دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران:

تجلیل از ۴۰ پژوهشگر برگزیده کشور

تجلیل از ۴۰ پژوهشگر برگزیده کشور
طبق اعلام معاون پژوهشی وزیر علوم، امسال قرار است از ۴۰ پژوهشگر برگزیده تجلیل شود که ۳۲ نفر از آنها پژوهشگر، هفت نفر پژوهشگر جوان و یک نفر پژوهشگر مهارتی هستند.
کد خبر : 946147

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا، هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۳ با شعار «پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید با مشارکت مردم» از ۲۳ تا ۲۹ آذرماه برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری در این هفته بیست و پنجمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار (در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه)، مراسم زنگ پژوهش دانش‌آموزی (۲۴ آذرماه)، جشنواره تجلیل از دانش‌آموزان پژوهنده (اردوگاه شهید باهنر تهران ۲۴ آذرماه)، بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده (در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی؛ ۲۵ آذرماه)، نشست مشترک مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزشی عالی با مدیران و معانان پژوهشی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی (۲۶ آذرماه)، جشنواره تجلیل از اندیشمندان و دانشمندان جوان (۲۷ آذرماه) برپا خواهد شد.

بنا بر این گزارش، امسال، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران را برای قدردانی ملی از پژوهشگرانی که با تلاش‌های خود، مسیر رشد و پیشرفت علمی کشور را همواره کرده‌اند، برگزار می‌کند.

این جشنواره فرصتی را فراهم می‌کند تا توانمندی‌های علمی کشور در زمینه‌های مختلف به نمایش گذاشته شود و فرهنگ پژوهش، فناوری و نوآوری در میان نسل‌های آینده تقویت شود.

۴۰ پژوهشگر برگزیده تجلیل می‌شوند

تجلیل از ۷۰۰ پژوهشگر و فناور در ۲۵ سال اخیر

طبق اعلام ستاد ملی هفته پژوهش، در تمامی این دوره‌ها بیش از ۷۰۰ پژوهشگر و فناور برجسته از جامعه آموزش عالی و مراکز تحقیقاتی شناسایی و تجلیل شده‌اند.

امسال و در بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرار است تا از پژوهشگران، پژوهشگران جوان و فناوران در همکاری با جامعه و صنعت، انجمن‌ها و نشریات علمی و حامیان پژوهش، فناوری و نوآوری کشور تجلیل شود.

از مهم‌ترین شاخص‌ها برای انتخاب برترین پژوهشگر می‌توان به تعداد مقالات چاپ شده علمی پژوهشی، جوایز دریافتی، تالیف کتاب، ثبت اختراع، اکتشاف و ابتکار، همکاری با مجامع علمی بین‌المللی، ارائه نظریه‌های نوین، خلق آثار فاخر، استنادات و ارائه نظریه‌های نوین اشاره کرد.

ایجاد اشتغال، میزان فروش داخلی، صادرات محصولات فناورانه و ارائه راهکار‌های علمی برای مشکلات کشور نیز از شاخص‌های مهم برای انتخاب فناوران برتر در این رویداد است.

دانشگاه‌ها رکوردار معرفی پژوهشگر 

امسال برای نخستین بار قرار است از پژوهشگران جوان نیز تجلیل شود. بر همین اساس در مجموع ۳۳۸ پژوهشگر و پژوهشگر جوان از سوی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی به دبیرخانه هفته پژوهش معرفی شدند که ۲۳۹ نفر آنها از دانشگاه‌ها، ۷۹ نفر از دستگاه‌های اجرایی و ۲۰ نفر از مراکز پژوهشی بودند.

بیشترین پژوهشگران معرفی شده برای تجلیل در مراسم هفته پژوهش امسال به ترتیب در گروه فنی مهندسی (۱۲۷ نفر)، علوم پایه (۷۴ نفر)، علوم انسانی (۶۷ نفر)، کشاورزی (۴۹ نفر)، هنر و معماری (۹ نفر)، دامپزشکی و پزشکی (هر کدام به صورت جداگانه ۶ نفر) است.

طبق اعلام معاون پژوهشی وزیر علوم، امسال قرار است از ۴۰ پژوهشگر برگزیده تجلیل شود که ۳۲ نفر از آنها پژوهشگر، هفت نفر پژوهشگر جوان و یک نفر پژوهشگر مهارتی هستند. بیشترین فراوانی پژوهشگران برگزیده نیز مربوط به گروه‌های فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی، کشاورزی و پزشکی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب