تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه آزاد هرمزگان
به گزارش خبرنگار آنا، آیین اختتامیه هفته پژوهش با معرفی و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و دانشآموزان پژوهشگر مدارس سما هرمزگان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جمع معاونان، استادان و پژوهشگران برتردانشگاه، صنعت و مدارس ضمن گرامیداشت مقام محققان و پژوهشگران و نقش آنان در توسعه همهجانبه کشور اظهار کرد: دانشگاهها ظرفیت حل مسائل و چالشهای جامعه را دارند و این مهم با حرکت نخبگان بهسوی مسئلهمحوری، پژوهش و بررسی تئوریهای علمی محقق میشود و دانشگاهها باید بهعنوان رکن اصلی این محورها نقش خود را به خوبی ایفا کند.
محمدحسین رنجبر اضافه کرد: حامی پژوهش و تحقیق در تمامی زمینهها هستیم و معتقدیم که هرچقدر در حوزه تحقیق و توسعه هزینه شود در واقع سرمایهگذاری برای پیشرفت، ارتقاء و توسعه جامعه است و پژوهش و تحقیق محدود به یک زمان خاص نیست و فرآیند پژوهش باید مستمر باشد تا منجر به تغییرات سازنده وحل مشکلات در جامعه شود.
وی ضمن قدردانی از عوامل مجله علمی ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که نشان اسکوپوس ایران را در کارنامه خود دارد، ادامه داد: علم با مهارتهای فردی متفاوت است و علم محصور نیست و قابل انتقال واستناد بوده و ارزش آن به اشاعه آن است تا جامعه از آن بهرهبرداری کند و منجر به گرهگشایی و خدمت به اجتماع شود و چاپ مجله علمی ریاضیات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس بهعنوان تنها مجله علمی اسکوپوسدار ایران در سال ۲۰۲۴ میلادی نتیجه تلاش پژوهشگران و محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس است که از افتخارات پژوهشی مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان محسوب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد که برگزاری رویدادهای پژوهشی که شامل نمایشگاه و وبینار، مسابقات علمی و دورههای آموزشی با حضور استادان، دانشجویان و دانشآموزان است، گامی برای ارتقای پژوهش در جامعه و نشان دادن جایگاه پژوهشگران و علاقهمندان به پژوهش و ارتقای پژوهش و بسترسازی برای توسعه جامعه اسلامی و پرافتخارایران در سطح بینالمللی باشد.
رئیس شورای پژوهش و فناوری استان هرمزگان هم در این مراسم با تجلیل از پژوهشگران برتر، متناسبسازی و تعادلبخشی اولویتها و اصلاح و بازآرایی نیازهای آیندهپژوهی، تقویت همافزایی و کارآمادگی را حاصل خلّاقیت فردی و تیمی عنوان کرد و یادآور شد: کیفیتبخشی و بهبود قابلیتهای مسئلهمحور بودن دانشگاهها باید منطبق بر محور کارآمدی و ظرفیت پژوهشگران باشد تا مسیر حرکت علمی کشور بر ریل همترازی حرکت کند.
شهلا پاسلار، ارتقای جایگاه زیستبوم نوآوری کشور را مدیون توسعه کمی و کیفی دستاوردهای پژوهشی و به تبع آن واحدهای نوآور، شرکتهای دانشبنیان و اعضای هیئت علمی دانشگاه معرفی کرد و گفت: تعالی مستمر و صیروت دائمی و تأکید بر تعهد و تخصص و حرکت مستمر در نهضت نرمافزاری و داشتن مشارکت فعال در دانشسازی و جریانسازی علمی و پژوهشی میتواند مسیر توسعه را هموار و اهداف را به ما نزدیکتر کند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، شبکهسازی و ترویج ارتقای خردورزی، نوآوری و روحیه جهادی، اصلاح فرآیندها و مولدسازی دادهها و داشتههای علمی را راهی به سمت رسیدن به توسعه همهجانبه و پایدار برشمرد.
پاسلار ابراز امیدواری کرد که با متنوعگرایی و پایدارسازی درآمدهای دانشگاه در حوزههای اقتصاد دانشبنیان و کاهش اتکاء به شهریه با سرمایهگذاری بر روی پژوهشگران، نخبگان و فرهیختگان جامعه با رویکرد چندمنظورهسازی و درآمدزایی به بهرهوری و پایداری اقتصادی در کشوربرسیم.
به گزارش آنا، نمایشگاه دستاوردهای مراکز علمی و پژوهشی صنایع استان هرمزگان در قالب ۶۵ غرفه از ۱۸ تا ۲۰ آذرماه بهمیزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در دو نوبت صبح و عصر برپا شده بود که در آیین افتتاحیه هفته پژوهش این نمایشگاه مورد بازدید استاندار، هیئت همراه و مسئولان و مدیران ارشد استان هرمزگان قرار گرفت و امروز در ادامه آن، اختتامیه تجلیل از پژوهشگران برگزار شد.
انتهای پیام/