دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا

بیاتی‌نیا: نقاط ضعف استقلال برابر الاهلی مشخص شد/ جوانگرایی بالاجبار که فایده‌ای ندارد

بیاتی‌نیا: نقاط ضعف استقلال برابر الاهلی مشخص شد  جوانگرایی بالاجبار که فایده‌ای ندارد
بازیکن سابق استقلال گفت: نقاط ضعف استقلال در بازی با الاهلی مشخص شد تا شب خوبی برای این تیم باشد.
کد خبر : 944417

محسن بیاتی‌نیا در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، در خصوص تساوی استقلال در خانه الاهلی و افزایش امید به بقای این تیم در لیگ نخبگان آسیا اظهار کرد: باید حساب بازی با الاهلی را از سایر بازی‌ها جدا کنیم، چون استقلال چهره متفاوتی را از خود به نمایش گذاشت. برابر تیم الاهلی که کیفیت بالایی داشت، یکی از بهترین بازی‌های استقلال را دیدیم. استقلال اگر باهوش‌تر بازی می‌کرد می‌توانست برنده هم باشد. در شب خوبی که استقلال پشت سر گذاشت تمام نقاط ضعفش مشخص شد. همان اتفاقاتی که در بازی‌های گذشته افتاده بود تکرار شد.

استقلال برای یک نوع تفکر دیگر بسته شده

وی ادامه داد: باز هم دیدیم نداشتن مهاجم قطعی برای گل زدن اتفاقاتی را به همراه دارد. درست است که تیم به گل رسید، اما مدافع و هافبک تیم گل‌ها را به ثمر رساندند. در طول فصل تیم فاقد مهاجم نوک تمام کننده باشد این یک نقطه ضعف می‌شود. روش بازی کردن استقلال تغییر کرده، اما بازیکنانی که در تیم هستند شاید نمی‌توانند این تغییرات را به بهترین نحو اجرا کنند. اگر برای اجرای تاکتیک‌های مورد نظر، نفرات لازم وجود نداشته باشند آن تاکتیک را نمی‌توانید اجرا کنید. استقلال برای یک نوع تفکر دیگر بسته شده و برای تفکر سرمربی فعلی خود باید تا نیم فصل منتظر ماند. بعد از جذب بازیکنان جدید چه تفکراتی اجرایی می‌شود.

حداقل نیم فصل زمان برای انتقال داشته‌های مربی نیاز است

بازیکن سابق استقلال در مورد بازی با فولاد خوزستان گفت: بحث لیگ نخبگان با لیگ داخلی متفاوتی دارد. اول داشتن بازیکنانی در یک سطح که بتوانید در هر دو سطح خوب رقابت کنید که متأسفانه چنین نیست و اگر کل تیم‌های لیگ برتر را دنبال کنید، فکر نمی‌کنم که بازیکنانش خیلی تفاوتی با هم داشته باشند. یک سری اختلاف میان بازیکنان تیم‌های مدعی وجود دارد. دومین موضوع این است که باید دید تفکرات سرمربی تیم برای بازیکنان همان قدر که در لیگ نخبگان تأثیر دارد در لیگ برتر هم تأثیر دارد. باید دید در لیگ داخلی توانایی اجرا وجود دارد. سوم هم نیاز است تا دید تفکرات سرمربی تا چه اندازه در تیم اجرایی می‌شود. درست که تیم‌های بزرگ به واسطه هواداران نمی‌توانند زیاد صبر کنند ولی حداقل نیم فصل زمان نیاز است تا سرمربی بتواند داشته‌های خود به تیم انتقال دهد.  

جوانگرایی بالاجبار که فایده‌ای ندارد

بیاتی‌نیا در خصوص اینکه بسیاری معتقدند موسیمانه در فصل آینده سرمربی بماند، چون جوانگرایی کرده، خاطرنشان کرد: باید صبر کنیم تا ببینیم موسیمانه از زمان خود چگونه استفاده می‌کند. اگر استقلال رشد کرد و به نتایج خوبی رسید، یعنی از نقطه B به A رسید، حفظ موسیمانه به سود تیم است. باید به او زمان و فضا داد تا تیمش را موفق کند. جوانگرایی خیلی خوب است ولی جوانگرایی بالاجبار که فایده‌ای ندارد. بازیکنان جوان آماده‌ای که بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند برای رشد تیم مفید هستند. شاید استعداد‌هایی داشته باشند ولی، چون در شرایط بحرانی وارد شدند و در کنار بازیکنان با تجربه امکان رشد برای آنها وجود ندارد. شاید یکسری از جوان‌ها از بین بروند، چون در گذشته چنین اتفاقی افتاده است. بحث اصلی این است که بازیکنان جوان بتوانند آینده باشگاه را تأمین کنند و در چنین شرایطی اگر دو بازیکن جوان هم در یک فصل اضافه شوند بهتر از پنج بازیکن جوانی است که نمی‌توانند تأثیرگذار باشند.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب