دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آذر 1403 - 08:55

نقش محوری دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در مسیر افزایش جمعیت

نقش محوری دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در مسیر افزایش جمعیت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه گفت: دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به عنوان موتور پیشران در عرصه علم و فناوری نقش محوری در مسیر افزایش جمعیت دارند.
کد خبر : 945829

به گزارش خبرنگار آنا، دو همایش ملی چالش‌ها و راهکار‌های فرزندآوری و افزایش جمعیت و چالش‌ها و راهکار‌های ژئوتوریسم و زیست بوم سهندبا حضور پژوهشگران و رؤسای دانشگاه‌ها، ادارات و نهاد‌های دولتی و مردمی شهرستان مراغه  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار شد. 

احمد ملکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در این کنفرانس اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و بیانیه گام دوم انقلاب به منظور تحقق سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با ایفای نقش خود به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم پرداخته و در تحقق پردازش و ورود به دانشگاه‌های نسل پنجم است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه به عنوان مرکز علمی و تحقیقاتی با بهره‌گیری از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری خود به عنوان دانشگاهی با رویکرد حل مسئله موضوع افزایش جمعیت و فرزندآوری به عنوان چالش کشوری و موضوع ژئوتوریسم و زیست بوم سهند به عنوان چالش منطقه‌ای را در کنار سایر فعالیت‌های علمی پژوهشی در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: مسئله افزایش جمعیت و فرزند‌آوری نه تنها چالش جمعیتی؛ بلکه موضوع حیاتی و استراتژیک برای آینده کشور بوده و در این راستا دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به عنوان موتور پیشران در عرصه علم و فناوری نقش محوری در مسیر افزایش جمعیت دارند و با تبادل نظر و ارائه راهکار‌های نوین، گام مؤثری در تقویت بنیان خانواده و افزایش نرخ فرزندآوری و بالندگی نسل آینده خواهند داشت.

 ملکی گفت: برگزاری کنفرانس ژئوتوریسم و زیست بوم سهند نیز گامی بلند در راستای حفاظت از این میراث ارزشمند کوهستان زیبای سهند بوده و این زیست بوم غنی، علاوه بر ارزش‌های اکولوژیکی، نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد. انتظار می‌رود این رویداد‌ها زمینه‌ساز همکاری‌های مشترک بین دانشگاهیان، دستگاه‌های اجرایی و جوامع محلی باشد.

به گزارش آنا، در کنفرانس ملی فرزندآوری و افزایش جمعیت از ۲۲۸ مقاله واصل شده به دبیرخانه همایش، ۱۸۸ مقاله مورد پذیرش هیئت داوران قرار گرفت که از این تعداد ۱۵۰ مقاله به صورت کنفرانس و ۳۸ مقاله به صورت پوستر ارائه و در کنفرانس ملی چالش‌ها و راهکار‌های ژئوتوریسم و زیست بوم سهند از تعداد ۱۲۴ مقاله واصل شده به دبیرخانه همایش ۸۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد ۶۰ مقاله به صورت کنفرانس و ۲۰ مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب