دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

لزوم حل مسئله در حوزه سیاستگذاری با مشارکت ذی نفعان و نخبگان/ شناسایی مسائل میدانی علاوه بر شناخت اهداف ضروری است + فیلم

لزوم حل مسئله در حوزه سیاستگذاری با مشارکت ذی نفعان و نخبگان  شناسایی مسائل میدانی علاوه بر شناخت اهداف ضروری است + فیلم
مدیرکل دفتر تدوین و راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصل مهم در حوزه سیاستگذاری در گام دوم این است که باید با مشارکت ذی نفعان و خبرگان برای حل مسئله حوزه علم و فناوری و آموزش و پرورش و فرهنگ تلاش کنیم.
کد خبر : 944769

سیدجلال‌الدین موسوی مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاست‌های آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع سیاستگذاری مبتنی بر حل مسئله در گام دوم انقلاب اسلامی توجه ویژه دارد. 

وی افزود: برای رسیدن به آرمان و تمدن نوین اسلامی علاوه بر شناسایی اهداف باید به شناخت مسائل میدانی هم اقدام کرده و تلاش کنیم مبتنی بر رصد در حوزه چالش‌های تعلیم و تربیت، علم و فناوری و آموزش عالی و فرهنگ به تدوین سیاست‌های کمک کننده حل مسئله گام برداریم تا ما را به ریل گذاری در مسیر تمدن نوین اسلامی برساند. 

موسوی با بیان اینکه در حوزه سیاستگذاری چند نکته اساسی وجود دارد؛ تاکید کرد: شناسایی مسئله و استفاده از ظرفیت ذی نفعان حکمرانی علم و فناوری در تدوین و حکمرانی سیاست مهم است تا متخصصان حوزه به فرایند دخیل باشند و در مباحث شرکت کنند. 

مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد و سیاست‌های آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: بحث اجرا و نظارت و بازخورد در کنار تدوین سیاست وجود دارد، اگر نگاه حل مسئله، استفاده از ظرفیت ذی نفعان و خبرگان صورت نگیرد و مشارکت آنها را نبینیم پس از تدوین سیاست در حوزه راهبری، نظارت و اجرا دچار مشکل خواهیم شد.

موسوی گفت: اصل مهم در حوزه سیاستگذاری در گام دوم این است که باید با مشارکت ذی نفعان و خبرگان برای حل مسئله حوزه علم و فناوری و آموزش و پرورش و فرهنگ تلاش کنیم که این موضوع در سال‌های اخیر در حال اجراست و باید پررنگ‌تر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب