پویش یوسف زهرا(س)؛ از تقویت فعالیتهای مهدوی تا فرصت ویژه جشنواره نیمه شعبان
حجتالاسلام محمدعلی قیصریان دبیر دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار آنا با تشریح برنامههای پویش یوسف زهرا(س) بر اهمیت تقویت اقدامات علمی و فرهنگی در حوزه مهدویت تأکید و با اشاره به پیشرفتهای قابل توجه دبیرخانه مهدویت در سالهای اخیر بیان کرد: وضعیت کنونی دبیرخانه مهدویت نسبت به سالهای گذشته به شکل قابلتوجهی بهبود یافته و تجربه نشان داده که هرگاه با نیت خالص برای اهل بیت (ع) گام برداشتهایم، شرایط به شکل معجزهآسا فراهم شده است.
وی با بیان نگرانیهای خود در زمینه اطلاعرسانی اقدامات بزرگ دبیرخانه مهدویت افزود: با وجود دستاوردهای متعدد از جمله پایاننامهها و رسالههای پژوهشی حوزه مهدویت، احصای صدها عنوان نظام موضوعی، برگزاری بیش از پنج همایش ملی و بینالمللی در سال و راهاندازی چندین مجله علمی پژوهشی، این فعالیتها به اندازه کافی به اطلاع عموم نرسیده است.
لزوم ارتقای سطح فعالیتها در همایش بینالمللی جمکران
قیصریان با اشاره به فرصت ویژه جشنواره نیمه شعبان، خاطرنشان کرد: قم به عنوان میزبان این پویش و مقر مراکز پژوهشی مهم در حوزه مهدویت، نباید به فعالیتهایی مانند برپایی غرفههای کودکان محدود شود. این جشنواره(پیادهروی حرم تا حرم) بزرگ فرصت بینظیری برای تبیین علمی و معرفتی در سطح دانشگاهی است. میلیونها زائر جمکران چشمانتظار محتوای عمیق و تبیینی هستند و دانشگاه آزاد اسلامی میتواند نقش مهمی در این عرصه ایفا کند.
وی با اشاره به تسریع رخدادهای مرتبط با زمان ظهور امام زمان (عج) بر اهمیت اقدامات تبیینی و علمی تأکید کرد و گفت: نشانههای ظهور با شتاب در حال وقوع است و دانشگاه آزاد اسلامی باید جلوهگاه این فعالیتها باشد. آیات قرآن در داستان دیدار یعقوب و یوسف، گواهی برای امیدواری به دیدار امام زمان (عج) است و همه ما باید در این مسیر تلاش کنیم.
تأکید بر برنامهریزی دقیق و مشارکت ملی
به گزارش آنا، روز گذشته ۱۹ آذر ۱۴۰۳ جلسه منطقهای هماهنگی پویش یوسف زهرا(س) با حضور رؤسای واحدهای دانشگاهی و مسئولان دبیرخانه مهدویت استانهای اصفهان، سمنان، گیلان و قم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد.
این نشست که در جوار بارگاه ملکوتی حضرت معصومه (س) تشکیل شد و بر برنامهریزی و هماهنگی برگزاری موکب دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره بینالمللی نیمه شعبان به مناسبت زادروز امام زمان(عج) متمرکز بود.
در پایان این نشست، تصمیماتی درباره جذب حمایتهای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و جلب مشارکت استانها در برگزاری هرچه بهتر پویش یوسف زهرا (س) اتخاذ شد و بر ضرورت ارتقای کیفی برنامهها و توجه به سطح دانشگاهی و علمی این پویش تأکید شد.
انتهای پیام/