دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1403 - 12:33
هفته پژوهش ۱۴۰۳؛

نخبگان علمی برای رفع مشکلات زیست‌محیطی شهرستان ممسنی اقدام کنند

نخبگان علمی برای رفع مشکلات زیست‌محیطی شهرستان ممسنی اقدام کنند
نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس تأکید کرد که نخبگان باید درراستای رفع مشکلات محیطی سرزمینی شهرستان‌های ممسنی و رستم تلاش کنند و نخبگی خود را برای رفع مشکلات به اثبات برسانند.
کد خبر : 947521

به گزارش خبرنگار آنا، به مناسبت هفته پژوهش با حضور امید نصیبی نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، روسا، معاونان و استادان دانشگاه‌های شهرستان ممسنی، جمعی از روسای ادارات و نهاد‌های شهرستان ممسنی، اعضای شورای اسلامی شهر و استادان برگزار شد.

این نشست پژوهشی با موضوع پژوهش‌های علمی و کاربردی منطبق با آمایش سرزمینی نیل به توسعه منطقه‌ای، شهرستان‌های ممستی و رستم با سخنرانی نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس در سالن کنفرانس ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی برگزار شد.

نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به اهمیت پژوهش اظهار کرد: در بُعد نشست‌های هم‌اندیشی و در پرتو این مسائل و رویکرد‌هاست که می‌توانیم به نتایجی خوب و مثبت دست پیدا کنیم.

امید نصیبی بیان کرد: پژوهش باید منتج به نتیجه‌ای شود که در بُعد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نتایج آن را جلوی خود ببینیم.

وی تصریح کرد: پژوهش در بُعد آمایش سرزمینی، ارزیابی نظام‌مند عوامل طبیعی فرهنگی و اجتماعی، برای یافتن راهی برای کمک و مساعدت به جامعه بهره‌برداران است و در این راستا گزینه مناسبی را ایجاد می‌کند که افزایش و پایداری سرزمینی برای برآوردن نیاز‌های جامعه در اولویت آن باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی و انعقاد قرارداد همکاری با شهرداری نورآباد درباره مشکل آب بارندگی در شهر که موضوع آن تهیه و طرح دفع و جذب آب‌های سطحی شهر نورآباد بود، انجام شد و نخبگان و استادان متخصص این حوزه باید به کمک شهرداری بروند و این مشکل را در مجموعه شهری رفع کنند تا شهروندان نتایج را ببینند.

نخبگان علمی برای رفع مشکلات زیست‌محیطی شهرستان ممسنی اقدام کنند

نصیبی متذکر شد: در حال حاضر نیاز جامعه مشکل بافت شهری است و از روسای دانشگا‌ه‌ها، نخبگان و پژوهشگران انتظار می‌رود که در این باره همکاری مناسبی داشته باشند و باید در این زمینه تحقیق و مطالعه شود که با نگاهی علمی مسئله زیست‌محیطی و آمایش سرزمینی، مشکل ما را رفع کند.

وی تشریح کرد: نخبگان باید درراستای رفع مشکلات محیطی سرزمینی شهرستان‌های ممسنی و رستم تلاش کنند و نخبگی خود را برای رفع مشکلات به اثبات برسانند و در خدمت همنوعان خود باشند، چراکه پژوهشی که نتواند ما را یک پله جلوتر ببرد مطلوب و موثر نیست.

رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از کادر دلسوز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی درباره برگزاری این نشست مفید و موثر، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی در شهرستان‌های ممسنی و رستم به‌عنوان دانشگاه مادر شناخته شده و انتظار می‌رود سایر دانشگاه‌های شهرستان ممسنی را تقویت کند و ضمن برگزاری نشست‌های پژوهشی فرهنگی و ارتباط با استادان و نخبگان، هرچه بیشتر درراستای یشبرد اهداف مختلف این دیار و رفع مشکلات هر دو شهرستان و مردم این سرزمین قدم بردارند.

نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: جامعه دانشگاهی باید امروز کمک کند که جامعه عمومی شهرستان‌های ممسنی و رستم را قانع کنند که برای رسیدن به مراتب بالاتر و پیشرفت اهداف شهرستان‌های ممسنی و رستم و برطرف کردن نیاز‌های ضروری دو شهرستان، باید از خواسته‌های شخصی خود بگذرند تا بتوانیم اهداف کلان با نتایج مثبت را برای شهرستان‌هایمان رقم بزنیم.

به گزارش آنا، در پایان به تعدادی از استادان دانشگاه‌های شهرستان ممسنی به‌عنوان پژوهشگر برتر و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی هدایا و لوح سپاس اهدا شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب