سازمان لیگ بدون دستور جلسه چطور خصوصی شد؟/ رای های لب مرزی زنگ خطری برای تاج
به گزارش خبرگزاری آنا، روز گذشته مجمع فدراسیون فوتبال به صورت آنلاین برگزار شد که از مهمترین تصمیمات این نشست تعیین تاریخ مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال، خصوصی شدن سازمان لیگ ، معرفی افراد در کمیته های بدوی و استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال و در نهایت تصویب صورت های مالی فدراسیون بود.
این مجمع در شرایطی آنلاین برگزار شد که هدایت ممبینی دبیر کل فدراسیون فوتبال برای پاسخ به انتقادات چند روز اخیر به چرایی برگزاری مجمع به صورت آنلاین واکنشی نه چندان قانع کننده داشت. او مدعی شد فیفا هم برخی جلسات خود را آنلاین برگزار می کند اما نگفت اگر این طور است چرا او برای برگزاری هر نشستی در سفر است؟ چگونه است که برخی مسئولان فدراسیون برای هر نشست مهم و غیر مهمی در کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا بدون اینکه حتی گاهی اخبار سفرشان رسانه ای شود راهی سفرهای دور ونزدیک می شوند اما برگزاری مجمع مهم فدراسیون فوتبال را آنلاین برگزار کردند؟
برگزاری مجمع به صورت آنلاین عملا دست افرادی که ممکن است به مواردی معترض و یا حاوی نکته ای باشند می بندد. همان طور که دیروز این اتفاق افتاد و مجالی باقی نماند تا افراد نسبت به تصمیمات در مورد مصوبات مالی فدراسیون و مبحث مهم مستقل شدن سازمان لیگ حرف هایشان را بزنند اما رای های اعلام شده در مورد تصمیمات خود گویای همه چیز است. از آرای 80 عضوی که امروز در مجمع حضور داشتند می توان فهمید که نیمی از اعضای مجمع با تصمیمات مصوب شده موافق نیستند و این می تواند برای مهدی تاج یک زنگ خطر باشد.
هر چند که اعضای مجمع فدراسیون نشان داده اند همیشه در بزنگاه ها در تصمیم گیری ها مورد عجیبی هستند و به یکباره نظراتشان تغییر می کند اما آنچه امروز از مجمع فدراسیون فوتبال می شد فهمید نارضایتی نیمی از اعضای مجمع از مصوبات صورت گرفته بود.
نکته بسیار مهم در مورد مستقل اعلام شدن سازمان لیگ بود. اولا که در دستور جلسه دیروز مجمع به هیچ وجه موردی بابت سازمان لیگ عنوان نشده بود اما چه شد که این موضوع به رای گیری گذاشته شده است؟ چرا ایراد حسابرس به اینکه صورت های مالی سازمان لیگ در صورت های مالی فدراسیون فوتبال آورده نشده مورد توجه قرار نگرفته است؟
طبق نظر کمیته حسابرسی صورت های مالی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باید به صورت تلفیقی در اختیار کمیته حسابرسی قرار می گرفته اما این اتفاق نیفتاده است. این موضوعی است که به خوبی در موردش شفاف سازی نشد. ضمن اینکه اگر قرار بوده سازمان لیگ به عنوان سازمانی مستقل در نظر گرفه شود ابتدا باید اساسنامه فدراسیون فوتبال تغییر می کرد و سپس در یک مجمع فوق العاده به رای گیری گذاشته می شد اما هیچ کدام از این مراحل اتفاق نیفتاد و روز گذشته به یکباره بدون اینکه در دستور جلسه باشد با ۴۴ رای از ۸۰ رای ماخوذه تصمیم گرفته شد که با اصلاح صورتهای مالی سالهای گذشته فدراسیون فوتبال، عملکرد مالی سازمان لیگ را از آن صورتهای مالی خارج شود. تعداد آرای ماخوذه گواه این است که نیمی از اعضای مجمع با این تصمیم موافق نبوده اند و این یعنی وجود یکسری شائبه ها در اسناد مالی سازمان لیگ.
حتی اگر قرار بر چنین تصمیمی بوده طبق قانون حدال باید 50 روز قبل به اعضای مجمع اعلام می شد که چنین تصمیمی در دستور کار است اما مشخص نیست چرا حدود 30 تن از اعضای مجمع قبل از نشست دیروز در نامه ای به ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال درخواست داده اند که در مجمع در مورد استقلال سازمان لیگ رای گیری صورت گیرد! آن هم تصمیمی که طبق پیگیری های آنا مصوبه هیات رئیسه را نداشته است.
طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال که در سال 99 تایید شده سازمان لیگ زیر مجموعه فدراسیون فوتبال است و طبق قانون تجارت دو سازمان نمی تواند دو رئیس مجمع مشترک داشته باشد اما طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال رئیس مجمع سازمان لیگ همان رئیس فدراسیون فوتبال است یعنی از حالا که اعلام شد سازمان لیگ مستقل است رئیس مجمع آن دیگر رئیس فدراسیون نیست؟ یعنی سازمان لیگ قرار است مستقل از فدراسیون امور خود را پیش ببرد؟
بهتر بود هدایت ممبینی که اصرار به برگزاری مجمع به صورت آنلاین را داشته در مورد این ابهامات شفاف سازی کند و بگوید دقیقا چه فعل و انفعالاتی رخ داده است. در هر صورت تعداد آرای اخذ شده در مورد مواورد مخالف نشان می دهد همه اعضای مجمع هم نظر نیستند. مباحث مالی که جای خود هنوز هم مشخص نشده اعضای کمیته های بدوی و استیناف انتخابات فدراسیون فوتبال روی چه اصول و معیارهایی انتخاب شدند. در هر صورت جامعه فوتبالی و اهالی رسانه در انتظار شفاف سازی بهتری از دبیرکل فدراسیون فوتبال به عنوان متولی و برگزار کننده مجمع فدراسیون فوتبال هستند.
انتهای پیام/