افت کیفیت آموزشی شده و ضرورت دارد که برای تقویت آموزشی و رونق اقتصادی دانشگاهها از زنجیره تأمین آموزش یکپارچه در کشور استفاده شود.
فرهاد ادهمیمقدم مدیرکل توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با یادآوری اهمیت کیفیت آموزش در این دانشگاه یادآور شد: دانشگاه آزاد در چهار شهر کشور دانشکده علوم پزشکی دارد که تبریز مجهزترین و کاملترین آنهاست.
آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی هم با اشاره به قدمت ۴۰ ساله آموزش رشته پزشکی در این دانشگاه، توسعه واحد علوم پزشکی و افزایش رشتههای این واحد را از اولویتهای دانشگاه آزاد عنوان کرد و از اخذ موافقت اصولی ایجاد رشته داروسازی در واحد علوم پزشکی تبریز خبر داد.
وی از مشاوره تلفنی شبانهروزی در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: شهروندان میتوانند با شماره تماس ۰۴۱۳۶۳۷۴۴۱۱ برای مشاوره تلفنی تماس بگیرند.
انتهای پیام/