دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آذر 1403 - 13:11

جشنواره هنرهای تجسمی؛ فرصتی برای شناسایی استعداد دانشجویان غیرهنری

جشنواره هنرهای تجسمی؛ فرصتی برای شناسایی استعداد دانشجویان غیرهنری
دبیر تخصصی جشنواره علمی هنری دانشگاه آزاد اسلامی جشنواره هنرهای تجسمی را فرصتی برای شناسایی استعدادهای دانشجویان غیرهنری عنوان کرد.
کد خبر : 946104

به گزارش خبرنگار آنا، ابوالفضل داودی دبیر علمی جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی در نشستی درباره این جشنواره اظهار کرد: باشگاه رشد و استعدادهای هنری ادبی دانشگاه آزاد اسلامی برای نخستین بار چهار جشنواره را در کشور برگزار کرد؛ جشنواره تئاتر به میزبانی واحد نجف اباد، کاریکاتور به میزبانی واحد اردبیل، شعر و داستان به میزبانی واحد سمنان و هنرهای تجسمی که آخرین جشنواره ای است که در واحد یزد انجام شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در پنج رشته نقاشی، عکس، خوشنویسی، حجم و تصویرسازی برنامه‌ریزی و بالغ بر ۲ هزار اثر به دبیرخانه ارسال شد که آثار ۳۹۶ دانشجو در رشته نقاشی، ۱۶۵ دانشجو در رشته عکس، ۱۲۸ دانشجو در رشته خوشنویسی، ۶۲ دانشجو در رشته حجم و ۷۲ دانشجو در رشته تصویرسازی دریافت شد.

دبیر علمی جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی با اشاره به برپایی نمایشگاه آثار دانشجویان در چهار محل در قالب پنج مجموعه، شناخت و کشف استعدادهای دانشجویان در حوزه‌های هنری را از اهداف مهم این جشنواره برشمرد و افزود: بخشی از دانشجویان شرکت‌کننده، دانشجویان هنر نبودند و از دانشکده‌های علوم انسانی و فنی و مهندسی نیز شرکت کرده‌اند.

داودی اضافه کرد: تعداد ۲۲ اثر در خوشنویسی انتخاب شد، ۱۲ اثر در نقاشی، ۱۲ اثر در گرافیک، ۱۵ اثر در بخش عکس و ۱۵ اثر در بخش حجم انتخاب شدند که این آئین برای تحلیل از منتخبین جشنواره برپا شده است.

وی با اشاره به گردآوری دانشجویان هنرمند مطرح کرد: در این جشنواره استادان هنر در کل کشور شرکت کردند، آثار خوبی ارسال شد و ظرفیت‌های که در این جشنواره به وسیله دانشجویان فنی و مهندسی، علوم انسانی و پزشکی دیده شد.

دبیر علمی جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی با اشاره به بخشی از منتخبین جشنواره به غیر از دانشجویان هنر تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۴۰۰ هزار دانشجو، ۴۰۰ واحد و ۸۰۰ مدرسه داشته و بزرگترین شبکه دانشگاهی و پرورش را دارد این جشنواره‌ها باید آنقدر گسترش پیدا کند تا ظرفیت ها و استعدادهای دانشجویی و دانش آموزی کشور را از حالت بالقوه به بالفعل درآورد.

به گزارش آنا، در ادامه با حضور عباس محمدی رئیس باشگاه رشد استعدادهای هنری و ادبی جوان و ابوالفضل داودی رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، محمدرضا شریف‌زاده اولین و تنها استاد تمام فلسفه هنر کشور، هادی حیدری نیا معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و مهدیون مدیر کل فرهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی  به برگزیدگان رشته های نقاشی، عکس، خوشنویسی حجم و تصویرسازی با اهدا لوح و تندیس قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب