دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1403 - 00:03
هفته پژوهش 1403؛

شبکه هوشمند پژوهش‌محور در مراکز تحقیقاتی ایجاد شود

شبکه هوشمند پژوهش‌محور در مراکز تحقیقاتی ایجاد شود
پژوهشگر برتر 1403 افزایش امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، ایجاد شبکه هوشمند پژوهش‌محور در مراکز تحقیقاتی، سیال‌سازی جریان هوشمند نتایج تحقیقات و ساختارسازی پژوهش در جامعه را ازجمله راهکارها برای رفع موانع حوزه پژوهش قلمداد کرد.
کد خبر : 944875

خبرگزاری آنا؛ علی پیرزاد عضو هیئت علمی و معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در مراسم اختتامیه هفته پژوش به عنوان «پژوهشگر برتر استانی گروه علوم انسانی» در میان دانشگاه‌ها، مؤسسات علمی، آموزشی و مراکز پژوهش و فناوری این استان انتخاب شد. 

در این آیین که با حضور استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز پژوهش و فناوری و مؤسسات آموزش عالی برگزار شد، علی پیرزاد به عنوان پژوهشگر برتر سال ١۴٠٣ در رشته علوم انسانی از میان استادان عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی برگزیده و با اهدای لوح سپاس و جایزه از وی تجلیل شد.

این پژوهشگر برتر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره اهمیت و جایگاه پژوهش در جامعه اظهار کرد: یکی از رویکرد‌های مثبت ساختار مدیریت در نظام جمهوری اسلامی، گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه و ارج نهادن به مقام پژوهشگران است؛ چراکه پژوهش مبنای فرایند توسعه و تضمین پویایی یک نظام اقتصادی و سیاسی است.

وی با تبیین پژوهش در جامعه از سه منظر بیان کرد: نخست از منظر اقتصادی؛ چراکه ارزش ریالی هزینه در این مرحله، دارای ضریب تصاعدی در رشد فرایند‌های اقتصادی است، دوم از منظر امنیتی و اینکه با انجام پژوهش‌های هدفمند می‌توان امنیت و استقلال جامعه را تضمین کرد و سوم از منظر فرهنگی؛ چراکه با انجام پژوهش‌های هوشمند می‌توان مؤلفه‌های تأثیرگذاردر تعالی جامعه را ارتقا داد.

پیرزاد مهم‌ترین مشکلات حوزه پژوهش را توجه بیش از حد به پژوهش‌های کاربردی و نادیده گرفتن تحقیقات بنیادی، ساده‌انگاری مقوله تحقیقات در جامعه، بی‌توجهی به تقویت بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری تحقیق و توسعه، تخصیص نیافتن بودجه مناسب در نظام بودجه‌ریزی کشور و وجود موانع روانی در جامعه برشمرد.

عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج پیشنهادهای خود برای رفع موانع و مشکلات حوزه پژوهش را افزایش امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مانند آزمایشگاه‌های پیشرفته، ایجاد شبکه هوشمند پژوهش‌محوردر مراکز تحقیقاتی، سیال‌سازی جریان هوشمند نتایج تحقیقات و ساختارسازی پژوهش در جامعه ذکر کرد.

این پژوهشگر برتر هفته پژوهش 1403 در تشریح شاخص‌های انتخابش به عنوان پژوهشگر برتر عنوان کرد که ۱۴۵ مقاله علمی، پژوهشی و کنفرانسی و...، تألیف و ترجمه ۱۰ جلد کتاب و مقالات و تألیفات ۵ سال اخیر، پس از ارزیابی کمیته‌های تخصصی دبیرخانه پژوهش و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد منجر به انتخابم به عنوان برتر شد.

پیرزاد، تألیف کتاب مدیریت برند (در مرحله چاپ) را آخرین دستاورد پژوهشی خود عنوان کرد و ساختارسازی هوشمند پژوهش در مراکز علمی، تخصیص منابع و حمایت معنوی از پژوهشگران، تخصیص گرنت مناسب برای پژوهشگران و تقویت ایستگاه‌های پژوهشی در آموزش عالی را خواستار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب