دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 دی 1403 - 16:44
قاسمی:

حضرت زهرا(س) شخصیت جامعی از فضائل، کرامات و خردورزی است

حضرت زهرا(س) شخصیت جامعی از فضائل، کرامات و خردورزی است
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده گفت: حضرت زهرا سلام‌الله علیها ابتدا شخصیت جامعی از فضائل، کرامات و ویژگی‌های همچون خردورزی، معرفت، عبادت، شجاعت، مسئولیت‌پذیری، در صحنه بودن در جامعه خفقان زمان پیامبر اکرم(ص) است.
کد خبر : 948903

به گزارش خبرنگار آنا، حسین کلانتری خلیل‌آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در مراسم میلاد حضرت فاطمه سلام‌الله علیها و بزرگداشت مقام زن و روز مادر که با حضور معصومه آقایی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری البرز، عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، معاونان دانشگاه، روسای دانشکده‌ها و جمع کثیری از بانوان همکار در سالن اجتماعات شهید مطهری واحد کرج برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این مراسم گفت: همانطور که رهبر رهبر کبیر انقلاب اسلامی در رابطه با شخصیت حضرت زهرا سلام‌الله علیها بیان کردند اینکه تمام ابعادی که برای یک زن متصور است در فاطمه زهرا سلام‌الله علیها جلوه کرده و هویت‌های کمالی که در انسان تصور دارد در حضرت زهرا سلام‌الله علیها وجود دارد و والاترین روز را روز تکریم مقام زن و روز مادر نامگذاری کرد.

قاسمی عنوان کرد: دو نکته قابل توجه در زندگی حضرت زهرا سلام‌الله علیها وجود دارد که دارای اهمیت است و آن اینکه حضرت زهرا سلام‌الله علیها ابتدا شخصیت جامعی از فضائل، کرامات و ویژگی‌های همچون خردورزی، معرفت، عبادت، شجاعت، مسئولیت‌پذیری، در صحنه بودن در جامعه خفقان زمان پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم و... داشتند که حضرت را به یک انسان جامع تبدیل کرده بود.

وی یادآور شد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، نقش جامع هویت زن مسلمان ایرانی که همه ابعاد و جنبه‌های وجودی یک انسان و عرصه‌های یک انسان می‌توان در آن مشارکت، نقش و تأثیرگذار باشد در حضرت زهرا سلام‌الله علیها دیده می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: نکته دوم در زندگی حضرت زهرا سلام‌الله علیها که در شرایط فعلی دنیا مورد توجه بوده، موضوع مادری است، تکریم مادر و روز زن بسیار مهم است، اما باید از کلام خارج شود و عمیق‌تر دیده شود، چراکه امروز دنیا به سمتی حرکت می‌کند که درصدد است مفهوم مادری را کمرنگ کند.

قاسمی تبیین کرد: مادری به معنای رسیدن به امور، خانه‌داری و... نیست، بلکه به معنای قراردادن اصل تربیت بر عهده یک بانو است؛ حضرت زهرا سلام‌الله علیها مبدأ اصلی در حوزه خانواده و تربیت نسل شناخته می‌شود.

وی مطرح کرد: دنیا در موضوع زن سردرگم است و خوشبختانه ما یک الگویی در جامعه به نام حضرت زهرا سلام‌الله علیها و حضرت زینب سلام‌الله علیها که هم مادری را تکریم و تقدیر کرده و هم یک انسان اجتماعی بودن را نشان داده است.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: با توجه به سیره ائمه معصومین علیهم‌السلام و اسوه‌هایی که برای ما تعریف شده، بانوان راهی را پیش بگیرند و به نسل‌های بعد منتقل کنند و مهم‌تر اینکه همه جامعه شرایطی را فراهم آورده برای حل مسئله که این الگو و سرلوحه را بانوان و دختران ما در جامعه احساس کنند.

قاسمی تصریح کرد: با توجه به سیره ائمه معصومین علیهم‌السلام و اسوه‌هایی که برای ما تعریف شده، بانوان باید راهی را پیش بگیرند تا بتوانند از تمام ظرفیت‌ها و استعداد‌های خود استفاده کنند که بتوانند هم در خانواده نقش محوری داشته و هم در جامعه به سمت حل مسئله در جامعه حرکت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب