وجود ظرفیتهای فنی و مهندسی در عسلویه برای فعالیت دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار آنا، یازدهمین جلسه اتحادیه دانشگاههای آزاد اسلامی شرق و جنوب کشور به میزبانی بوشهر و با حضور علی سروریمجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه، معاونان و مدیران ارشد سازمان مرکزی دانشگاه، حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی مشاور رئیس دانشگاه در امور تقریب مذاهب، رؤسای دانشگاههای استان کرمان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، اصفهان و مشاوران رئیس دانشگاه در حوزه فرهنگی، ارزیابی مدیران و جمعی از مسئولان دانشگاههای استانهای عضو اتحادیه به مدت ۳ روز، آغاز به کار کرد.
علی سروریمجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با قدردانی از میزبانی بوشهر در برگزاری جلسه با ارائه گزارشی از جلسه پیشین اتحادیه دانشگاههای جنوب و شرق کشور گفت: در جلسات گذشته، مباحثههای خوبی میان استان و مدیران سازمان برقرار شده که آثار و برکات آن در مصوبات شوراهای بالادستی دانشگاه خود را نشان داده و سودمندی این اقدامات نه تنها برای استانهای عضو بلکه برای کل کشور اثرگذار بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اهداف ایجاد اتحادیهها در دانشگاه توضیح داد: هدف اصلی ایجاد مباحثه است، نتیجهگیری کنیم و دستاوردهای جلسات را درکل دانشگاه اشاعه دهیم؛ چراکه این مباحثهها میان مدیران و استانها ثمربخش خواهد بود.
سروری مجد ادامه داد: مشابه این اتحادیه در کل کشور در حال فعالیت است و انتقال تجربیات اتحادیه جنوب و شرق کشور کمکرسان خواهد بود.
وی با بیان اینکه تجربیات کمیسیونهای تخصصی و گزارش کار سهماهه اتحادیه به صحن علنی شوراهای دانشگاه آورده و مورد بحث و مقایسه قرر میگیرد، عنوان کرد: در جلسات اتحادیه، این فرصت فراهم میشود که اعضا با ظرفیت استانهای عضو آشنا شوند و همچنین به صورت عینی و محیطی طرفیتهای استان میزبان را مشاهده کنند.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سفرهای پیشین به استان بوشهر و بازدید از ظرفیتهای صعتی عسلویه، متذکر شد: بازدید از عسلویه، نمونه بارز اردوی راهیان پیشرفت است. پیشنهاد میشود، دانشگاه ها، تیمهای دانشجویی و استادی خود را حداقل یکبار به عسلیوه بیاورند تا ثمره تلاش و مجاهدتهایی که مرهون انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است را ببینند؛ چراکه عسلویه پیش از انقلاب وجود نداشته است.
وی با تأکید بر اینکه در عسلویه عظمتی از شگفتیها قابل رؤیت است، اظهار کرد: ظرفیتهای بسیاری نه تنها در بخش فنی و مهندسی بلکه در حوزه علوم انسانی نیز برای فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در عسلویه وجود دارد.
انتهای پیام/