ارزیابی ابعاد شخصیتی متناسب با موقعیت شغلی مدیران حرفهای
به گزارش خبرنگار آنا، لیلا پلوئی رئیس کانون ارزیابی شایستگیهای مدیران حرفهای دانشگاه آزاد اسلامی در دومین روز یازدهمین جلسه اتحادیه دانشگاههای آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور در استان بوشهر که به میزبانی واحد دشتستان برگزار شد با تأکید بر ضرورت ارزیابی منابع انسانی گفت: برای نخستینبار در جهان نزدیک به یکصد پیش، آلمانیها درباره مسائل نظامی از ارزیابی شایستگیها بهره بردند و بعد از آن نیز انگلستان و آمریکا در این زمینه پیشگام شده و سایر کشورها ازجمله ایران به مرور زمان به این قافله اضافه شدند.
وی با تشریح نتایج تحقیقات خود در فرانسه عنوان کرد: روند صحیح بدینگونه است که پیش از اینکه فردی برای اشتغال در سازمان جذب شود، شاخصهای متناسب شغلی وی در نظر گرفته شده و بر آن اساس، نشانگرهای متناظر آنها مورد ارزیابی قرار میگیرند.
رئیس کانون ارزیابی شایستگیهای مدیران حرفهای دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر نیاز تمام نهادها و سازمانها به ارزیابی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای صورت گرفته از سال ۱۳۹۸، ارزیابی مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی در دستورکار قرار گرفت و در حال انجام است.
پلوئی با تأکید بر اینکه نیاز است افراد پیش از پذیرش مسئولیت، از حیث شایستگیهای عمومی، تخصصی و روانشناختی مورد ارزیابی قرار بگیرند، توضیح داد: باید ارزیابی ابعاد حرفهای و شخصیتی، متناسب با موقعیت شغلی فرد مورد ارزیابی قرار گرفته تا مشخص شود چه کسی در چه جایگاه و سمتی قرار گیرد تا منافع سازمان و وی تضمین شود.
وی تبیین کرد: ابعاد، نشانگرها، شاخصها و شایستگیهای افراد براساس شرح عملیات حوزه فعالیتی احصاء و براساس ابزارهای «تمرینی» و «غیرتمرینی» همانند فعالیتهای گروهی، مذاکره گروهی، ایفای نقش، مصاحبه و آزمونهای روانشناختی و ... مورد ارزیابی قرار میگیرند.
رئیس کانون ارزیابی شایستگیهای مدیران حرفهای دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: این مکانیزم شناخت، تواناییهای فرد را سنجیده و متناسب با شایستگیهای ارزیابی شونده، جایگاه او را مشخص میکند تا از تواناییهای فردی وی استفاده شود.
پلوئی یادآور شد: نخستین دوره ارزیابی رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر انجام شد و با توجه به سیاستهای اتخاذ شده این موضوع به سایر استانها تسری داده شده و سایر استانهای کشور پوشش داده خواهند شد.
انتهای پیام/