اثرات سنجش شبیهسازی مالی و تغییر نرخ بهره در اقتصاد بر وضعیت تورم
به گزارش خبرنگار آنا، زهره حاجیها مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیئت علمی دانشگاه در همایش «روز حسابدار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با بیان اینکه حسابداری یکی از ۱۰ رشته حرفهای جهان است به بیان اهمیت هوش مصنوعی و ارتباط آن در حسابداری پرداخت و اظهار کرد: شاید ابتداییترین نمود و جایگاه هوش مصنوعی را از اتوماسیون فرآیندها بدانیم و در واقع با اتومات کردن و خودکار کردن فرآیندهای روتین و پرتگرار بر حسابداری سرعت، دقت و شفافیت مالی این روزها بسیار ارزش پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: نقش دیگری که هوش مصنوعی در جایگاه حسابداری دارد تشخیص تقلب و آنالیز ریسک است و هوش مصنوعی با تشخیص تقلب فرایندهای غیرمعقول و الگوریتم درست کردن برای این فرآیندها و الگوسازی فرآیندهای غیرمعقول به راحتی در کشف تقلب هم نقش مهمی را ایفا کرده است.
مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی و عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: هوش مصنوعی در حوزه آنالیز ریسک با افزایش دقت، کاهش زمان پاسخدهی و کاهش هزینهها جایگاه مهمی داشته و فراتر از مرزهای خاکی میتواند به کار گرفته شود.
حاجیها متذکر شد: حوزه مهم دیگر هوش مصنوعی وقت پیشبینی و تحلیل دادهها است.
وی یادآور شد: در جهان مجازی سهبُعدی یا متاورس بهراحتی میتوان سناریوهای مالی را شبیهسازی کرد و براساس سناریوهای متفاوت تصمیمگیری بهینه انجام داد که با تعامل حوزه متاورس یا هوش مصنوعی در جهان سهبُعدی میتوان بحث آموزش را راهبری کرد.
مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه توضیح داد: امروزه به راحتی میتوان در محیط تعاملات آموزش مجازی با متاورس آموختهها را به اشتراک گذاشت.
حاجیها با بیان اینکه یکی از بحثهای مهم شبیهسازی مالی است، افزود: با شبیهسازی مالی میتوان با تغییر نرخ بهره در اقتصاد اثر آن را بر وضعیت تورم سنجید، بدون اینکه لازم باشد حتماً این کار در یک کشور واقعی انجام شود و اثرات تورمی آن گریبانگیر آن کشور شود.
وی، بلاکچین را یکی از فناوریهای مالی دانست و با بیان اینکه این مبحث شفافیت را به شدت بالا میبرد و بهصورت انبوه یکپارچه کردن دادهها انجام میشود، گفت: بلاکچین یکی از فناوریهایی است که به کمک هوش مصنوعی میتواند انقلابی ایجاد کند و در شفافسازی و غیرقابل تغییر کردن دادهها به ما کمک کند.
مدیر گروه کشوری رشته حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: داراییها تنها فیزیکی نیستند، بلکه داراییهای اصلی اطلاعات و دادهها هستند که باید مورد حفاظت قرار بگیرند و در این محیط میتوان از این داراییها بهتر حفاظت و نگهداری کرد و خطراتی که امینت دادهها در محیط غیرمتاورس و غیربلاکچین برای ما تهدید محسوب میشد در اینجا به لحاظ شفافیت و عدم تغییرناپذیری دادهها و بلکچین کردن دادهها میتواند بسیار کمککننده باشد.
حاجیها افزود: در فضای مجازی تحلیل پیشرفته هم میتوان داشت که با استفاده از قابلیتهای هوش مصنوعی بسیار به ما کمک میکند.
انتهای پیام/